divanova написа:Не знам и аз, мъдрих го 2 дена и накрая ги написах Журналистика, ВО, Книгоиздаване .. след това някакви други и задочното по-надолу .
Аз пък не написах нищо задочно
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
divanova написа:Не знам и аз, мъдрих го 2 дена и накрая ги написах Журналистика, ВО, Книгоиздаване .. след това някакви други и задочното по-надолу .
Darina_Yavorova написа:Judas, всеки човек си има даден стил на писане... Поправка: всеки, който може да пише, си има свой собствен стил... Аз лично не искам да пиша "бози" като всички [не обичам и да чета такива неща, но това е друга тема], както и ти (предполага се, щом именно това е била целта ти, пишейки разказ), но да си различен не се отнася само до това какъв сюжет и жанр ще избереш за нещото, което пишеш, а и какви са самите изразни средства, които използваш, начинът, по който подреждаш думите в изречението... Това си е стил, това е усещането да пишеш... Поне за мен е така... ;]
Иначе за протокола: аз няма да пиша нищо задочно! ;]
От 27-ми Юни до 7-ми Юли се подават документи за участие в класирането , където фактически се предава тази бланка , в която си подредил/а специалностите сиsummermoon написа:ей хора някой може ли да ми каже от кога до кога се се дава подредбата на специалностите ,които сме избрали?
Съгласна!alenika написа:Според мен пък моралната деградация не е "боза" ,а най-важната тема ,която трябва да се засегне...Банална тема,изказана по различен начин,точно чрез изразните средства и тн...Паметници,Бойко Борисовци,Николети...Да ама те всички са герой извадени от едно живеене ,което по духовност е закърняло и избледняло...Така че мисля ,че не си прав...