[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от brasence »

Като специалност още не се е наложила. Лично на мен ми е интересна, но повече ме влече програмирането...

П.С. Език мой, враг мой...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
HorusEye
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от HorusEye »

Мен не ме плаши това, че те натискат да учиш и не искам да вляза просто, за да изкарам нещо. За мен и двете специалности са много добри и май ще си остана на първоначалното желание със СИ, пък КН ще са втори.
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър
Специалност: asd

Мнение от asdasd »

Оооххх... не мога и аз да си избера :3
От една страна искам да пиша СИ, от друга КН.
Спира ме КНто заради цялата математика и предмети като компютърна графика, който няма да са ми адски интересни.
Но пък имат функционално и логическо програмиране, а общото мнение че и 2те са доста полезни при понататъшна девелоперска работа...
От друга страна пък СИ също имат интересни предмети и уж мога да запиша по-горните като избираеми ама пъх... деа знам...
Имам още малко време да реша :3
Жените пък ако са фактор :р Нали си имаме УНСС за тая работа ;р
ИзображениеИзображение
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър

Мнение от YavkaT »

cReoLiN написа:Не знам защо никой не харесва специалността информационни системи, където е най-лесно и има най-много момичета. Освен това работа с ИС има доста.
Мен 2-ро желание ми е ИС и да ти кажа, ако ме приемат на 1-во класиране ИС, много ще се вкарам в размисли да запиша или не. Там също има след при изборните дисциплини :)
Аватар
cReoLiN
В началото бе словото

Мнение от cReoLiN »

Еми ако те приемат, мястото ти се пази и можеш да пуснеш за 2-ро класиране ( доколкото помня така беше ). Ако пък повече харесваш нея от първото желание, направо я пишеш.
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Нищо не губите в това да участвате в следващото класиране :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър
Специалност: asd

Мнение от asdasd »

Ако си приет на първо, първо желание - сори батка, се там си ;-)
ИзображениеИзображение
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ
Курс: втори

Мнение от iprodanov »

Мда, мен така ТУ ме прее*ава жестоко, щото к'вото и да запиша съм вътре на първо заради матурата и ниските балове... и въобще се чудя да пиша ли ТУ.
Аватар
cReoLiN
В началото бе словото

Мнение от cReoLiN »

НЕ се прецаквай с ТУ.
BG_MaSTa
От дъжд на вятър

Мнение от BG_MaSTa »

Какво значи да не се прецакваш с ТУ..нали всеки си го пише като резервен вариант все пак : ?
Аватар
cReoLiN
В началото бе словото

Мнение от cReoLiN »

Значи, че всичко друго, но не и ТУ. Това е университет, в който се учат неща от преди 10г, трябва да посещаваш всички лекции на 90% (даже и повече), не можеш да почнеш нормална работа, не можеш да идеш на курс по съвременни софтуерни технологии, защото ТУ ти забранява да се развиваш, да продължавам ли ?
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

cReoLiN написа:Значи, че всичко друго, но не и ТУ.
Благодарим за мнението ти, има отворена тема по този въпрос (СУ или ТУ).

Аз та питам, нали отново ще бъдем разределени в ректората и химическия факултет за изпита по математика?
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Не се знае, зависи от броя на кандидатите за математиката, може и във ФМИ, Биологическия и т.н., ако има повече хора.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

cReoLiN написа:Значи, че всичко друго, но не и ТУ. Това е университет, в който се учат неща от преди 10г, трябва да посещаваш всички лекции на 90% (даже и повече), не можеш да почнеш нормална работа, не можеш да идеш на курс по съвременни софтуерни технологии, защото ТУ ти забранява да се развиваш, да продължавам ли ?
Много Наков слушаш, а? :D

Едва ли човек би се прецакал чак толкова, ако иде в ТУ, но мисля, че ФМИ е по-добрият вариант.

BG_MaSTa, не знам какво разбираш под резервен вариант, но сроковете и условията по кандидатстване са така направени, че ТУ трябва да ти е първи вариант, а ФМИ резервен, за да има смисъл да подаваш и на двете места.
Или евентуално да се занимаваш с изтегляне на диплома от ТУ, което си е играчка и мисля, че не връщат цялата сума, а примерн о90% от нея.
Изображение
Аватар
cReoLiN
В началото бе словото

Мнение от cReoLiN »

Не разбрах кой слушам, но всичко, което съм написал е така. ФМИ е без съмнение много по-добре от ТУ, ама в пъти. Освен това съм запознат и как е в ТУ в други градове - същата глупост. Да не говорим, че като преподавателите разберат, че си учил в МГ и те мачката по изпити, за да ти докажат, че не знаеш. И най-накрая - наистина повечето университети така са си направили дните за записване, че не може да имаш резервен вариант.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”