Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Магистърски програми във ФЖМК. Все си мисля обаче, че още ти е рано да мислиш за това Нищо не те спира като запишеш профил Печатна журналистика например да посещаваш и лекциите на ТВ тинтири-минтири нещата ^^
Не е по успех а по желание И освен тези три профила някъде четох че има и тематично разпределение след 2ри курс мисля
Студентите от специалност Журналистика при завършване на първи курс подлежат на разпределение по медиен профил, а след завършване на втори – и по тематичен профил.
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Victoria Dragieva написа:Йори /Enev/-so beautiful eyes.... Много мило...и не само това -ама другото на лично :]
Човече,имената се знаят и к'во да ти кажа - супер много се радвам,че се срещнахме/запознахме
Sorry за ''отбивката'' от темата,но нямаше как
И ти си сладка, Вики - аз съм от класа на Даката, запознахме се, ако се сещаш..направи ми впечатление, че си много усмихната
Между другото, този дето изтегли темата, го познавам - запознахме се в Кюстендил на олимпиадата по БЕЛ Има ли тук още някой, който е ходил на олимпиадата?
И аз бях на олимпиадата в Кюстендил и го видях тоя кифльо, жаден за слава. За моя радост не съм имала допирни точки с него ^^
...лудата, която цял живот събира възглавници... и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
И сега хоп, оказва се, че въпросното момче чете форума и затваря устите на всички ви
Не намирам смисъла да задълбочавате толкова и да го коментирате тук
По-добре ще е и да не се появавя, че ако види какво се излива срещу него... Жална му майка
P.S Някъде към 32 минута започва въпросното интервю, към което дадох линк по-горе
Така като ви чета как се дървите един-друг за този кифльо, си мисля, че или ще сте отличници по Социология заради успешното разконспириране на социалния му статус, или тепърва ще разберете неща за вас, които не сте и подозирали.
И в двата случая ще е забавно след като се сблъскате първи семестър, някои от вас, със Стилиа Фелиси Паунова
Колко много неща може да пропусне човек ако си легне да спи
Иначе по-рано си пуснах онова интервю на Милен Цветков с трите момичета и загледах първите 1-2 минути. Всичко беше точно, до момента в който вторият въпрос на водещия "Каква е дефиницията за герой?" (или поне аз го бях формулирал по този начин в есето си) не остави безмълвно средното момиче... Не че нещо, но всеки съвременен журналист трябва да може да даде определение за герой. Независимо дали е клиширания прочит, нещо ново или нещо абстрактно - всеки един журналист, смята се, трябва да знае как да търси "героите на деня". И в един момент този въпрос води до "ъъъ" ...
P.S. Това, че съм го използвал в есето си не означава, че моята дефиниция изобщо е била кой знае какво
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Мда, определено не звучаха особено добре момичетата А в края на интервюто стана още по-зле. Може и от камерите да са се притеснили, но и гостенките, които коментираха "Ах,този мол" също не можеха да говорят сносно. Тези пак бяха маалко по-добре
MimSiTyYyYy написа:Чудесна статия!!! Евала!!! И моето малко градче го има споменато дори: "Ще гледаш как разни какички тип „Мис Харманли" се правят на морални стожери от страниците на важни издания и си напъват пилешките провинциални мозъци, за да минат за оригинални и "куул"." Надявам се, ако един ден стана журналист, да пиша поне на половина толкова добри статии. Браво!
я помисли пак.
В уебкафе са събрани от кол и въже и им липсва елементарна обективност.
Тази статия също е необективна.
Кефите се на такива пиперливи неща, но истината е, че критиката се получава най-лесно; особено когато не е подкрепена със сериозни аргументи. Дори звучи ефектно, защото се изваждат някакви негативи, които лесно се хиперболизират и изведнъж заместват каквито и да е други противоположни факти, за които така наречените автори много обичат да забравят, след като веднъж им стане сладко да критикуват.