[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- MimSiTyYyYy
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
И аз съм в 272-ра. Успех на всички! 
" Sometimes the smallest things take up the most room in your heart. " - Winnie the Pooh
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Чакайте да ви питам... Някой в 272 който е от София?
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
Последни препоръки? Май всеобщо мнение си остава, че същинска подготовка за изпита не съществува, всичко е на късмет дали ще попаднеш на проверяващ, който има подобен светоглед иии малко по-абстрактно мислене.
yolinaA написа:Последни препоръки? Май всеобщо мнение си остава, че същинска подготовка за изпита не съществува, всичко е на късмет дали ще попаднеш на проверяващ, който има подобен светоглед иии малко по-абстрактно мислене.
До голяма степен е така. Ама бива все пак да имаш и подобаваща езикова култура, за да изкараш сносна оценка. Но ако попаднеш на проверяващ, който споделя идеите ти ... абе, както в журналистиката - харесваш тези журналисти, които са на твоето мнение, а другите са журналята, ахаха.
сметнах ги набързо и излизат около 1100-1200 човека, т.е. колкото и на предварителния.
как мислите, дали ще се дигне бала? нали казаха, че тази година резултатите от матурите били по-добри и затова си мисля....
как мислите, дали ще се дигне бала? нали казаха, че тази година резултатите от матурите били по-добри и затова си мисля....
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
За сметка на това имаше предостатъчно двойки на предварителнияtiamaria написа:сметнах ги набързо и излизат около 1100-1200 човека, т.е. колкото и на предварителния.
- kataklizam
- В началото бе словото
Броя на хората е по-малък - около 1044 човека излизат....като за място се пада да се борят по 3ма човека ....не мисля че ще вдигнат бала ....по-скоро да падне .... дано да падне ....
Последно промяна от kataklizam на 23 Юни 2011, 20:42, променено общо 1 път.
-
cerbera
- От дъжд на вятър
По предварителните изпити все половината кандидатстващи са скъсани, защото я един си няма никаква представа къде се намира, я друг не се е подготвил достатъчно, я на трети темата не му се е харесала, я пък на четвърти проверяващият не му харесал темата и т.н. и т.н.
Освен това, предполагам, че има хора, които са се явили на предварителния изпит, но нямат намерение да се явят на редовния - било заради ниските или високите оценки... Тоест кандидатстващите като реална бройка, взети заедно от първа и втора изпитна сесия, са доста повече, от колкото си мислим всъщност.
Мен ме притеснява друго - неграмотността на проверяващите... Не един и двама са се оплаквали, че им са зачертнати запетайки на правилни места и прочие. Предполагам, че тези закостенели чичковци и лелки не са запознати с актуалните промени в българския правописен речник и го карат на инерцията, подадена им от техните студентски години...
Освен това, предполагам, че има хора, които са се явили на предварителния изпит, но нямат намерение да се явят на редовния - било заради ниските или високите оценки... Тоест кандидатстващите като реална бройка, взети заедно от първа и втора изпитна сесия, са доста повече, от колкото си мислим всъщност.
Мен ме притеснява друго - неграмотността на проверяващите... Не един и двама са се оплаквали, че им са зачертнати запетайки на правилни места и прочие. Предполагам, че тези закостенели чичковци и лелки не са запознати с актуалните промени в българския правописен речник и го карат на инерцията, подадена им от техните студентски години...

- Victoria Dragieva
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
Вчера си играх да преброя кандидатите и ми излязоха точно 1213 души,някъде със 140 повече отколкото бяхме на предварителния.
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... atelen_bal -това видяхте ли го ? член 29,точка 5
Излиза,че който има 2.00 на предварителен или редовен на участва в класирането въобще за желаните специалности / в случая тези във ФЖМК/ ???
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
- Christopher
- Пишете, о, братя
- Специалност: Връзки с обществеността
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Неграмотни са, да!cerbera написа:По предварителните изпити все половината кандидатстващи са скъсани, защото я един си няма никаква представа къде се намира, я друг не се е подготвил достатъчно, я на трети темата не му се е харесала, я пък на четвърти проверяващият не му харесал темата и т.н. и т.н.
На моята матура ми бяха поставили точка в заглавието на разработката миналата година
Жалко, но факт!
ФЖМК не е нито голяма победа, нито голяма загуба! Така че смело напред и не се притеснявайте
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- Il Capitano
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и Съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
На мен ми пише, че съм 137 стая на 3тия етаж. Било в "централната част", та въпроса ми е откъде се влиза за там? Пак откъм подлеза ли? 
Come te nessuno mai, Capitano !!!
-
Darina_Yavorova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Обратна връзка:
Абе, мацка,Victoria Dragieva написа:Вчера си играх да преброя кандидатите и ми излязоха точно 1213 души,някъде със 140 повече отколкото бяхме на предварителния.http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... atelen_bal -това видяхте ли го ? член 29,точка 5
Излиза,че който има 2.00 на предварителен или редовен на участва в класирането въобще за желаните специалности / в случая тези във ФЖМК/ ???
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".
Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
-
Darina_Yavorova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Обратна връзка:
Мисля, че всички влизаме от главния вход!Il Capitano написа:На мен ми пише, че съм 137 стая на 3тия етаж. Било в "централната част", та въпроса ми е откъде се влиза за там? Пак откъм подлеза ли?
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".
- Il Capitano
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и Съвремие на Югоизточна Европа