СЛЕД изпитите - всичко за записването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването

Мнение от svetlio.varna »

Винаги има "допълнително" класиране след последното класиране за попълване на незаетите места.
Facebook
Изображение
Аватар
el_encantadorche
В началото бе словото

Мнение от el_encantadorche »

Съжалявам, ако въпросът ми звучи смешно... След като си купя документите за класиране, дали там някъде (в инфо-центъра) ще има местенце, където да мога да си ги попълня...? Че няма да ми е никак удобно да ходя два пъти до Ректората...

Благодаря!
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Има местенца, може да не ти е особено удобно но има къде ;) В краен случай слизаш долу в подлеза до Мак Доналдс и започваш да твориш ^^
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
el_encantadorche
В началото бе словото

Мнение от el_encantadorche »

...Хах... Красота! :roll: Ще трябва да ползвам кафенетата значи!... :lol:

БЛАГОДАРЯ!
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

По принцип в тунела са изнесли маси, на които се попълват, но няма къде да седнеш, а трябва прав.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
plamenka
В началото бе словото
Специалност: Логопедия
Курс: първи

Мнение от plamenka »

Георги Герасимов написа:Ако си от София най-добрата възможност е да се запишеш там. Ако си от провинцията можеш да подадеш документите си в съответните регионални офиси, или по интернет (но в случай на онлайн подаване пак ти се налага да ходиш до Ректората, докато при регионалните офиси това не присъства).

За местоположението - когато застанеш с очи към централния вход на Ректората - големите стълби с паметниците на Евлоги и Христо Георгиеви от двете страни, тръгваш надясно покрай самата сграда. Съвсем малко след като повървиш (4-5 крачки) на лявата ръка има нещо като тунелче - къс безистен, през който се минава и напред се вижда дворче. Вътре в този безистен на дясната ръка има стъклени врати - това е инфо центъра :) Казано иначе - тръгваш по тротоара на бул. Цар Освободител по посока Орлов мост и веднага на лявата ти ръка в самата сграда на университета е този проход ^^

мерси за обяснението,намерих го много лесно
Emuto
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от Emuto »

Днес се запизах и всичко е направено супер улеснено и опростено :cheers: За 20тина минути свърших работата ( справка: в УНСС си изгубих поне 2 часа... )
fabsss
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от fabsss »

Малко глупав въпрос,ама:
отзад на гърба на документите за кандидатстване,там където трябва да заградиш дзи,който искаш да ти се взима, мога ли да заградя и двете матури? Защото в указанието пише заградете държавния зрелостен изпит...?! О.о
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Амиии, то не е отзад, а отпред. И да, ако ще използваш двете матури, трябва и двете да заградиш.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

Документите за попълване на каква цена са? :D
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

6.00 лева :arrow:
petko_hristov_bg
В началото бе словото

Мнение от petko_hristov_bg »

Аз вчера като си подавах документите този,който ги приемаше не ми сложи касовата бележка за платената такса в плика с документите ,дали ще има някакъв проблем :?: :?: А и ПМГ какво образование дава общо или специално
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Аз заградих общо.. :D
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
white.kitty
В началото бе словото

Мнение от white.kitty »

petko_hristov_bg написа:Аз вчера като си подавах документите този,който ги приемаше не ми сложи касовата бележка за платената такса в плика с документите ,дали ще има някакъв проблем :?: :?: А и ПМГ какво образование дава общо или специално
ПМГ е общо образование. Когато аз се записах също не ми бяха закачили касовата бележка. Жената много бързаше да каже на охраната да пускат по повече хора, за да минават по-бързо. Тогава я спрях и я питах тази касова няма ли да трябва, чак тогава тя се върна, щракна с телбод бележката, но само дългата част. Късата остана за мен. Така че, ако не са ти взели малката бележка не се тревожи, вече за по-дългата си мисля, че би трябвало да е прикачена към комплекта, но не вярвам за това да ти направят проблем. Все пак виж коя част от бележката е при теб.
"Човек никога не би се примирил да пълзи, ако почувства порив да лети"
petko_hristov_bg
В началото бе словото

Мнение от petko_hristov_bg »

white.kitty написа:
petko_hristov_bg написа:Аз вчера като си подавах документите този,който ги приемаше не ми сложи касовата бележка за платената такса в плика с документите ,дали ще има някакъв проблем :?: :?: А и ПМГ какво образование дава общо или специално
ПМГ е общо образование. Когато аз се записах също не ми бяха закачили касовата бележка. Жената много бързаше да каже на охраната да пускат по повече хора, за да минават по-бързо. Тогава я спрях и я питах тази касова няма ли да трябва, чак тогава тя се върна, щракна с телбод бележката, но само дългата част. Късата остана за мен. Така че, ако не са ти взели малката бележка не се тревожи, вече за по-дългата си мисля, че би трябвало да е прикачена към комплекта, но не вярвам за това да ти направят проблем. Все пак виж коя част от бележката е при теб.
Ами при мен са и двете части на бележката :) :) Сега им звъннах и ми казаха,че щели да го оправят
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”