Световен шампион 2006
Модератори: ники, Methuselah
тоя не беше ли оня от радио "хоризонт"...тей де..който и да е- много е зле. " топката е на 25-26-35 метра от врата" (ахам...ориентирах се). веднъж коментира с още един и тоя другия вика "...в малкото наказателно поле", а Петър Василев го поправи "НЯМА ТАКОВА НЕЩО като малкото наказателно поле< колега! КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА ГО ОБЯСНЯВАМ!"
на шведите дали им е много гадно, че така ги отупаха!!!! ха ха ха дано!!!
на шведите дали им е много гадно, че така ги отупаха!!!! ха ха ха дано!!!
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Честно казано се чудя защо толкова много българи мразят шведите. За това, че ни бият всеки път с по 3-4-5 гола, ние сами сме си виновни.du6ata написа:на шведите дали им е много гадно, че така ги отупаха!!!! ха ха ха дано!!!
Шведите са много симпатичен отбор- играят мъжки, борят се, а с играчи като Златан, Вилемсон и Люнгберг и в техниката напредват. Освен това Швеция е от Европейския съюз, а не от Африка примерно и е нормално струва ми се да подкрепяме нея вместо Того, Гана и тям подобни.
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
КАКО!!!don_angelitto написа:Бате, и на мене най-много ми се ще Германия да е шампион, особено след като видях кво направиха вчера срещу Швеция.
и мен Германия много ме зарадва. Снощният мач обаче ( Холандия- Португалия) беше голямо шоу...така не съм се смяла от мнооого време
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Европейските футболни асоциации изглежда най-накрая са решили да се поучат от българската футболна магия!du6ata написа:КАКО!!!don_angelitto написа:Бате, и на мене най-много ми се ще Германия да е шампион, особено след като видях кво направиха вчера срещу Швеция.![]()
внимавай, че ще те обвиня в полова дискриминация
![]()
и мен Германия много ме зарадва. Снощният мач обаче ( Холандия- Португалия) беше голямо шоу...така не съм се смяла от мнооого време
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Форца ГанаChesterLP написа:Специално вчера виновник беше Валентин Иванов. Иначе - САМО АНГЛИЯ! Вижда се, че нещата вървят към финал: Англия - Германия...
И днес дано да бие ГАНА
Според мен обаче 99% сигурно финалът ще е Германия-Бразилия
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!