Няма смисъл да спорим. Ти нямаш моя опит, и да се опитвам да ти обяснявам, няма да ме разбереш.
Вечната тема за еднополовите бракове
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Вечната тема за еднополовите бракове
Т.е. отговорът ти на въпросите ми е "Не"
Няма смисъл да спорим. Ти нямаш моя опит, и да се опитвам да ти обяснявам, няма да ме разбереш.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ама той те обори бе!
Той каза - цитирам - "неестествено е" - тва не се ли счита, че бие всички аргументи, било то морални, биологични, законови, политически, хуманитарни... Просто като някой каже "не е редно така" - тва трябва автоматично да печели спора и да се приключи с темата. Какво ще ми се обаснявате с някакви логични съждения, важно е как Ноктис възприема света, останалото са фантасмагории и ние нищо не разбираме.
Той каза - цитирам - "неестествено е" - тва не се ли счита, че бие всички аргументи, било то морални, биологични, законови, политически, хуманитарни... Просто като някой каже "не е редно така" - тва трябва автоматично да печели спора и да се приключи с темата. Какво ще ми се обаснявате с някакви логични съждения, важно е как Ноктис възприема света, останалото са фантасмагории и ние нищо не разбираме.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
И ти да напишеш нещо смислено веднъж 
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Темата е за сключването на еднополови бракове, а не за това приема ли някой или не хомосексуалистите.
Аз съм против сключването на подобен вид бракове, причини съм посочвала по-назад в темата, други хора също са го правили. Зад стените на дома си всеки е свободен да прави каквото иска. Но не бих искала това да бъде приравнявано (и узаконявано) като нещо нормално, какъвто е хетеросексуалният брак. Семейството е свещен съюз между мъж и жена, ролята му в социума отдавна е установена. Освен това, ако един мъж е влюбен и сексуално привлечен от друг мъж, то нищо не ги спира да имат съвместно съжителство, да консумират и да се радват на връзката си. Всякакви цветни паради и дитирамби са просто излишна показност.
Аз съм против сключването на подобен вид бракове, причини съм посочвала по-назад в темата, други хора също са го правили. Зад стените на дома си всеки е свободен да прави каквото иска. Но не бих искала това да бъде приравнявано (и узаконявано) като нещо нормално, какъвто е хетеросексуалният брак. Семейството е свещен съюз между мъж и жена, ролята му в социума отдавна е установена. Освен това, ако един мъж е влюбен и сексуално привлечен от друг мъж, то нищо не ги спира да имат съвместно съжителство, да консумират и да се радват на връзката си. Всякакви цветни паради и дитирамби са просто излишна показност.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
One more thing..
Чакам отговори.. Кристо либералний .. какво ще изсмучеш от пръстенцата си.Noctis написа:Кажете нещо положително от цялата работа.. какво позитивно може да имаме от гей-браковетеИ нека им позволим да си осиновят дечица, които не са били наказани достатъчно от живота, та е редно да им турим и тате за мама.. да си имат две татита, които нежно ще се гушкат между завивките.. и даже защо не му препоръчат на детенцето и то така да се гушка с някое друго момченце от неговата компания.. и света ще бъде истински щастлив, защото сме толерантни към идиотията...
- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
- Курс: втори
Аз, честно казано, чакам ти някой път да се аргументираш:
1) смислено
2) с ясна насоченост на мислите ти, по възможност - линейна, а не зиг-загообразна
3) без всички многоточия и 'осмиващи' емотиконки
Който каквато сексуалност и бракове, породени от нея, да има. Не съм особено фен, но това си е между хората. Само прекалена показност на въпросната сексуалност в обществени рамки недолюбвам.
1) смислено
2) с ясна насоченост на мислите ти, по възможност - линейна, а не зиг-загообразна
3) без всички многоточия и 'осмиващи' емотиконки
Който каквато сексуалност и бракове, породени от нея, да има. Не съм особено фен, но това си е между хората. Само прекалена показност на въпросната сексуалност в обществени рамки недолюбвам.
Много пък си избирателен бе.. отговори винаги давам.. това, че нямаш желание да ги разбираш си е твоя работа. (нямам желание да се обяснявам за теб или за който и да е било друг) Ако щеш приемай - ако не...

- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
- Курс: втори
Интересно какво правиш във форум тогава.нямам желание да се обяснявам за теб или за който и да е било друг
Аз те приемам теб като нахакано и разлигавено детенце, което не може да губи или да признае, че е губещата страна в даден спор.Ако щеш приемай - ако не...
Начина ти на комуникация не приемам, обаче.
Извинете за офтопика.
Оу йес.. дей ар браун пийпъл и не се броят нали така ?
Аз тебе да ти кажа ли как те възприемам? Като мрънкащ лигльо обикалящ темите да плаче относно това колко му е неудовлетворителен живота. (естествено това си е мое мнение - съставено изцяло от наблюдение във форума, тъй като нямам честта да те познавам)
И за ЕНТИ път да кажа, че не ме интересува какво правят тия стига да се завират по мазетата или някъде, където няма да бъдат наблюдавани от нормални хора и деца. Ако искате и у вас си ги приютявайте - това мен не ме интересува по никакъв начин. А въпросните им паради и сватби могат да ги положат там където полагат едни други работи.. нали...
Noctis написа:Чакам отговори.. Кристо либералний .. какво ще изсмучеш от пръстенцата си.
Нека аз отговоря... от почти научна, а не лична/морална гледна точка...Ако приемем, че хомосексуалността е вродена (защото може да бъде развита/придобита и заради психологически причини), то няма как на едно дете, отгледано в нетрадиционно семейство, да бъде насадено чувство на привличане към хора от същия пол... Поведението в отношенията може да бъде повлияно, но не и самото влечение. Човек може и да прояви интерес към своя пол, но само до един момент, в който ще разбере, че е неестествено. Или има привличане, или има липса на такова. It's as simple as that.
И макар да имам за пример такова семейство, което осигурява точно толкова любов и грижа на детето си, колкото и семействата, създадени по социален модел, не съм много убедена, че такава среда е подходяща за отглеждане на един подрастващ индивид - най-вече заради постоянните атаки и липсата на разбиране и толерантност от страна на съучениците...
Иначе знаеш какво ми е мнението по темата, мисля.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Средата, в която расте детето винаги играе най-голяма роля за това как ще се развие то. Има достатъчно примери за отлични родители и кофти среда, които превръщат в детето в пълна противоположност на родителите си.. въпреки техните усилия.. аз затова съм супер против всякакви гей-паради, организацийки, мероприятия и всякакви такива показности на тази болест.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Абе щом Бай Ган... ъъ Ноктис казва, че е естествено хетеро-браковете, значи е така. Не може човек да си има различно мнение от неговото, разберете го, той ги е усетил нещата как стоят и си го каза, що трябва да му оспорвате мислите? Кви сте вие? Да не сте от ФМИ случайно?
Ай моля ви се, махнете тая тема, нека дадем шанс на Ноктис да разкаже за абортите...
Ай моля ви се, махнете тая тема, нека дадем шанс на Ноктис да разкаже за абортите...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
Съвсем не бих те спрял да абортираш Гли.. Кристо.. 
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Отдавна се знае, че второто не е вярно!Мила написа:Педофилията е болест, която е резултат от сериозни психологически проблеми.
Сексуалността е вродена.
http://istinski.blogspot.com/2009/08/1973.html
Into the endless we ride... 
Съветвам те да го болднеш.. че нещо не се чете - мънички са буквите