Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
а как да я запазим не е ясно, така ли?
все още.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Не пише.
Потребител в uni-campus е написал
"Днес разбрах от колеги , че за да си запазиш стаята за през лятото трябвало да се подаде молба при домакинката на съответния блок и приемането на въпросните молби започвало този петък (1 юли). Може ли да ми дадете повече информация по въпроса и да ми кажете дали някой приятел може да подаде тази молба (без пълномощно) или това трябва да стане от родител, а също така и кога е крайният срок?",
но нямам представа дали му е вярна информацията.
В момента не съм в София, а съквартирантката каза, че не е виждала някаква бележка с подобно съобщение.
Потребител в uni-campus е написал
"Днес разбрах от колеги , че за да си запазиш стаята за през лятото трябвало да се подаде молба при домакинката на съответния блок и приемането на въпросните молби започвало този петък (1 юли). Може ли да ми дадете повече информация по въпроса и да ми кажете дали някой приятел може да подаде тази молба (без пълномощно) или това трябва да стане от родител, а също така и кога е крайният срок?",
но нямам представа дали му е вярна информацията.
В момента не съм в София, а съквартирантката каза, че не е виждала някаква бележка с подобно съобщение.

- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Ами стаята си се пази до септември така или иначе. Автоматично се пази , дори да не оставаш лятото там, тъй че не знам кви са тия молби и глупости.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
The_Viper, туй откъде си го измисли, че се пази автоматично?
Не видя ли и по-горе какво цитирах от заповедта на ректора?
Не видя ли и по-горе какво цитирах от заповедта на ректора?

- The_Viper
- Легендарен флуудър
Не съм си го измислила - така ми каза човек който е доста по -запознат с нещата:
"Ти ще може да се изнесеш и да не плащаш наем, доколкото става ясно, а мястото ще се пази до септември."
Но ок, щом в наредбата друго пише... СЕГа задавам просто въпрос и искам вече отговор:
АКО искам да си остана в същата стая, но НЕ искам да плащам летен наем - тогава има ли възможност да си я запазя или няма!?
"Ти ще може да се изнесеш и да не плащаш наем, доколкото става ясно, а мястото ще се пази до септември."
Но ок, щом в наредбата друго пише... СЕГа задавам просто въпрос и искам вече отговор:
АКО искам да си остана в същата стая, но НЕ искам да плащам летен наем - тогава има ли възможност да си я запазя или няма!?
And I keep...
And I keep...
-
steamer
- Драскач
- Специалност: Стопанско управление с английски език
Добре, да видим правилно ли съм разбрал:
Ще се подават молби при домакинката (или някъде другаде?) за ползване на стаята през лятото. Това "лятото" би трябвало да означава до 29 септември или нещо друго?
Предполагам, че в такъв случай ако си платя наема до 29 септември, няма да могат на 15 да настанят в стаята ми студент от първи курс.
Въпросът ми е защо за пореден път се правят малоумни, недообмислени промени и какво не й беше наред на сегашната система с две класирания? Защо, за да се спестят 4-5 дена работа на група чиновници (които сега ще ги използват, за да си клатят краката), се налага да се създават допълнителни затруднения за няколкостотин студенти?
Ще се подават молби при домакинката (или някъде другаде?) за ползване на стаята през лятото. Това "лятото" би трябвало да означава до 29 септември или нещо друго?
Предполагам, че в такъв случай ако си платя наема до 29 септември, няма да могат на 15 да настанят в стаята ми студент от първи курс.
Въпросът ми е защо за пореден път се правят малоумни, недообмислени промени и какво не й беше наред на сегашната система с две класирания? Защо, за да се спестят 4-5 дена работа на група чиновници (които сега ще ги използват, за да си клатят краката), се налага да се създават допълнителни затруднения за няколкостотин студенти?
Humanism is death disguised as life.
- The_iMMortal_f
- Паисий
а щом ще има само една класация за горните курсове, минималния бал няма ли лекинко да поскочи?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Възможно е, щото иначе ненастанилите се на първа класация са освободили местата, които са заемали дотогава.
Но пък може би няма да са много хората, които ще кандидатстват септември и не мислят да ползват общежитието.
Но пък може би няма да са много хората, които ще кандидатстват септември и не мислят да ползват общежитието.
П. Горанов написа:Здравейте!
Както вече трябва Ви е известно, има изцяло нова организация на настанителната кампания. Подробни технически указания за нея са направени в началната страница на http://www.uni-campus.net .
И така: кампанията стартира на 1 септември. Желаещите да запазят общежитието си през лятото, трябва да го заявят чрез подаване на заявление.
Тези от Вас, които имат право на общежитие за следващата учебна година и ще участват в предстоящата настанителна кампания, трябва да подадат заявление, което може да бъде изтеглено от ТУК.
Тези от Вас, които през вече изминалата учебна година са били дипломанти, правото им на общежитие е изчерпано и/или няма да участват в предстоящата настанителна кампания, но желаят да задържат общежитието през лятото до устройването си на друго място, трябва да подадат заявление, което може да бъде изтеглено от ТУК.
Горните заявления могат да бъдат подадени по един следните 2 начина:
1. по интернет на адрес
sbo
@
uni-campus.net .
Указания за попълване и изпращане: след като изтеглите заявлението в електронен формат, попълнете Вашите данни на мястото на точките, след което с copy/paste го поставете директно в мейловия интерфейс (не го изпращайте на прикачен файл). ВАЖНО: Ако при последното кандидатстване за общежитие нямате вписан в хартиената молба-декларация Ваш имейл, не можем да приемем заявлението Ви. Тогава остава възможността да го подадете по другия начин, описан по-долу.
2. можете да предадете попълненото хартиено заявление на Вашия управител-домакин на общежитието. Ако нямате принтер за разпечатването му, можете да получите формуляра също от управител-домакина.
Обръщаме внимание, че изпълнението на желанието за запазване на старата стая при новата организация на настанителната кампания е гарантирано тогава, когато студентът не е напускал до обявяване на класацията и е класиран за настаняване.
Срокът за подаване е краят на настанителната Ви заповед - в масовия брой случаи това е 20.07.2011 г.
Последно промяна от Victoria на 03 Юли 2011, 20:59, променено общо 1 път.

