[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от thegirl »

От втория, става въпрос за конкретния изпит.
Това колко хора има преди теб не трябва да ти влияе много, тъй като не е казано,
че кандидатстват за същата специалност като теб, а и не се знае как са с другите оценки.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

cReoLiN написа:Освен УНСС и УАСГ евентуално, къде другаде е по-скъпо ? Това изпитите да са по 30лв. е някакъв стандарт, макар и висок според мен. В Русенски, Варненски и т.н. все са по около 30лв. Както и да е. Имам още един въпрос - сега като изкараме 2-рия изпит по математика и като излязат резултатите, информацията колко човека има преди теб и след теб за 2-ри изпит ли ще се има предвид, или от 1-ви и 2-ри взети заедно ? Защото ако е само от 2-рия може да си мислиш, че има 100 човека преди теб, обаче от 1-вия да има още 150 и да се объркаш яко.
Имай в предвид, че не трябва да сумираш хората преди теб от първото и второто, тъй като много от тях са едни и същи хора, т.е. повтарят се. Не всички са с твоята подредба на специалности, някои избират други университети, други ходят в чужбина.. и реално в крайна сметка хората преди теб, с които наистина конкурираш, са доста по-малко от колкото изглежда на пръв поглед..

Успех! ;)
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
cReoLiN
В началото бе словото

Мнение от cReoLiN »

Да, ясни са ми тези неща, че някой може да замине за чужбина, да иде в друг ВУЗ и т.н. Доколкото разбирам след втория изпит няма "актуализиране" на оценките, т.е. да ти покаже по-високата оценка именно хората, които се преповтарят и са ходили и на предварителния. Тази година какъв бал очаквате за КН, СИ и Информационни системи на първо класиране и минимални ?
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Вариантите са два - по-високи оценки от матурите (масово 6.00) -- > балът се вдига.
Само 2 изпита и от първия масово ниски оценки --> балът пада.

Аз имам 4.40 от изпит и 5.72 от матура --> бал 18.92 и се боря за КН.
Предпочитам да не си виждам оценката от втория изпит, а направо дали съм приет където искам или не.

По-вероятно е обаче с около единица да падне балът...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ
Курс: втори

Мнение от iprodanov »

А дано колега, че с теб сме тука-тука. ;)
Мен втория изпит ме побърква още от сега. :bounce:
Аватар
creepy_master
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от creepy_master »

Как е положението? Има ли притеснение вече за изпита? Какви ще са според Вас задачите: по-лесни или по-трудни? :rr:
Бъди звяр, за да не станеш плячка...
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

creepy_master написа:Как е положението? Има ли притеснение вече за изпита? Какви ще са според Вас задачите: по-лесни или по-трудни? :rr:
По-трудни :P
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
creepy_master
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от creepy_master »

ееее що така? а дали ще има повече хора или ще са по-малко от първия :Р
Бъди звяр, за да не станеш плячка...
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър
Специалност: asd
Курс: кандидат-студент

Мнение от asdasd »

Много по-лесни ;)
ИзображениеИзображение
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Аватар
Yoana.T
От дъжд на вятър

Мнение от Yoana.T »

И аз очаквам да са по-лесни или поне да сме по-добре подготвени и да ни се сторят по-нормални :lol:
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Yoana.T написа:И аз очаквам да са по-лесни или поне да сме по-добре подготвени и да ни се сторят по-нормални :lol:
Колко по-добре от първия да сме подготвени :P
КН правеж

Аватар
Yoana.T
От дъжд на вятър

Мнение от Yoana.T »

brasence написа:Колко по-добре от първия да сме подготвени :P
хехе е винаги може повече :P в твоя случай не е нужно повече, защото знанията явно си ги имаш(оценката ти от предварителния), ноо в моя случай трябва мноого повече :lol: я кажете как се готвите?
Аз решавам сборника на Чакърян, на късно се сетих и не зная дали ще го свърша до изпита :?
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Yoana.T написа:
brasence написа:Колко по-добре от първия да сме подготвени :P
хехе е винаги може повече :P в твоя случай не е нужно повече, защото знанията явно си ги имаш(оценката ти от предварителния), ноо в моя случай трябва мноого повече :lol: я кажете как се готвите?
Аз решавам сборника на Чакърян, на късно се сетих и не зная дали ще го свърша до изпита :?
От сборника на Чакърян геометрията е бая трудна, особено за произволен четириъгълник. Всяка задача е отделен тип и просто няма как да се "назубрят" всичките.

Винаги може още повече. Просто за 2 седмици няма как да научиш нещо повече и да го приложиш. А и на последък бая грешка правя.
Пример sinx=1/2 ==>x=30+2kp градуса хъ-хъ-хъ
КН правеж

Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Младежи, математиката не е за зубрене. Зубрене - на теория на устни изпити като влезете(и пак не ви го препоръчвам). Елементарната математика трябва да я разбирате, да нямате неясноти по материала и това което да ви липсва да е единствено досещането как да се реши задачата(а това ще се ошлайфа с доста решаване).
Компютърни науки 1 курс
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Да, но напоследък съм го ударил на автопилот (знам как се решава, не мога да я докарам). А за 2 седмици няма какво много да се осмисли
КН правеж

Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”