[КСК 2011] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2011] Математика
Като специалност още не се е наложила. Лично на мен ми е интересна, но повече ме влече програмирането...
П.С. Език мой, враг мой...
П.С. Език мой, враг мой...
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- HorusEye
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Мен не ме плаши това, че те натискат да учиш и не искам да вляза просто, за да изкарам нещо. За мен и двете специалности са много добри и май ще си остана на първоначалното желание със СИ, пък КН ще са втори.
- asdasd
- От дъжд на вятър
- Специалност: asd
- Адрес в галерията на СУ: asdasd
Оооххх... не мога и аз да си избера :3
От една страна искам да пиша СИ, от друга КН.
Спира ме КНто заради цялата математика и предмети като компютърна графика, който няма да са ми адски интересни.
Но пък имат функционално и логическо програмиране, а общото мнение че и 2те са доста полезни при понататъшна девелоперска работа...
От друга страна пък СИ също имат интересни предмети и уж мога да запиша по-горните като избираеми ама пъх... деа знам...
Имам още малко време да реша :3
Жените пък ако са фактор :р Нали си имаме УНСС за тая работа ;р
От една страна искам да пиша СИ, от друга КН.
Спира ме КНто заради цялата математика и предмети като компютърна графика, който няма да са ми адски интересни.
Но пък имат функционално и логическо програмиране, а общото мнение че и 2те са доста полезни при понататъшна девелоперска работа...
От друга страна пък СИ също имат интересни предмети и уж мога да запиша по-горните като избираеми ама пъх... деа знам...
Имам още малко време да реша :3
Жените пък ако са фактор :р Нали си имаме УНСС за тая работа ;р

We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Мен 2-ро желание ми е ИС и да ти кажа, ако ме приемат на 1-во класиране ИС, много ще се вкарам в размисли да запиша или не. Там също има след при изборните дисциплиниcReoLiN написа:Не знам защо никой не харесва специалността информационни системи, където е най-лесно и има най-много момичета. Освен това работа с ИС има доста.
Еми ако те приемат, мястото ти се пази и можеш да пуснеш за 2-ро класиране ( доколкото помня така беше ). Ако пък повече харесваш нея от първото желание, направо я пишеш.
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Нищо не губите в това да участвате в следващото класиране 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- asdasd
- От дъжд на вятър
- Специалност: asd
- Адрес в галерията на СУ: asdasd
Ако си приет на първо, първо желание - сори батка, се там си 

We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
- Курс: втори
Мда, мен така ТУ ме прее*ава жестоко, щото к'вото и да запиша съм вътре на първо заради матурата и ниските балове... и въобще се чудя да пиша ли ТУ.
НЕ се прецаквай с ТУ.
Какво значи да не се прецакваш с ТУ..нали всеки си го пише като резервен вариант все пак : ?
Значи, че всичко друго, но не и ТУ. Това е университет, в който се учат неща от преди 10г, трябва да посещаваш всички лекции на 90% (даже и повече), не можеш да почнеш нормална работа, не можеш да идеш на курс по съвременни софтуерни технологии, защото ТУ ти забранява да се развиваш, да продължавам ли ?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Благодарим за мнението ти, има отворена тема по този въпрос (СУ или ТУ).cReoLiN написа:Значи, че всичко друго, но не и ТУ.
Аз та питам, нали отново ще бъдем разределени в ректората и химическия факултет за изпита по математика?
КН правеж
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Не се знае, зависи от броя на кандидатите за математиката, може и във ФМИ, Биологическия и т.н., ако има повече хора.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Много Наков слушаш, а?cReoLiN написа:Значи, че всичко друго, но не и ТУ. Това е университет, в който се учат неща от преди 10г, трябва да посещаваш всички лекции на 90% (даже и повече), не можеш да почнеш нормална работа, не можеш да идеш на курс по съвременни софтуерни технологии, защото ТУ ти забранява да се развиваш, да продължавам ли ?
Едва ли човек би се прецакал чак толкова, ако иде в ТУ, но мисля, че ФМИ е по-добрият вариант.
BG_MaSTa, не знам какво разбираш под резервен вариант, но сроковете и условията по кандидатстване са така направени, че ТУ трябва да ти е първи вариант, а ФМИ резервен, за да има смисъл да подаваш и на двете места.
Или евентуално да се занимаваш с изтегляне на диплома от ТУ, което си е играчка и мисля, че не връщат цялата сума, а примерн о90% от нея.

Не разбрах кой слушам, но всичко, което съм написал е така. ФМИ е без съмнение много по-добре от ТУ, ама в пъти. Освен това съм запознат и как е в ТУ в други градове - същата глупост. Да не говорим, че като преподавателите разберат, че си учил в МГ и те мачката по изпити, за да ти докажат, че не знаеш. И най-накрая - наистина повечето университети така са си направили дните за записване, че не може да имаш резервен вариант.