Иначе след като има хора, които биват приети с матури в разни специалности, значи не е съвсем безполезно
Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
Матурите може би сега нямат много тежест, не се знае в бъдеще дали няма да е различно. Трябва да се тества и този начин на приемане
А и самите матури в момента не са по-сложни или на същото ниво като КСК изпитите... не мисля, че е удачно да бъдат съпоставими
Иначе след като има хора, които биват приети с матури в разни специалности, значи не е съвсем безполезно

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Искам да попитам, след като прочетох условията за прехвърляне от една специалност в друга, дали е възможно, ако уча в друг университет МО да се прехвърля Право в СУ? Знам, че е възможмо да се прехвърлят студенти от една специалност в друга след първата година от обучението, ако специалностите са в един факултет, но не знам дали може същото да стане, ако прехвърлящият се е от друг университет.

- BeeJuis
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Обикновено при преместване от друг университет има някакви специфични изисквания. Мисля, че ще е добре ако си от София, да мръднеш до СУ да се информираш. Възможно е за такова преместване да искат да държиш някакви кандидат-студентски изпити (да, въпреки че вече си студент), ако приемът в твоя университет за тези специалности не съвпада с приема в СУ. И още повече понеже ще се местиш от различна специалност.
Ако не си от София, можеш да звъннеш на телефона, посочен в страницата на Юридическия факултет - http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/f ... i_fakultet .
От там, предполагам, ще ти дадат най-точна информация.
Ако не си от София, можеш да звъннеш на телефона, посочен в страницата на Юридическия факултет - http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/f ... i_fakultet .
От там, предполагам, ще ти дадат най-точна информация.
Психология, I курс
- stelianna
- В началото бе словото
a някой може ли да ми каже какви са били минималните балове за специалността биотехнологи през 2010 само 4е за задо4ната форма ?
само за редовната форма намирам
само за редовната форма намирам
"Който поеме предизвикателството, управлява щастието си.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Oт друг унивреситет може само ако учиш Право, с МО не става. Можеш да пробваш да се прехвърлиш в МО в СУ и после с Право или направо да кандидатстваш наново. Но наистина най-добре се разходи до СУ и питай в Учебен отдел.seeker написа:Искам да попитам, след като прочетох условията за прехвърляне от една специалност в друга, дали е възможно, ако уча в друг университет МО да се прехвърля Право в СУ? Знам, че е възможмо да се прехвърлят студенти от една специалност в друга след първата година от обучението, ако специалностите са в един факултет, но не знам дали може същото да стане, ако прехвърлящият се е от друг университет.
-
wilde
- В началото бе словото
Добре....извинете ме за безкрайно глупавия въпрос,но къде да си проверя оценката от изпита?
- BeeJuis
- В началото бе словото
http://ksk.uni-sofia.bg/ - заповядай, оттук се проверяват оценките 
Психология, I курс
Изчетох неземно много за специалността Социални дейности и не разбрах най-важното и търсено нещо...с какво точно можеш да се занимаваш след това?
Как с какво?? - Ми с всичко, което се отнася до социалните проблеми на хората! Само не разбирай под "социални" - парични единствено ....
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Oсновно в държавните институции, които работят в тази сфера.
А за реализацията в полицията някой може ли да даде по-подробно обяснение. Защото от полицай до полицай има километрична разлика.
- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Kaндидат колеги, мина ли срокът за подаване на заявления за явяване на изпити за лятната сесия? Ще се радвам на бърз отговор 
Don't think you are, know you are!
- white.kitty
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: white.kitty
Според това, което пише тук да, минал е срокът. Не ми е известно да може все още да се подават документи за онези, които са пропуснали. 
"Човек никога не би се примирил да пълзи, ако почувства порив да лети"
- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Мерси, white kitty, надявах се да са пуснали малко ларж за влюбените и загубените 
Don't think you are, know you are!
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
За математиката е до 7 юли (http://www.fmi.uni-sofia.bg/news_html/ksk_11_uli), а за другите предмети официално мина, но ако има повече време до изпита може да пробваш да отидеш до Ректората, ако си от София, а ако не - звънни им да ги попиташ.
Последно промяна от thegirl на 22 Юни 2011, 19:22, променено общо 1 път.
Бъди себе си, има достатъчно други хора.