[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2

Мнение от Judas »

divanova написа:Не знам и аз, мъдрих го 2 дена и накрая ги написах Журналистика, ВО, Книгоиздаване .. след това някакви други и задочното по-надолу .

Аз пък не написах нищо задочно
Darina_Yavorova
От дъжд на вятър
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Darina_Yavorova »

Judas, всеки човек си има даден стил на писане... Поправка: всеки, който може да пише, си има свой собствен стил... Аз лично не искам да пиша "бози" като всички [не обичам и да чета такива неща, но това е друга тема], както и ти (предполага се, щом именно това е била целта ти, пишейки разказ), но да си различен не се отнася само до това какъв сюжет и жанр ще избереш за нещото, което пишеш, а и какви са самите изразни средства, които използваш, начинът, по който подреждаш думите в изречението... Това си е стил, това е усещането да пишеш... Поне за мен е така... ;]

Иначе за протокола: аз няма да пиша нищо задочно! ;]
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".

Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Е, то колко изразни средства са уникални само за един човек? Сигурно не те разбирам, но няма как някой да има собствен стил( имам предвид да е абсолютно само негов, не знам дали ти искаш да кажеш това). Всичко е взаимствано отнякъде. Иначе всеки човек си има някакъв начин на писане, но той в никакъв случай не е характерен само за него.
Аватар
Yordan Enev
От дъжд на вятър
Специалност: Връзки с обществеността
Обратна връзка:

Мнение от Yordan Enev »

Darina_Yavorova написа:Judas, всеки човек си има даден стил на писане... Поправка: всеки, който може да пише, си има свой собствен стил... Аз лично не искам да пиша "бози" като всички [не обичам и да чета такива неща, но това е друга тема], както и ти (предполага се, щом именно това е била целта ти, пишейки разказ), но да си различен не се отнася само до това какъв сюжет и жанр ще избереш за нещото, което пишеш, а и какви са самите изразни средства, които използваш, начинът, по който подреждаш думите в изречението... Това си е стил, това е усещането да пишеш... Поне за мен е така... ;]

Иначе за протокола: аз няма да пиша нищо задочно! ;]

А какво е ''боза'' за теб, би ли споделила :)
I love TraNce
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

В случая от "да пиша бози като всички" аз лично разбирам една дума - "клишета" :) За човешките ценности, моралната деградация и липсата на духовна красота в съвременното поколение? :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
summermoon
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от summermoon »

ей хора някой може ли да ми каже от кога до кога се се дава подредбата на специалностите ,които сме избрали?
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

summermoon написа:ей хора някой може ли да ми каже от кога до кога се се дава подредбата на специалностите ,които сме избрали?
От 27-ми Юни до 7-ми Юли се подават документи за участие в класирането , където фактически се предава тази бланка , в която си подредил/а специалностите си :) За самото подаване на документите трябва да носиш диплома (оригинал и копие) , въпросния пакет документи , струващ 6 или 7 лева и да платиш такса 30 лева :) Хубаво е да си вземеш и личната карта . На мен не ми я искаха , но в момента , в който аз предавах моите документи , на кандидата до мен му я поискаха :)
Darina_Yavorova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мдааа, както и да е, няма значение... :D
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".

alenika
В началото бе словото
Специалност: --

Мнение от alenika »

Според мен пък моралната деградация не е "боза" ,а най-важната тема ,която трябва да се засегне...Банална тема,изказана по различен начин,точно чрез изразните средства и тн...Паметници,Бойко Борисовци,Николети...Да ама те всички са герои извадени от едно живеене ,което по духовност е закърняло и избледняло...Така че мисля ,че не си прав...
Последно промяна от alenika на 01 Юли 2011, 13:49, променено общо 1 път.
Darina_Yavorova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

alenika написа:Според мен пък моралната деградация не е "боза" ,а най-важната тема ,която трябва да се засегне...Банална тема,изказана по различен начин,точно чрез изразните средства и тн...Паметници,Бойко Борисовци,Николети...Да ама те всички са герой извадени от едно живеене ,което по духовност е закърняло и избледняло...Така че мисля ,че не си прав...
Съгласна! :rr:

Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Колкото и мнения да се изпишат тук , никога няма да се стигне до консенсус . Просто няма смисъл да се опитваме да се убедим един , друг , в тези , на които ние сме поддръжници :) Всеки вижда нещата по различен начин и залага на различен подход .
Аватар
Victoria Dragieva
В началото бе словото
Специалност: Френска филология
Курс: кандидат-студент

Мнение от Victoria Dragieva »

Ми спрете да се ''хапете'' тогава ве,да го ева...Шитнята е не ,че всеки си има свое мнение,а че всеки се опитва да си го налага.Уважавайте малко и позицията на събеседника де,егати лапешката история се получава иначе...кандидат-студенти...боже... :geek:
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Хора, как мислите, дали ни проверяват и събота, и неделя? Есетата де...
Аватар
Victoria Dragieva
В началото бе словото
Специалност: Френска филология
Курс: кандидат-студент

Мнение от Victoria Dragieva »

Какво значение има :?: Може и да почиват,все тая... :brilsmurf:
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
Аватар
mariya_
В началото бе словото
Специалност: ПМХК
Обратна връзка:

Мнение от mariya_ »

доколкото знам и през почивните дни се проверяват..
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”