Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
Репортажът е мн добър
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Аз пък не срещнах нищо обърканоwhite_cat написа:http://vbox7.com/play:6602485422
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- abrr
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: -
На мен ми е интересно ако влезем и се запишем още на първо класиране, след това горе-долу колко идвания до СУ има за оправяне на документи и т.н.? Всъщност не само ми е интересно, пък и може да се окаже доста важно, тъй като има вероятност да не съм района и да имам затруднения да идвам често до университета...
И още един въпрос - кога мога да взема разменно писмо от СУ? И има ли възможност, след като го взема, да бъда настанен в една квартира с приятели от ТУ?
И още един въпрос - кога мога да взема разменно писмо от СУ? И има ли възможност, след като го взема, да бъда настанен в една квартира с приятели от ТУ?
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Еми веднъж, за да се запишеш. И след това за да се настаняваш в общежитие или да ти дадът разменно, но в момента не знам как ще е процедурата за тях, тъй като има промени в правилника за общежитията. Само знам, че за да ти дадът трябва задължително да си подал документи за общежитията на СУ, което тази година ще е онлайн.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
когато си записвате желанията плащате ли допълнително 30 лева (освен тези за изпитите) за участие в класирането. На мен ми казаха, че тва било задължително, да друго място ми казват, че е смао ако ползвам оценка от матура. Някой да знае как е точно?
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
Да, плащаш 30 лв за участие в класирането + 6 лв за документите. 
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
Да, плаща се, независимо дали си с матура или само с изпит. Това е отделна такса за самото класиране.
-
kandidatstudenta
- В началото бе словото
- Специалност: not yet ready
- Курс: кандидат-студент
Днес си подадох документите за класиране но в персонална информация пише "Некоректно въведени данни! Моля повторете!" След колко време качват данните по принцип?
Последно промяна от kandidatstudenta на 01 Юли 2011, 20:15, променено общо 1 път.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ще можеш да ги отвориш на 29ти юли. Засега там има само резултати от текущите изпити с входящия номер от изпитите.kandidatstudenta написа:Днес си подадох документите за класиране но в персонална информация пише "Некоректно въведени данни! Моля повторете!"
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- BeeJuis
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Чуденето ми е следното.
Вчера ходих да подам документи за класиране. Както знаете, отпред има поле, където ако желаеш да използваш оценки от матурите, трябва да оградиш избраните матури.
Въпреки че съм държала кандидат-студентски изпит по испански език (за специалност Психология), жената ми каза да оградя и матурите (по български и по испански език).
Знам, че ако съм държала изпит, те ми смятат бала по няколко начина и определят дали с изпит или с матура се получава по-висок бал.
Но не трябва ли да ограждам цифри от онова поле само в случай че НЕ СЪМ държала изпит, а искам изрично да ми бъде взета оценката от матурата вместо това (съответно с по-нисък коефициент)?
Вчера ходих да подам документи за класиране. Както знаете, отпред има поле, където ако желаеш да използваш оценки от матурите, трябва да оградиш избраните матури.
Въпреки че съм държала кандидат-студентски изпит по испански език (за специалност Психология), жената ми каза да оградя и матурите (по български и по испански език).
Знам, че ако съм държала изпит, те ми смятат бала по няколко начина и определят дали с изпит или с матура се получава по-висок бал.
Но не трябва ли да ограждам цифри от онова поле само в случай че НЕ СЪМ държала изпит, а искам изрично да ми бъде взета оценката от матурата вместо това (съответно с по-нисък коефициент)?
Психология, I курс
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Нем, правилно са ти казали да оргадиш и това
Ще се използва тази оценка, която си формира по-висок бал, не се притеснявай 
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Не, не е задължително. Можеш да си оградиш вс матури, които си държал, дори и такива, които не оказват пряко значение на бала ти. Нормално е да оградиш и матура, независимо, че държиш изпит - много хора го правят това просто защото още не са им минали изпитите (най-малко) 
Здравейте,
понеже съм решила да си подам оценката от матурата по БЕЛ, която е 5.81. Та въпросът ми е имам ли някакъв шанс да ме приемат в някаква специалност с тази оценка в СУ. Питам, защото много искам да уча в СУ
понеже съм решила да си подам оценката от матурата по БЕЛ, която е 5.81. Та въпросът ми е имам ли някакъв шанс да ме приемат в някаква специалност с тази оценка в СУ. Питам, защото много искам да уча в СУ
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Това са специалностите, които можеш да кандидатстваш с матура по БЕЛ. За Психология нямаш шанс (минималният бал е над максималния възможен с матура за жени), питай за другите ако нещо представлява интерес да ти намирам минимален балБългарски език и литература: Психология, Културология, Библиотечно-информационни науки, Педагогика, Социални дейности, Неформално образование, Румънска филология, Арменистика и кавказология, Теология, Предучилищна и начална училищна педагогика, Социална педагогика, Специална педагогика, Логопедия, Физическо възпитание и спорт
За Психология ми е ясно
Културология и Библиотечно-информационни науки - ето тук мисля, че имам шанс, а? ;d Сметнах си бала и ми се получава 26,05 :О ;д