Тема за КС въпроси от различно естество vol.2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.2

Мнение от svetlio.varna »

Репортажът е мн добър :mrgreen:
Facebook
Изображение
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

white_cat написа:http://vbox7.com/play:6602485422 :lol:
Аз пък не срещнах нищо объркано :mrgreen: Сметката е проста - ако даваш пари за уроци няма да ти се размине и да дадеш малко парички за изпитите, за които си се готвил на тези уроци. Ако минеш без уроци - напълно в рамките на нещата си е да се ограничиш с 36 лв такси :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
abrr
В началото бе словото

Мнение от abrr »

На мен ми е интересно ако влезем и се запишем още на първо класиране, след това горе-долу колко идвания до СУ има за оправяне на документи и т.н.? Всъщност не само ми е интересно, пък и може да се окаже доста важно, тъй като има вероятност да не съм района и да имам затруднения да идвам често до университета...

И още един въпрос - кога мога да взема разменно писмо от СУ? И има ли възможност, след като го взема, да бъда настанен в една квартира с приятели от ТУ?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Еми веднъж, за да се запишеш. И след това за да се настаняваш в общежитие или да ти дадът разменно, но в момента не знам как ще е процедурата за тях, тъй като има промени в правилника за общежитията. Само знам, че за да ти дадът трябва задължително да си подал документи за общежитията на СУ, което тази година ще е онлайн.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Superball
В началото бе словото

Мнение от Superball »

когато си записвате желанията плащате ли допълнително 30 лева (освен тези за изпитите) за участие в класирането. На мен ми казаха, че тва било задължително, да друго място ми казват, че е смао ако ползвам оценка от матура. Някой да знае как е точно?
Аватар
stasinka
Драскач
Специалност: Туризъм

Мнение от stasinka »

Да, плащаш 30 лв за участие в класирането + 6 лв за документите. ;)
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)
Изображение
Аватар
yolinaA
Пишете, о, братя
Специалност: Културология

Мнение от yolinaA »

Да, плаща се, независимо дали си с матура или само с изпит. Това е отделна такса за самото класиране.
kandidatstudenta
В началото бе словото
Специалност: not yet ready
Курс: кандидат-студент

Мнение от kandidatstudenta »

Днес си подадох документите за класиране но в персонална информация пише "Некоректно въведени данни! Моля повторете!" След колко време качват данните по принцип?
Последно промяна от kandidatstudenta на 01 Юли 2011, 20:15, променено общо 1 път.
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

kandidatstudenta написа:Днес си подадох документите за класиране но в персонална информация пише "Некоректно въведени данни! Моля повторете!"
Ще можеш да ги отвориш на 29ти юли. Засега там има само резултати от текущите изпити с входящия номер от изпитите.
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
BeeJuis
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от BeeJuis »

Чуденето ми е следното.
Вчера ходих да подам документи за класиране. Както знаете, отпред има поле, където ако желаеш да използваш оценки от матурите, трябва да оградиш избраните матури.
Въпреки че съм държала кандидат-студентски изпит по испански език (за специалност Психология), жената ми каза да оградя и матурите (по български и по испански език).

Знам, че ако съм държала изпит, те ми смятат бала по няколко начина и определят дали с изпит или с матура се получава по-висок бал.
Но не трябва ли да ограждам цифри от онова поле само в случай че НЕ СЪМ държала изпит, а искам изрично да ми бъде взета оценката от матурата вместо това (съответно с по-нисък коефициент)?
Психология, I курс
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Нем, правилно са ти казали да оргадиш и това ;) Ще се използва тази оценка, която си формира по-висок бал, не се притеснявай :)
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

Не, не е задължително. Можеш да си оградиш вс матури, които си държал, дори и такива, които не оказват пряко значение на бала ти. Нормално е да оградиш и матура, независимо, че държиш изпит - много хора го правят това просто защото още не са им минали изпитите (най-малко) :)
selfish
В началото бе словото

Мнение от selfish »

Здравейте,
понеже съм решила да си подам оценката от матурата по БЕЛ, която е 5.81. Та въпросът ми е имам ли някакъв шанс да ме приемат в някаква специалност с тази оценка в СУ. Питам, защото много искам да уча в СУ :)
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

Български език и литература: Психология, Културология, Библиотечно-информационни науки, Педагогика, Социални дейности, Неформално образование, Румънска филология, Арменистика и кавказология, Теология, Предучилищна и начална училищна педагогика, Социална педагогика, Специална педагогика, Логопедия, Физическо възпитание и спорт
Това са специалностите, които можеш да кандидатстваш с матура по БЕЛ. За Психология нямаш шанс (минималният бал е над максималния възможен с матура за жени), питай за другите ако нещо представлява интерес да ти намирам минимален бал :)
selfish
В началото бе словото

Мнение от selfish »

За Психология ми е ясно :D Културология и Библиотечно-информационни науки - ето тук мисля, че имам шанс, а? ;d Сметнах си бала и ми се получава 26,05 :О ;д
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”