[КСК 2011] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- asdasd
- От дъжд на вятър
- Специалност: asd
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: asdasd
Re: [КСК 2011] Математика
Тази година на математика 2 ще имали стереометрия? 

We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Още от миналата година няма Математика 1 и Математика 2, както предварителна и редовна сесия.
Има само Математика от Първа кандидат-студентска сесия и Математика от втора, като и двата изпита са с еднаква тежест.
Ето какво се включва в изпита:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... matematika
Има само Математика от Първа кандидат-студентска сесия и Математика от втора, като и двата изпита са с еднаква тежест.
Ето какво се включва в изпита:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... matematika
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
- Курс: втори
Тъй на теория, ама миналата година нямаше стереометрия на последния изпит.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
На изпита може да се падне индукция, дедукция, биекция, аналитична геометрия... а вие сега за една елементарна задача за стереометрия мрънкате 
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
-
аааааа
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление
Изключителни прота има тука
. Аз на първия изпит имам 4.15 и почвам Сборника на Чакърян чак сега. Надявам се на повече. Стереометрията ви е най-малкият проблем. Само дано да няма пак като 4 задача от първия изпит по-рано през април
))
- asdasd
- От дъжд на вятър
Дрън дрън та пляс.brasence написа:На изпита може да се падне индукция, дедукция, биекция, аналитична геометрия... а вие сега за една елементарна задача за стереометрия мрънкате
Половината неща не се учат в училище(аз в МГ и съм имал точно 2 часа аналитична геометрия
aaaaaaaaaaaa и аз съм като теб, ама не мисля и да го почвам тоя сборник. Ще разчитам на това което съм изрешавал / ще решим на курса в школо.
thegirl т'ва са празни приказки мацка...
Иначе на мен специално анализа ми е 100 пъти по лесен от стереометрията -,-

- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Е то не е задължително да се включва всичко, което се учи в училище, а и не е възможно в 10 задачи.iprodanov написа:Тъй на теория, ама миналата година нямаше стереометрия на последния изпит.
Кое от всичко са празни приказки?asdasd написа: thegirl т'ва са празни приказки мацка...
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Всичко това е обеснявано в час и давано по изпити (без биекция в пълния смисъл ). Някъде из форума бях написал, че от сборника на Чакърян дават около 6-7 типа задачи на изпита, останалото е както падне. Така, че трябва да си готов за всичкоasdasd написа:Дрън дрън та пляс.brasence написа:На изпита може да се падне индукция, дедукция, биекция, аналитична геометрия... а вие сега за една елементарна задача за стереометрия мрънкате
Половината неща не се учат в училище(аз в МГ и съм имал точно 2 часа аналитична геометрия, а биекция даже не знам к'во е... другите се сещам ама в частно за едното от часовете по логика :р), това е университет в София, не Магнаурската школа
aaaaaaaaaaaa и аз съм като теб, ама не мисля и да го почвам тоя сборник. Ще разчитам на това което съм изрешавал / ще решим на курса в школо.
thegirl т'ва са празни приказки мацка...
Иначе на мен специално анализа ми е 100 пъти по лесен от стереометрията -,-
КН правеж
- asdasd
- От дъжд на вятър
1) Това е тенденция от 2006та насам (първата година с такъв формат на изпита).thegirl написа:Е то не е задължително да се включва всичко, което се учи в училище, а и не е възможно в 10 задачи.iprodanov написа:Тъй на теория, ама миналата година нямаше стереометрия на последния изпит.
Кое от всичко са празни приказки?
2) Всички знаем конспекта
Я ми намери къде пише за биекция в учебниците за средното и след няколко месеца живот и здраве ще те черпя бири.

-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Ако знаеш определенията за множества и изображения, не би трябвало това да ти е проблемът. Ние ги учихме в началото на 8ми,9ти и 10ти клас.asdasd написа: Я ми намери къде пише за биекция в учебниците за средното и след няколко месеца живот и здраве ще те черпя бири.
КН правеж
- asdasd
- От дъжд на вятър
Дай ми учебник и страница, иначе тц.
Изображенията к'ви ги искаш. джипег, гиф, пиенги?
+ В конспекта това не го видях...

-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Хах и ко , че но го пише. Учи се в средното образование.asdasd написа:Дай ми учебник и страница, иначе тц.Изображенията к'ви ги искаш. джипег, гиф, пиенги?
Всяка четиризначна таблица (с изключение на тази за СУ) започва именно с това . Повече не ми се спори за това. Всеки учи както реши, но личното ми мнение е че трябва да си готов за всичко . Успех на изпита
Жълтата таблица на Регалия 6 - 20-22 страница. Биекцията е частен случай на описаното там.
КН правеж
- HorusEye
- В началото бе словото
И аз решавам от сборника на Чакърян. Алгебрата е точно като за изпита. Сега съм на геометрия и винаги дават такива отвратителни числа като на предварителния 5-та задача.
2 часа смятам докато стигна до отговора, а всъщност задачата не е трудна.
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
- Курс: втори
Мда, тая задачка как не съм объркал сметките и аз не знам.
/117
Не знам защо този конспекти постоянно thegirl го пуска при положение, че от тази година изпитите вече са 2 - не ми е ясно как предишната година е нямало математика 1 и 2. Както и да е, и без това всички тези изпити са пълна глупост - математика 1, математика 2, предварителен, следварителен - какъв е смисъла да ги обособяват така, при положение, че всички са с еднаква тежест ? Освен това смятам, че на всички е пределно ясно, че стереометрия НЯМА да има - погледнете всички 3-ти изпити от предишните години и ще разберете.
Освен това може в 10 задачи да се провери ако не целия материал от конспекта, то поне на 90%. Какво пречи в 1 задача по стереометрия да ти наблъскат аритметична зависимост, изследване на функция, някакви теореми от самата стереометрия, тригонометрично уравнение и какво ли още не ?
Освен това може в 10 задачи да се провери ако не целия материал от конспекта, то поне на 90%. Какво пречи в 1 задача по стереометрия да ти наблъскат аритметична зависимост, изследване на функция, някакви теореми от самата стереометрия, тригонометрично уравнение и какво ли още не ?