[КСК 2011] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Английски език
Откъде знаете колко хора има в стаите ви? При мен в персонална инф. не пише нищо за това 
Пише го в общия файл.Ето тук http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... ora_sesiya
Само добродетелността е богатство!
Мерси!!Smile_ написа:Пише го в общия файл.Ето тук http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... ora_sesiya
.. 62 :д
-
аааааа
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление
- Курс: първи
Само дано нямам 2 Аз принципно кандидатствам с матемaтика 
Пропуснатите запетайки или кавички в диктовката броят ли се като грешки? Глупав въпрос, но все пак по-добре да питам сега от колкото в деня на изпита. 

- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
Би трябвало, щом се диктуват...
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

- hriskataaa
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Нито един от препинателните знаци не се брои за грешка 
"През тялото й си преминаваше странно чувство.То я накара да остане жива достатъчно дълго,за да изживее живота си до него.Да се бори за единственото,за което знаеше,че е достатъчно добро,благородно и силно,за да си струва да рискува всичко-любовта. "
- Sunn_adD
- В началото бе словото
- Специалност: Geografiq
Това е добре, защото като правя диктовки се съсредоточавам върху изписването на думите и някой знаци даже не ги чувам
и ще е кофти да те санкционират за едните запетайки..
Тъй като утре сутрин пътувам за София и няма да имам друга възможност да пиша тук,затова на всички пожелавам УСПЕХ и най-вече КЪСМЕТ в неделя.Дано се представим подобаващо!

Само добродетелността е богатство!
- lindorcheto
- От дъжд на вятър
- Специалност: Славянски филологии
Аз съм 604Sunn_adD написа:Аз съм в Химическия 603 стая с 18 човека, така че няма какво да се бутам.. ще има за всички
Изпускането на запетайки не знам дали се санкционира, но за точка вместо въпросителен и прочее, изпуснати кавички или скоби, мисля, че се отнемат точки. След като се диктуват, има значение дали ги поставяш правилно или не.
И все пак - не съм сигурен, просто БИ ТРЯБВАЛО да е така.
- Sunn_adD
- В началото бе словото
- Специалност: Geografiq
Разбира се че е по-добреlindorcheto написа:Аз съм 604Sunn_adD написа:Аз съм в Химическия 603 стая с 18 човека, така че няма какво да се бутам.. ще има за всички. 35 човека сме там.Това предполагам е по-добре,отколкото да сме 120
.
hriskataaa е ходила на уроци в СУ така че можем да и се доверимlumpish написа:Изпускането на запетайки не знам дали се санкционира, но за точка вместо въпросителен и прочее, изпуснати кавички или скоби, мисля, че се отнемат точки. След като се диктуват, има значение дали ги поставяш правилно или не.
Добре, вие не ги пишете. 
На изпита диктовката ще бъде пускана на касетофон или някакво друго звукопроизвеждащо устройство или ще има някой четящ лектор?