alter ego написа:Да, ще има и тиган с пържена риба, и мидена салатка и доста облаци.
Бтв внимавайте с мидите, не яжте некви случайни... или от случайно място... После може да запомните ваканцията с новата бургаска болница, да я сефтосате дет се вика...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
О, как обичам, обичам, обичам гръмотевични бури! Жалко, че съм твърде заспала, за да се пробвам да снимам нещо от балкона. Е, лятото тепърва започва, ще има и още...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Дано си права @MidwinterSun, че направо в тия жеги как уча, не се знам. Разбира се, че и мен това ме прави доволен и радостен! Дано и другите дни да е по-прохладно...
1. Имам интернет
2. Пицата ми се получи прекрасна, трябва да меся тесто по-често
3. Най-сетне си догледах анимето.
4. Боли ме корема от смях, ама пък сутринта ми беше на ниво...
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
svetlio.varna написа:най-после се свърши с тва гражданско
да ти е тъпоооооооооооооооооооо
Най-сладко е да го вземеш след 3 опита, след 1 и баба знае!
Да, след 1 учене е яко, чувстваш се доволен...
Да, след като си го учил лятото е яко, чувстваш се измъкнал се...
Но след 3тото явяване, да го вземеш с 3 в некви недоразбрани критерии за оценяване - тогава човек се чувства жив... чувства се Бог...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Осъвремених си Лиска (5.0 е доста добра - новата функционалност, която може да се приписва на произволни табове е страхотна; освен това, май яде по-малко ресурс, но това ще го разбера след 3-4 дни), оптимизирах я (накачулих я с неща, които подобряват действията, където искам, или ги блокират, където не ща) и сега ще гледам малко Футурама!
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.