Хораааа, моля вии!liv написа:Някой може ли да ми отговори възможно най-бързо какво да пиша на "описание", когато прикачвам сканираната диплома за подаване на документи в сайта на СУ, че нещо не ми е много ясно.
Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- Svetlozara_
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Кандидатствам културология, като бала ми е 25,24 ( от дипломата ДЗИ по Бел по 2.5 + ДЗИ БЕЛ + История от дипломата) ... гледам, че би трябвало да вляза на второ класиране, като гледам миналогодишния бал, но никъде не намирам какъв е бил за трето, ако е имало такова .. ако някой им инфо, ще съм благодарна
“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.”
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
Нямало е трето а направо допълнително за незапълнените места (поне така си мисля)
Тази година ще има трето, така че се очаква шансовете ти да скочат 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- Svetlozara_
- В началото бе словото
А някой знае ли дали трябва друго освен дипломата, лична карт ( копия и на двете) и бележката за платен изпит да се носи, когато се записват сшециалностите?
“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.”
Копие на лична карта не е задължително.. А документа за платения изпит на мен не са ми го искали. Това е да. Препоръчително е и една химикалка да си вземеш 
- Svetlozara_
- В началото бе словото
Да,да .. знам! Преди така без да искам завлякох едно момиче, от което взех в коридора, да се надяваме, че не и е трябвала 
-
Awaken
- В началото бе словото
Така, а според вас всички полета ли са задължителни за попълване? В смисъл, аз пропуснах да попълня каква е дипломата ми за средно образование (общо/специално), но когато предавах документите жената не ми каза нищо. Възможно ли е тя да го е попълнила и изобщо важно ли е това според вас?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Не е жизненоважно. Могат и сами да си го попълнят впоследствие, нали имат копие на дипломата ти
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
А специалността, в която си приет на второ класиране, пази ли се при третото?
До колкото знам, да. Ако те приемат на по-горна на 3-то класиране, не можеш да се върнеш на тази от 2-ро.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
А ако не те приемат на 3то не се безпокой.... УНСС има 4тири класирания с бонус възможност за High Minimal бал за 5то 
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
-
grenadier
- В началото бе словото
Ако ме приемат по 3-то или 4то желание на 1-во или 2-ро класиране,а на 3-то ме приемат по 1-во желание какво става?Или един път приемат ли ме не участвам в класирането?
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
Ако на 1 класиране си приет желание, различно от 1вото ти имаш 2 опции - да се запишеш за участие в следващия кръг или да се запишеш в конкретната специалност. След това същото се повтаря на 2ро и съответно на 3то класиране. На 3то класиране обаче нямаш много опции вече - трябва да се запишеш за специалността, до която си стигнал, или да откажеш да се записваш в СУ. Ако на някое от класиранията си приет по първо желание трябва задължително да се запишеш
(или да се откажеш от СУ)
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
Зависи дали се запишеш в специалността или продължиш в класирането.
-
grenadier
- В началото бе словото
Е,ако на по-късен етап съм приет по първо желание немога ли да се откажа от специалността,която съм бил приет на по-предно класиране и да се запиша в друга?