Размисли и страсти '11: Lithium

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти '11: Lithium

Мнение от invisible »

може ли някъде из отговора да пише кой е задал въпросите :oops:
Изображение
Faith_no_more
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Faith_no_more »

Lithium написа: Защо в магазините не продават сока от киселите краставички и самостоятелно (без кисели краставички)? Ахаха, този въпрос го очаквах от Вяра. Питай я, тя повече се интересува от това.
Това не го разбрах :scratch: :mrgreen:
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от Lithium »

invisible написа:може ли някъде из отговора да пише кой е задал въпросите :oops:
Готов си :)
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Здравей :)
1. Като изключиш външния вид, напиши няколко неща по които си приличате и различавате със сестра ти :mrgreen:
2. Ще посрещаш ли с нас Джулая?
3. Каквa искаше да станеш, когато беше малкa?
4. Направи Топ 5 на любимите си сладки неща.
5. А на няколко любими солени.
6. Искаш ли да промениш в себе си? Какво?
7. Обичаш ли животните, а имаш ли си домашен любимец ?
8. Кои са човешките ценности на които най-много държиш ?
9. Коя е любимата ти емотикона?
10. Как се виждаш след 5 години?
11. Разсейващо или разтоварващо е да те разпитват точно в сесията? :roll:
12. Любим сезон?
13. Ще повторим ли белота някой път, но без алкохол преди това :lol:
14. А би ли се подстригала по-късо и от сестра ти, ако ти дадат пари за това?
15. Поздрави съфорумците със любимата ти песен :)
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Ха, макар че ми е интересно да стоя безучастно и да чета ... все пак ще се включа. :mrgreen:

1 Яни, какво разбираш под "магия?
2 Вярваш ли в нея?
3 Имаш ли лош навик от типа на гризане на нокти, човъркане на уши и пр. ?
4 Спокоен, сигурен и уравновесен или динамичен, изпълнен с приключения живот предпочиташ?
5 Защо онзи път не си тръгнахте с мен и Иво, а останахте на тези ала-бализми (става дума за асамблеята)? :mrgreen:
6 Опиши се с град.
7 Какво стана с изпита в Понеделник ?

Това беше първа порция от мен. :)

The names of the future are stamping of impatience.
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър

Мнение от Lithium »

Теди
Здравей :) :salute:
1. Като изключиш външния вид, напиши няколко неща по които си приличате и различавате със сестра ти :mrgreen: Ако го изключим не остава нищо друго. Много сме различни. Имаме съвпадения по отношение на музиката и това е
2. Ще посрещаш ли с нас Джулая? За съжаление ще съм на море :mrgreen:
3. Каквa искаше да станеш, когато беше малкa? ветеринарен лекар
4. Направи Топ 5 на любимите си сладки неща.
1. крем карамел
2. шоколад
3. чийзкейк
4. целувки
5. тук са всякакви торти, пайове, сладкиши

5. А на няколко любими солени. Айда да са такива, които не са сладки
1. крем супа ( това е нещото, за което живота си давам)
2. пържени картофи
3. пица
4. макарони със сирене
5. има една солена торта със сирене и домати, която прави майка ми

6. Искаш ли да промениш в себе си? Какво? Като характер съм си ОК. Бих пипнала обаче едно-две неща по лицето ( сега няма какво да си кривя душата, не си харесва носа)
7. Обичаш ли животните, а имаш ли си домашен любимец ? Да, много. Имам куче- хъски ICE
8. Кои са човешките ценности на които най-много държиш ? Гледам да контактувам с хора, които ще ми кажат всичко в очите. Ценя откровеността най-вече и чувството за хумор
9. Коя е любимата ти емотикона? :mrgreen: и :lol:
10. Как се виждаш след 5 години? Може би с дете, не знам, ако се е появил ТОЙ :mrgreen: . Със сигурност, няма да съм още при наще. Надявам се с добра заплата и работа, която да върша с удоволствие.
11. Разсейващо или разтоварващо е да те разпитват точно в сесията? :roll: То аз имам още един изпит, за мен сесията свърши.
12. Любим сезон? Пролет
13. Ще повторим ли белота някой път, но без алкохол преди това :lol: Задължително
14. А би ли се подстригала по-късо и от сестра ти, ако ти дадат пари за това? Колко пари? За 100 000 да, ще порасне
15. Поздрави съфорумците със любимата ти песен :) Мисля, мисля, мисля..........Ето нещо любимо
http://www.youtube.com/watch?v=xyfU5hzmzIc
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Zahariev написа: 6 Опиши се с град.
Целиш отговор "Содом" ли ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър

