СЛЕД изпитите - всичко за записването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването
Винаги има "допълнително" класиране след последното класиране за попълване на незаетите места.
- el_encantadorche
- В началото бе словото
Съжалявам, ако въпросът ми звучи смешно... След като си купя документите за класиране, дали там някъде (в инфо-центъра) ще има местенце, където да мога да си ги попълня...? Че няма да ми е никак удобно да ходя два пъти до Ректората...
Благодаря!
Благодаря!
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Има местенца, може да не ти е особено удобно но има къде
В краен случай слизаш долу в подлеза до Мак Доналдс и започваш да твориш ^^
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- el_encantadorche
- В началото бе словото
...Хах... Красота!
Ще трябва да ползвам кафенетата значи!...
БЛАГОДАРЯ!
БЛАГОДАРЯ!
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
По принцип в тунела са изнесли маси, на които се попълват, но няма къде да седнеш, а трябва прав.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
plamenka
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Курс: първи
Георги Герасимов написа:Ако си от София най-добрата възможност е да се запишеш там. Ако си от провинцията можеш да подадеш документите си в съответните регионални офиси, или по интернет (но в случай на онлайн подаване пак ти се налага да ходиш до Ректората, докато при регионалните офиси това не присъства).
За местоположението - когато застанеш с очи към централния вход на Ректората - големите стълби с паметниците на Евлоги и Христо Георгиеви от двете страни, тръгваш надясно покрай самата сграда. Съвсем малко след като повървиш (4-5 крачки) на лявата ръка има нещо като тунелче - къс безистен, през който се минава и напред се вижда дворче. Вътре в този безистен на дясната ръка има стъклени врати - това е инфо центъраКазано иначе - тръгваш по тротоара на бул. Цар Освободител по посока Орлов мост и веднага на лявата ти ръка в самата сграда на университета е този проход ^^
мерси за обяснението,намерих го много лесно
-
Emuto
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
Днес се запизах и всичко е направено супер улеснено и опростено
За 20тина минути свърших работата ( справка: в УНСС си изгубих поне 2 часа... )
-
fabsss
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Малко глупав въпрос,ама:
отзад на гърба на документите за кандидатстване,там където трябва да заградиш дзи,който искаш да ти се взима, мога ли да заградя и двете матури? Защото в указанието пише заградете държавния зрелостен изпит...?! О.о
отзад на гърба на документите за кандидатстване,там където трябва да заградиш дзи,който искаш да ти се взима, мога ли да заградя и двете матури? Защото в указанието пише заградете държавния зрелостен изпит...?! О.о
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Амиии, то не е отзад, а отпред. И да, ако ще използваш двете матури, трябва и двете да заградиш.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
Документите за попълване на каква цена са? 
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
-
petko_hristov_bg
- В началото бе словото
Аз вчера като си подавах документите този,който ги приемаше не ми сложи касовата бележка за платената такса в плика с документите ,дали ще има някакъв проблем
А и ПМГ какво образование дава общо или специално
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
Аз заградих общо.. 
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- white.kitty
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: white.kitty
ПМГ е общо образование. Когато аз се записах също не ми бяха закачили касовата бележка. Жената много бързаше да каже на охраната да пускат по повече хора, за да минават по-бързо. Тогава я спрях и я питах тази касова няма ли да трябва, чак тогава тя се върна, щракна с телбод бележката, но само дългата част. Късата остана за мен. Така че, ако не са ти взели малката бележка не се тревожи, вече за по-дългата си мисля, че би трябвало да е прикачена към комплекта, но не вярвам за това да ти направят проблем. Все пак виж коя част от бележката е при теб.petko_hristov_bg написа:Аз вчера като си подавах документите този,който ги приемаше не ми сложи касовата бележка за платената такса в плика с документите ,дали ще има някакъв проблем![]()
"Човек никога не би се примирил да пълзи, ако почувства порив да лети"
-
petko_hristov_bg
- В началото бе словото
Ами при мен са и двете части на бележкатаwhite.kitty написа:ПМГ е общо образование. Когато аз се записах също не ми бяха закачили касовата бележка. Жената много бързаше да каже на охраната да пускат по повече хора, за да минават по-бързо. Тогава я спрях и я питах тази касова няма ли да трябва, чак тогава тя се върна, щракна с телбод бележката, но само дългата част. Късата остана за мен. Така че, ако не са ти взели малката бележка не се тревожи, вече за по-дългата си мисля, че би трябвало да е прикачена към комплекта, но не вярвам за това да ти направят проблем. Все пак виж коя част от бележката е при теб.petko_hristov_bg написа:Аз вчера като си подавах документите този,който ги приемаше не ми сложи касовата бележка за платената такса в плика с документите ,дали ще има някакъв проблем![]()