Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
fforza написа:АААААААААА не издържам повече,само като видя времето навънкааааа и Еми няма пък днеска да уча повече ебал съм го
Не си прав/а! Научи за Съединението! Нали знаеш, че прословутото заседание на БТЦРК в Дермендере е на 25 юли и в Пловдив било такава жега, че избягали чак в селото, както казва П.Р.Славейков, да си топят краката във водата, да пийват мастика и да хапват изстудени любеници, докато се съвещават по националния въпрос.. И виж ква са я напраили...
Хах леле тая тема е учих преди сума ти време и сега тва като ми го каза се сдухах ,защото нищо не си спомням Еми май ще записвам 13 клас
Е, тва за П.Р.Славейков си го знаем повече от литературата, отколкото от историята. Нали знаеш, историците са сериозни хора и не пишат по учебниците за такива работи. При тях всичко е подредено и логично, не че така е било....
ами, различно. Ако седна здраво и съвестно( което се е случвало 3 пъти )- 4-5 часа и след това 2 часа, за да си припомня датите и имената. Иначе може и цяла седмица
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.
И аз така - 1-2дена, зависи от темата. Обаче сега в момента се мъча с БЗНС и направо НЕ МОГА ПОВЕЧЕЕЕЕ! Не знам вие как мислите, ама тая тема верно е мноого кофти (или поне тия коалиционни кабинети след войната...щото аз за цял следобед четене, само дотам се докарах.Направо ме тресна депресията ). Поне три дена ще ми трябват, за да я мина. Друг е въпросът, че едва ли ще ми останат много неща в главата. Пък ако се падне на изпита.... не ми е ясно какво ще се прави
ООО БЗНС е култова тема,искам да се падне нещо от най-нова история,защатопо никой няма да е пхерфектне и оценката ми от предварителния ще има потенциал Ако ес паден нещо тривилано би било изключително тъпичко,детайлите ще се оценяват
мда и ас...иам странното усещане след провала на предварителния,че не моа да съм креативен нешо по история...ае чета чета,питай ме след 2ч кво съм чел и съм гъба...
и при мен е така Стане ли 3 часа и ми се доспива ужасно. Ако съм излизала след това съм направо като парцал и ме обхваща една ленност, един мързел... думи нямам просто Да не говорим че изгорях вчера
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.