Мнение от Lithium »

Геш
Ха, макар че ми е интересно да стоя безучастно и да чета ... все пак ще се включа. :mrgreen: Да се включиш и ти в сериала :lol:

1 Яни, какво разбираш под "магия? Чувство за промяна
2 Вярваш ли в нея? Не, всичко е въпрос на начин на мислене
3 Имаш ли лош навик от типа на гризане на нокти, човъркане на уши и пр. ? Първото, за жалост
4 Спокоен, сигурен и уравновесен или динамичен, изпълнен с приключения живот предпочиташ? Е това е лесно :lol: Динамичен, не искам да знам какво ще се случи утре. Искам всеки ден нещо да ме кара да се изумявам, изненадвам, удивлявам и затруднявам
5 Защо онзи път не си тръгнахте с мен и Иво, а останахте на тези ала-бализми (става дума за асамблеята)? :mrgreen: Щях да тръгна, но Нана искаше да остане. При положение, че сме дошли заедно, не се получава да я оставя.
6 Опиши се с град. Е аз не съм била на много места. Ти ме опиши с град, обикалял си повече от мен :wink:
7 Какво стана с изпита в Понеделник ? Ще разберем до края на седмицата

Това беше първа порция от мен. :) :salute:
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Lithium написа:Ташо
Сравни познатите ти форумци със съответните хладни оръжия. :shock: :shock: :shock:
Дид- ятаган
Lithium написа:Дид- http://www.youtube.com/watch?v=L-iepu3EtyE
8) 8) 8)
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Lithium написа:Геш
Ха, макар че ми е интересно да стоя безучастно и да чета ... все пак ще се включа. :mrgreen: Да се включиш и ти в сериала :lol:

1 Яни, какво разбираш под "магия? Чувство за промяна
2 Вярваш ли в нея? Не, всичко е въпрос на начин на мислене
3 Имаш ли лош навик от типа на гризане на нокти, човъркане на уши и пр. ? Първото, за жалост
4 Спокоен, сигурен и уравновесен или динамичен, изпълнен с приключения живот предпочиташ? Е това е лесно :lol: Динамичен, не искам да знам какво ще се случи утре. Искам всеки ден нещо да ме кара да се изумявам, изненадвам, удивлявам и затруднявам
5 Защо онзи път не си тръгнахте с мен и Иво, а останахте на тези ала-бализми (става дума за асамблеята)? :mrgreen: Щях да тръгна, но Нана искаше да остане. При положение, че сме дошли заедно, не се получава да я оставя.
6 Опиши се с град. Е аз не съм била на много места. Ти ме опиши с град, обикалял си повече от мен :wink:
7 Какво стана с изпита в Понеделник ? Ще разберем до края на седмицата

Това беше първа порция от мен. :) :salute:

Хаха, Нана те е прецакала, а? :mrgreen: Ние леко измръзнахме, но пък беше приятно.
А идеята ми да се опишеш с град не беше свързана с много пътуване, а с градовете, които познаваш. Примерно "София, защото е динамичен и красив град ..." и пр. Но и "Содом" върши работа. :lol:

Я сега кажи това хъски от къде го открадна?
Кой е най-хубавият ти спомен свързан със СУ?
Спортно-елегантен или официален стил би предпочела?
Защо?
Любими места в София за излизане? Барове, градинки, ресторанти (всички видове)

Аз защо съм шпага и маркиз?
:salute:

The names of the future are stamping of impatience.
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от Scion of balance »

