Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
1. Всички влизате през централния вход - онова с големите врати и стълбите между братята Евлоги и Христо Георгиеви От там се разпределяте в централното фоайе - дали наляво, надясно и за централната част мисля е напред (за това не съм сигурен вече).
2. Кандидатите са повече отколкото на първата сесия, но тази година масово има тенденция баловете да падат. От друга страна конкретно на този изпит никога не е имало тенденция да се изкарват масово високи оценки, за разлика от масовите 3-ки. Причината за това е, че проверяващите знаят каква бройка се приема, и в тази бройка приблизително приемат даден брой оценки, които да свършат работа на своите кандидати. От там насетне дали ще имаше 3 или 4 (особено ако сте момиче) - това е по-скоро стимул отколкото някаква истинска полза като оценка за влизане.
3. Онази точка от правилника не я тълкувате правилно - идеята е, че за да участвате в класирането трябва на една от двете сесии да имате оценка, различна от 2-ка. Т.е. ако на първата сесия имате 3, в неделя изкарате 2 пак ще участвате в класирането
Успех!
P.S. Като влезете през големите врати (всъщност се отваря само централната и 1000 човека се бутаме през нея) има поставена една малка карта срещу вас, на която ги има описани крилата и съответно откъде трябва да минете. Самото ориентиране е много лесно - северното крило е като влезете в ляво, южното крило е като влезете в дясно. Вървите по един дълъг коридор и срещу вас има големи стълби - тръгвате по тях и се катерите към залите си ^^
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Георги Герасимов написа:1. Всички влизате през централния вход...
3. Онази точка от правилника не я тълкувате правилно - идеята е, че за да участвате в класирането трябва на една от двете сесии да имате оценка, различна от 2-ка. Т.е. ако на първата сесия имате 3, в неделя изкарате 2 пак ще участвате в класирането...
Успех!
Нали и аз това викам!
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".
Пък аз се вкарах във филма...е*ати Герасимов,вкарай малко оптимизъм де... 2-ка в неделя си е кофти дори и дадена като пример Та разбрахме се поне - ако на предварителен имаш 2,а на редовен -5 - си влизаш Успех и от мен ! Everything's gonna be okey...
Георги Герасимов написа:1. Всички влизате през централния вход - онова с големите врати и стълбите между братята Евлоги и Христо Георгиеви От там се разпределяте в централното фоайе - дали наляво, надясно и за централната част мисля е напред (за това не съм сигурен вече).
2. Кандидатите са повече отколкото на първата сесия, но тази година масово има тенденция баловете да падат. От друга страна конкретно на този изпит никога не е имало тенденция да се изкарват масово високи оценки, за разлика от масовите 3-ки. Причината за това е, че проверяващите знаят каква бройка се приема, и в тази бройка приблизително приемат даден брой оценки, които да свършат работа на своите кандидати. От там насетне дали ще имаше 3 или 4 (особено ако сте момиче) - това е по-скоро стимул отколкото някаква истинска полза като оценка за влизане.
3. Онази точка от правилника не я тълкувате правилно - идеята е, че за да участвате в класирането трябва на една от двете сесии да имате оценка, различна от 2-ка. Т.е. ако на първата сесия имате 3, в неделя изкарате 2 пак ще участвате в класирането
Успех!
P.S. Като влезете през големите врати (всъщност се отваря само централната и 1000 човека се бутаме през нея) има поставена една малка карта срещу вас, на която ги има описани крилата и съответно откъде трябва да минете. Самото ориентиране е много лесно - северното крило е като влезете в ляво, южното крило е като влезете в дясно. Вървите по един дълъг коридор и срещу вас има големи стълби - тръгвате по тях и се катерите към залите си ^^
Да допълня , че има и хора , които ориентират студентите на влизане и на излизане
kataklizam написа:Броя на хората е по-малак - 1044 човека....като за място се пада да се борят по 3ма човека ....не мисля че ще вдигнат бала ....по-скоро да падне .... дано да падне ....
Не знам колко имаш по математика или по български с този малАк брой, но кандидатстващите са точно 1213.
...лудата, която цял живот събира възглавници... и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
kataklizam написа:Броя на хората е по-малак - 1044 човека....като за място се пада да се борят по 3ма човека ....не мисля че ще вдигнат бала ....по-скоро да падне .... дано да падне ....
Не знам колко имаш по математика или по български с този малАк брой, но кандидатстващите са точно 1213.
И аз толкова ги изкарах[1213], значи проблемът не е в мен, макар че математиката ми е зле...
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".
Victoria Dragieva написа:Пък аз се вкарах във филма...е*ати Герасимов,вкарай малко оптимизъм де... 2-ка в неделя си е кофти дори и дадена като пример Та разбрахме се поне - ако на предварителен имаш 2,а на редовен -5 - си влизаш Успех и от мен ! Everything's gonna be okey...
Значи тези, които имаме 5 на редовния , сега задълже трябва да сме с 6-ци !
Victoria Dragieva написа:Пък аз се вкарах във филма...е*ати Герасимов,вкарай малко оптимизъм де... 2-ка в неделя си е кофти дори и дадена като пример Та разбрахме се поне - ако на предварителен имаш 2,а на редовен -5 - си влизаш Успех и от мен ! Everything's gonna be okey...
Добре е да започнеш да гледаш по-реално , за да не останеш приятно изненадана Не , че целя да се заяждам , но не се знае на какъв махмурлия/абстинентен ще попаднеш
Дайте за нещо по весело да говорим, като например, къде ще правим масови интелектуални мероприятия, по време на които да показваме творчески умения, като пеене и танцуване например
А за изпита, ами след 2 дни е, няма време за готвене вече, релакс
Добре е да започнеш да гледаш по-реално , за да не останеш приятно изненадана Не , че целя да се заяждам , но не се знае на какъв махмурлия/абстинентен ще попаднеш
Ще видим!
Yordan Enev написа:Дайте за нещо по весело да говорим, като например, къде ще правим масови интелектуални мероприятия, по време на които да показваме творчески умения, като пеене и танцуване например
А за изпита, ами след 2 дни е, няма време за готвене вече, релакс
Хора,имам един проблем,който много ме притеснява.Изтекла ми е личната карта,та ходих да си подновя и ми дадоха талон.Дали е възможно да ми направят проблем,или да ми анулират работата заради това?....
Ученическата карта не върши работа в случая. Другите могат да те лигитимират
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski