inc
Здрасти.
И ти здравей!
1. От какво се страхуваш?
Страхът е излишен. Да, гледам на някои неизбежности с неприязън и тъга, но не се сещам за нещо, от което да се страхувам.
2. Коя е последната ти импулсивна постъпка с последствия отвъд ежедневна значимост? Как би я оценил ти сам за себе си - нещо по-скоро хубаво или обратното?
Импулсивните постъпки при мен са рядкост, защото обичам да обмислям внимателно всичко. Звучи малко тъжно, но е истина. Може би, импулсивно се въздържах от физическата манифестация на друг импулс. Не мога да оценя последствията, защото причинно-следствената верига още не се е развила докрай.
3. Ок, да разбирам, че вярваш в максимата "Човек получава това, което заслужава", нали? Тогава поразсъждавай върху негативните възможни последици от тази схема. Отвъд любовния контекст - пусни си мисълта на воля. Примери са добре дошли.
Ами не. Не разбирай такива неща за мен

Всеки получава това, което е следствие от неговите постъпки или от въздържанието му от такива, независимо дали го осъзнава и разбира. Колкото до възможните "негативни" последици, при хипотезата, че написаното от теб е вярно, такива (обективно) няма: щом някой е направил нещо, с което да заслужи увреждане на интересите си, и последните бъдат увредени, значи всичко е наред.
4. Какво търси един Ангел извън Рая? (Освен Нея...
)
Нищо друго. Май да взема да си ходя, м?

Всичко друго е приятен/неприятен бонус към пътешествието.
5. Кое е най-грубото нещо, което си казвал някому? А което си премълчавал?
Веднъж дадох обещание, което не изпълних, защото Човекът умря. Премълчаното е "Не те Обичам."
6. Форумът покварява ли?
Не. Ако под "форум" имаш предвид потребителите му... Пак не. Просто способстват проявяването на вече наличната поквара. Като с ученето.
7. Какво може да те изкара от кожата и да те взриви?
Гавра с роднини/приятели/близки/неспособни да се защитят.
8. Посочи поне по едно нещо, което е претърпяло съществена промяна за теб след предните ти "Размисли", моля. Повече (топ 5 например) би било още по-добре.
Не се страхувам вече. (може да редактирам, когато имам повечко време да си ги прегледам)
9. Изгрев или залез?
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 60#p454960
10. Планина или море?
На море - с партньора. На планина - с голяма компания.
11. Кино или театър?
Предпочитам театъра (шах!), но по-често ходя на кино.
12. Бира или твърд алкохол? А коктейл?
Всичко. Каквото има. Според случая. Long Island Iced Tea и Tom Collins.
13. На кой форумец не симпатизираш, но уважаваш?
Има четирима-петима, но именно уважението ми към тях ме спира да ги назова.
14. Какво пропускаме да те попитаме?
Всичко, което не сте.
15. А какво не искаш да те питаме?
Твърде тривиални неща (обикновено-тривиални може

)
16. Кой е най-шантавият/абсурдният форумен мит, в който си бил забъркван?
Ако се вярва на всички форумни митове, ще излезе, че съм имал афери/флиртувал съм
само

с почти всички редовни потребители от женски пол... Най-устойчив се оказа този за Бети... А да, и всички си мислят, че това ми е трети профил