Любим персонаж от "Улица Сезам",както и такъв,който не ти е любим,но е набит в подсъзнанието ти.
Изрази мнение за Швеция относно
-история
-национален бикини отбор
-кухня
След като вече знаеш какво е сюнет,за или против него си(посочи аргументи за това)?
Стиви Уондър или Орхан Мурад?
Сравни форумци със съответните елементи от таблицата на Менделеев.
Ако не съществуваше религия,щяхме ли да бъдем по-развити(тук визирам не само технологиите)?
Религиозна ли си?Нещо против джамиите?
Виждаш ли някакси човекът,който ще е в бъдеще до теб с татуировка "SS"/свастика на главата си?
Обичаш ли коне?Можеш ли да яздиш?Смяташ ли,че не трябва да бъдат готвени,защото са "благородни" животни?
Ако трябва да избираш между твоята собствена смърт и тази на 10-ма напълно непознати,кое ще е?А на 100?А на 1000?
За колко време бягаш 50 метра?Задъхваш ли се при бързо изкачване на стълбите до 8-мия етаж?
Подкрепяш ли най-известните мисли на Бъртранд Ръсел?
Вярваш ли в хороскопи,суеверия,поличби,гадателки,апокалипсис?
Нарцис ли си?
Любимо чалга парче?Колко пъти си играла кючек на масата?
Вярваш ли ,че от близо 50 години,а дори и повече,тече глобална конспирация против България?
Можеш ли да играеш хорo?Колко вида?С какво би обособила/представила България пред чужденци?
Расистка ли си падаш?
Ако можеше да убиеш една известна личност(не задължително от нашата епоха) коя ще да е?
За или против черния хумор?За или против смъртното наказание?
Кой е най-хуманният начин за убиване на прасета?
Ако влезеш в стая пълна с азот,ще бъде ли смъртта ти болезнена?
Има ли аджеба такова нещо като душа?
Има ли в София,Аладин?Ако има ,то къде?Ядеш ли джънкфууд?Страдала ли си от тежка болест досега?
Кой ще победи в битка между Чък Норис от миналото и Чък Норис от бъдещето?
Ако си богиня,то на какво ще да е?
Мислила ли си някога за бъдещето си със svetlio.varna[Светльо(Светослав Желев)]?
Кажи първата буква от името на човек от форума ,с който си склонна да бъдеш като гадже.
Кажи три имена на жени от форума,които са ти неприятни и по три причини за всяка от тях.
Напиши смислено и правдоподобно изречение с 6 глагола и 6 лица от форума,като включиш и някаква интрига.
Довърши следните изречения:
Всяка сутрин първо...
Никога не слагам...
Винаги обичам да...
Предпочитам да...отколкото да...
Оприличи персонажите от следния клип

Stay tuned :shaking2:
Изображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Какво мислиш за тази тема?
Как си представяш идеалния коктейл?
Би ли заминала на изследователска мисия в пустинята?
А на Северния полюс?
Коя е най-забавната тема?
Кое е най-дебилното изказване във форума?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър

Мнение от Lithium »

Геш
А идеята ми да се опишеш с град не беше свързана с много пътуване, а с градовете, които познаваш. Примерно "София, защото е динамичен и красив град ..." и пр. Но и "Содом" върши работа. :lol: Мисля да остана със Содом
:lol: :mrgreen:

Я сега кажи това хъски от къде го открадна? От Драгоман
Кой е най-хубавият ти спомен свързан със СУ? Нещо такова беше
Кандидат-студентът е приет на 1-во класиране.........., но вече го знаех, след като тате вися 2 часа пред The Wall и ми се обади 2 мин преди да го качат на сайта

Спортно-елегантен или официален стил би предпочела? Спортно-елегантен
Защо? По-удобно е, а и ти как си ме представяш в костюм
Любими места в София за излизане? Барове, градинки, ресторанти (всички видове) LIQUEUR и Борисовата

Аз защо съм шпага и маркиз? Много си аристократичен :mrgreen:
:salute:
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Ааа.. ъмм, драсти :D

Привлича ли те уличното изкуство - рап, брейк, графити.. ?
Любим рапър и любимата ти негова песен?
А обичаш ли да играеш баскетбол?
Ъмм.. Някой друг спорт?

3 часа " умствен" или 3 часа "физически" труд би те изморил повече?
Любимо животно, което не се среща в нашата страна?
Кое би ти повдигнало адреналина повече - да знаеш, че самолетът, в който си ти, пада или срещу теб да тича разярен лъв?
Покриване на всички възможни изходи или добра стратегия за максимална полза с минимален ефорт?

Кое от тези 2 предишни четиривъпрошия (?) ти хареса повече.. Първите 4, които са по рутинни, или другите 4?
Ако имаше възможност да избереш един от следните университети, кой би бил той, а ако има друг който по те влече, може да кажеш и него: Harvard, Oxford, Cambridge, Princeton?

Толкова засега ;)
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър

Мнение от Lithium »

