[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
Всъщност изобщо не е така (на изпита по история бях в 65 аудитория
) - само където квесторите са малко повечко и ако седите по крайните места най-много те да ви разсейват като минават ^^ В малките зали е по-кофти защото усещаш всеки какво прави, докато в по-големите е спокойно и просторно ^^
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
А и ако си в зала с повече хора, като че ли човек ще има повече идеи.
Имам предвид, че ще видиш много повече лица, стилове на обличане и т.н. На мен това понякога ми помага да се досещам за разни неща. Например, ако видиш някога с тениска на някоя метъл група, Майкъл Джексън и др., можеш да се досетиш за някоя тяхна песен и от там да вземеш интересна идея за есето 
Някой в 25-та зала ?!
- kataklizam
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
зала 23 има ли някой ?
- kataklizam
- В началото бе словото
мерси, успех и от мен !!!
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
В зала 23 съм аз ! Успех!
-
cerbera
- От дъжд на вятър
И аз съм в 292... ;Ррр Ша трябва да се засечем нейде преди изпита за морална подкрепа. Не се надявах, че ще се падна сред свои хора, тъй като онлайн се записвах, нима и ти?marchelle написа:292-отново ;] бтв ако наистина Су имат шпиони из форумите(както имаше преди матурите),като обсъждаме дадени теми шанса да се паднат е по-малък

-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Има го и момента да се паднеш в стая с някоя отвратителна личност , която през цялото време не спира да се върти , да пие вода от двулитрова бутилка (звука е подобен на мравояд , пиещ вода) и да извади запаси , достатъчни за отварянето на една малка сладкарница . Разбира се , това може да се случи и в стая с малко хора , но просто математически рискът това да се случи в по-голяма е няколко пъти по-голямJudas написа:А и ако си в зала с повече хора, като че ли човек ще има повече идеи.Имам предвид, че ще видиш много повече лица, стилове на обличане и т.н. На мен това понякога ми помага да се досещам за разни неща. Например, ако видиш някога с тениска на някоя метъл група, Майкъл Джексън и др., можеш да се досетиш за някоя тяхна песен и от там да вземеш интересна идея за есето
Я съм в 23-та зала. 55 души. Става долу-горе
Аззз.. Много малко хора сме в нашата зала. Свикнах на предишни изпити да съм с много хора и сега като видях само 15. Но това не е важно. Желая успех на всички и дано темата ни изненада приятно!selfish написа:Някой в 25-та зала ?!
''Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.''
- Seniorita
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
+1Yordan Enev написа:21 зала, 35 души
...лудата, която цял живот събира възглавници... и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Връзки с обществеността - I курс ; )
Връзки с обществеността - I курс ; )
-
яворов
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
Успех, Юда , и аз съм в същата залаJudas написа:Я съм в 23-та зала. 55 души. Става долу-горе
Ох и аз така..но пък може би това, че този път попадаме на зала с малко хора може да ни донесе късметElmas написа:Аззз.. Много малко хора сме в нашата зала. Свикнах на предишни изпити да съм с много хора и сега като видях само 15. Но това не е важно. Желая успех на всички и дано темата ни изненада приятно!selfish написа:Някой в 25-та зала ?!
яворов написа:Успех, Юда , и аз съм в същата залаJudas написа:Я съм в 23-та зала. 55 души. Става долу-гореLady Gaga- Judas
По-скоро Judas Priest, `ма щом си рекъл