- The_Viper
- Легендарен флуудър
Аз така ин е получих отговор на моя въпрос...

And I keep...
And I keep...
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Ами четох моето момиче. НО не пише нищо за моя въпрос. Защото аз не виждам смисъл да плащам за стаята при положение че няма да настанят никой до 29. септември.
Май ти не четеш, затова и не можеш да отговориш .
And I keep...
And I keep...
The_Viper написа:Ами четох моето момиче. НО не пише нищо за моя въпрос. Защото аз не виждам смисъл да плащам за стаята при положение че няма да настанят никой до 29. септември.
Да преговорим, моето момиче:
Първокурсниците ги класират на 15-ти септември. Ти откъде знаеш, че няма да сложат някой първокурсник на твое място в стаята?Обръщаме внимание, че изпълнението на желанието за запазване на старата стая при новата организация на настанителната кампания е гарантирано тогава, когато студентът не е напускал до обявяване на класацията и е класиран за настаняване.

- The_iMMortal_f
- Паисий
Значи с две думи: Примерно в понеделник , вторник или т.н. отивам при онази симпатична крещяща жена на първия етаж и си взимам формулярче, попълвам го и стаята ми е запазена за лятото и пак ще си участвам с успеха от първия и втория семестър за да се класирам за догодина? Right?
Точно така. (връщаш попълнения формуляр при симпатичната крещяща жена, разбира се)
Доколкото разбрах, условието да те одобрят е да нямаш просрочени задължения.
Септември месец кандидастваш онлайн с успеха си от двата семестъра за следващата учебна година.
Доколкото разбрах, условието да те одобрят е да нямаш просрочени задължения.
Септември месец кандидастваш онлайн с успеха си от двата семестъра за следващата учебна година.

- The_iMMortal_f
- Паисий
Супер.Мерси за инфото.Аз всичко съм си платила до тук, въпросът е някакви допълнения към летния наем ще има ли или , в смисъл да не е само основния наем + консумативи , а умножено по някаква държавна... каквото беше там?Щото искам да платя наведнъж всичко и затова...