Ташо, отново

Любим персонаж от "Улица Сезам",както и такъв,който не ти е любим,но е набит в подсъзнанието ти. Онова жълтото пате. А имаше едно ужасно, зелено нещо дето живееше в кофа за боклук
Изрази мнение за Швеция относно
-история
-национален бикини отбор
-кухня
Много са добри на хокей :lol:
След като вече знаеш какво е сюнет,за или против него си(посочи аргументи за това)? Да кажем, че аз не бих го причинила на детето си. Няма нищо общо с религията, но според мен е ненужно причиняване на болка.
Стиви Уондър или Орхан Мурад? Стиви
Сравни форумци със съответните елементи от таблицата на Менделеев. В този момент въпросната таблица виси над главата ми, но съм прекалено уморена , за да я вдигна и погледна. А и познанията ми по химия, са кажи речи като тези по математика. Ти 100% ще си някой забавен газ :mrgreen:
Ако не съществуваше религия,щяхме ли да бъдем по-развити(тук визирам не само технологиите) Зависи. Вярата в нещо те кара да се стремиш да го докажеш. От друга страна много хора не желаят да са обект на каквото и да било развитие, именно заради тази религия и не желаят да възприемат нищо ново, камо ли да са част от него.
Религиозна ли си?Нещо против джамиите? Не не съм. Нямам нищо против джамиите, освен , че колоните трябва да се махнат, както и камбаните. Трябва да се премахне и онова обикаляне на храма на Великден. Така де, който е набожен да се моли в храма,аз не съм, не искам да слушам проповеди и камбанен звън, докато хапвам пица в центъра.
Виждаш ли някакси човекът,който ще е в бъдеще до теб с татуировка "SS"/свастика на главата си? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Не
Обичаш ли коне?Можеш ли да яздиш?Смяташ ли,че не трябва да бъдат готвени,защото са "благородни" животни? Обичам, не мога да яздя
( никога не съм). Не трябва да бъдат готвени, прекалено интелигентни животни са , та да ги ядем.

Ако трябва да избираш между твоята собствена смърт и тази на 10-ма напълно непознати,кое ще е?А на 100?А на 1000? Зависи кои са тези 10, 100, 1000
За колко време бягаш 50 метра?Задъхваш ли се при бързо изкачване на стълбите до 8-мия етаж? Докато мигнеш и съм на финала. И до 80-тия не се задъхвам :lol:
Подкрепяш ли най-известните мисли на Бъртранд Ръсел? Кажи коя и ще я обсъдим
Вярваш ли в хороскопи,суеверия,поличби,гадателки,апокалипсис? Не
Нарцис ли си? Малък :lol:
Любимо чалга парче?Колко пъти си играла кючек на масата? Любимо нямам. Но съм играла, доста пъти
Вярваш ли ,че от близо 50 години,а дори и повече,тече глобална конспирация против България? Не
Можеш ли да играеш хорo?Колко вида?С какво би обособила/представила България пред чужденци? Ето това е нещо, което искам да науча. :wink: Колкото до втория въпрос, иска ли питане
с това
и това
не може иначе
тъй, тъй, тъй
айде :mrgreen:
зависи какви са, може и това :lol:

Расистка ли си падаш? Не бих казала, но съм хранила доста цигани
Ако можеше да убиеш една известна личност(не задължително от нашата епоха) коя ще да е? Василий 1,Йозеф Менгеле, май и Фердинанд е тука и още толкова, толкова, толкова мнооооооооого и чалга певачиците
За или против черния хумор?За или против смъртното наказание? За. Все си мисля, че до живот е по-голямо наказание, но като се има предвид България съм ЗА, няма как да го пуснат после
Кой е най-хуманният начин за убиване на прасета? С твоите въпроси
Ако влезеш в стая пълна с азот,ще бъде ли смъртта ти болезнена? Да отговарям на въпросите ти е по-болезнено. :wink:
Има ли аджеба такова нещо като душа? Не бих се наела да коментирам точно това, защото и аз съм наясно точно с мнението си.
Има ли в София,Аладин?Ако има ,то къде?Ядеш ли джънкфууд?Страдала ли си от тежка болест досега? :shock: , да и пак :shock:
Кой ще победи в битка между Чък Норис от миналото и Чък Норис от бъдещето? Бойко
Ако си богиня,то на какво ще да е? Оооо ще съм Диана, на лова и нощните вълшебства :lol:
Мислила ли си някога за бъдещето си със svetlio.varna[Светльо(Светослав Желев)]? Не, а ти?
Кажи първата буква от името на човек от форума ,с който си склонна да бъдеш като гадже. :lol: :lol: :lol:
Кажи три имена на жени от форума,които са ти неприятни и по три причини за всяка от тях. Еми няма такава, сериозно,просто няма, но никога не е късно да се появи
Напиши смислено и правдоподобно изречение с 6 глагола и 6 лица от форума,като включиш и някаква интрига. Абе да не пише Кристо от твоя профил :scratch:
Довърши следните изречения:
Всяка сутрин първо...си отварям очите
Никога не слагам...е как бельо :mrgreen:
Винаги обичам да...пея под душа
Предпочитам да.пуша..отколкото да..не пуша.
Оприличи персонажите от следния клип За бременни извънземни са готини

Stay tuned :shaking2:[/quote]
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”