Като се наям /ако ям/ и лягам,чета чета в леглото и ктм 14-15ч. заспивам,будя се около 16х и уча докато почнат мачовете хихихи...и после като си легна да спя пак я минавам цялата. Сутрин не мога да уча
Подготовката по история за 19 юли
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Оф, мен пък новото време ми се стува кофти. Прекалено много фактология. Като почнат с тия закони, партии, членове, избори и ми минава мерака да уча. Ама за Стамболов съм съгласна - темата е готинка 
И за още нещо съм мнооого съгласна - в това време да учиш - няма по-голямо мъчение. По обяд така ми се приспива, че...поне 30 мин трябва да дремна. Кофти работа. Иииии тва световно....тия хора що не мислят за кандидат-студентите? Да го бяха направили август
И за още нещо съм мнооого съгласна - в това време да учиш - няма по-голямо мъчение. По обяд така ми се приспива, че...поне 30 мин трябва да дремна. Кофти работа. Иииии тва световно....тия хора що не мислят за кандидат-студентите? Да го бяха направили август
E, то сега като минат 8-на финалите и мачовете ще пооредеят
а, акто гледах прогнозата за времето- събота и неделя го дават да захладнее- само 29-30 градуса
А за правителствата и политиката- някак си има логика и един модел, който като го схванеш и е мн лесно
А за правителствата и политиката- някак си има логика и един модел, който като го схванеш и е мн лесно
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.