Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
bocca, а теб точно каква работа те интересува в полицията, дето да е свързана със социалните?
В квалификационната характеристика на специалността в сайта на СУ пише, че е възможна реализация в полицията. И искам да знам каква точно реализация.
едва ли има кой да ми отговори по това време ама да питам :д
утре ще ходя да подавам документи за класиранията в СУ и още един университет; проблема е, че в СУ още не ми е минал изпита, на 4 Юли е - Английски => да отбележа, че искам да ми смятат изпита по АНГЛ (въпреки че по време на подаването на документи не е държан още) + матурите (за всеки случай, да вземат по-високата комбинация:д) или не става така ???
утре ще ходя да подавам документи за класиранията в СУ и още един университет; проблема е, че в СУ още не ми е минал изпита, на 4 Юли е - Английски => да отбележа, че искам да ми смятат изпита по АНГЛ (въпреки че по време на подаването на документи не е държан още) + матурите (за всеки случай, да вземат по-високата комбинация:д) или не става така ???
май автоматично се взима оценката, с която ти се образува по-висок бал 
А защо срока за подаване на документи за класиране е така между изпитите, смисъл на някои вече им е минал изпита, на други им предстои, някои знаят какво са направили и могат да се ориентират горе долу какво да пишат за 1во желание, други - не. Просто ми е любопитно, изпитът не ми влияе на решението
И още 1 въпрос - как трябва да си подредя желанията ако кандидатствам за специалности от 2 различни факултета?
1. спец. от I факултет
2. спец. от II факултет
... и така на 1во класиране ще се гледат ли и двете специалности? Защото дефакто за II факултет специалността от 2. е първа
оф не обясних много добре...
А защо срока за подаване на документи за класиране е така между изпитите, смисъл на някои вече им е минал изпита, на други им предстои, някои знаят какво са направили и могат да се ориентират горе долу какво да пишат за 1во желание, други - не. Просто ми е любопитно, изпитът не ми влияе на решението
И още 1 въпрос - как трябва да си подредя желанията ако кандидатствам за специалности от 2 различни факултета?
1. спец. от I факултет
2. спец. от II факултет
... и така на 1во класиране ще се гледат ли и двете специалности? Защото дефакто за II факултет специалността от 2. е първа
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
- kataklizam
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
chill....изпита по английски е на 3ти ....сигурен ли си ,че не си сгрешил датите
- hriskataaa
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
1.Документите в СУ се подават от 27ми нататъкchill написа:едва ли има кой да ми отговори по това време ама да питам :д
2.Изпитът е на 3ти юли(неделя)
3.В документите за класиране отбелязваш,че искаш да ползваш и оценка от матура и автоматично ти се взима оценкат,която формира по-висок бал
Както би ги подредила и ако бяха от един факултетYoana.T написа: И още 1 въпрос - как трябва да си подредя желанията ако кандидатствам за специалности от 2 различни факултета?
"През тялото й си преминаваше странно чувство.То я накара да остане жива достатъчно дълго,за да изживее живота си до него.Да се бори за единственото,за което знаеше,че е достатъчно добро,благородно и силно,за да си струва да рискува всичко-любовта. "
hriskataaa написа:1.Документите в СУ се подават от 27ми нататъкchill написа:едва ли има кой да ми отговори по това време ама да питам :д
2.Изпитът е на 3ти юли(неделя)
3.В документите за класиране отбелязваш,че искаш да ползваш и оценка от матура и автоматично ти се взима оценкат,която формира по-висок бал![]()
Аз ги подадох още днес :д отбелязах матура, а изпита, ако държиш се взимал впоследствие:)
добре, бе, бива ли такава глупост......
1во класиране в СУ - 29.07.2011 със записване от 01.08 до 04.08
Записване във ВТУ на 1во класиране - 20 и 21 юли, второ класиране 23 и 24 юли ......
накратко аз трябва да реша дали да се запиша ако съм приет във ВТУ още преди да съм разбрал приет ли съм в СУ ????????????????? което автоматично обезсмисля едното ми кандидатстване, пътните за ходене на изпит, загубеното време, таксите по изпити, таксите по класирания, таксите за бюрото дето взима документите.............
MAJOR WTF .
1во класиране в СУ - 29.07.2011 със записване от 01.08 до 04.08
Записване във ВТУ на 1во класиране - 20 и 21 юли, второ класиране 23 и 24 юли ......
накратко аз трябва да реша дали да се запиша ако съм приет във ВТУ още преди да съм разбрал приет ли съм в СУ ????????????????? което автоматично обезсмисля едното ми кандидатстване, пътните за ходене на изпит, загубеното време, таксите по изпити, таксите по класирания, таксите за бюрото дето взима документите.............
MAJOR WTF .
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
По новините преди няколко дни имаше споменат подобен проблем, само че със застъпване на изпити. По закон различните университети не са длъжни да координират дейностите си - все пак те са до някаква степен автономни дружества, които участват в конкуренция помежду си 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Трябвало е преди да кандидатстваш да провериш тази информация и да си направиш сметка.
Въпреки, че при желание, ако те приемат във ВТУ може да се запишеш и след това да се отпишеш
Да, ще отнеме време и повече разходи, но целта е да се запишеш там където искаш най-много.
П.П. И при мен случаят беше подобен, но за друг ВУЗ, приеха ме там. Последният ден от срока ходих до там да си оставя дипломата, а на следващият излизаха резултатите за СУ и ходих отнова, за да си я взема.
Въпреки, че при желание, ако те приемат във ВТУ може да се запишеш и след това да се отпишеш
Да, ще отнеме време и повече разходи, но целта е да се запишеш там където искаш най-много.
П.П. И при мен случаят беше подобен, но за друг ВУЗ, приеха ме там. Последният ден от срока ходих до там да си оставя дипломата, а на следващият излизаха резултатите за СУ и ходих отнова, за да си я взема.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
И при мен може да се получи същата ситуация... неприятно, но е важен крайния резултат 
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

Здравейте! Има нещо, което не ми е много ясно, и затова реших да ви попитам.
Да речем, че на първо класиране съм приета трето желание, но аз искам да изчакам и второ класиране за по-предно желание. В такъв случай губя ли мястото си в специалността, в която съм приета на първото класиране или то ми се пази (все пак се депозира и диплома оригинал в такъв случай, така че би било логично да се пази...или)?
Да речем, че на първо класиране съм приета трето желание, но аз искам да изчакам и второ класиране за по-предно желание. В такъв случай губя ли мястото си в специалността, в която съм приета на първото класиране или то ми се пази (все пак се депозира и диплома оригинал в такъв случай, така че би било логично да се пази...или)?
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
Пази се, щом си даваш дипломатаsues написа:Здравейте! Има нещо, което не ми е много ясно, и затова реших да ви попитам.
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Благодаря за бързия отговор! 
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Ако на 2-ро класиране те приемат на 2 или 1 желание си губиш мястото от 1-во класиране. Но все пак това е целта 
Бъди себе си, има достатъчно други хора.