Подаване на документи

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

Здравейте всички! Искам да задам един въпрос, който може би вече е бил дискутиран, но не мога да го открия- сега ли трябва да се плаща за изпитите по журналистика или едва след като разбереш дали ще се явяваш на тях (от решаващо значение е оценката по български). Благодаря ви! :P
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Alis
В началото бе словото

су

Мнение от Alis »

Ети, имам въпрос към теб. дано не се повтарям, но така и не ми стана ясно. ако искаш да си останеш с предварителния изпит и не желаеш да се явиш на редовния, трябва да го платиш отново? Благодаря предварително!
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Да изпитасе плаща отново. Ти избираш дали да се явиш или не.
Аватар
Tesa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Tesa »

Супер, сигурно е хубаво стопанското управление :) Аз уча социология,иначе бях писала публична администрация на първо място, но определено не съжалявам Специалността ми е мн готина ;) Успех и дано избереш УНСС- ще сме колежки :)
Изображение
Не ме питай защо те обикнах още първия ден, питай ме ако те изгубя какво ще остане от мен!
Ети
В началото бе словото

Re: су

Мнение от Ети »

Alis написа:Ети, имам въпрос към теб. дано не се повтарям, но така и не ми стана ясно. ако искаш да си останеш с предварителния изпит и не желаеш да се явиш на редовния, трябва да го платиш отново? Благодаря предварително!
Ами значи... ако искаш да си останеш с оценката от предварителния, няма да ходиш на редовен и няма да ходиш на никакъв друг изпит, плащаш 15 лв. Ако искаш да си останеш с оценката от предварителния, няма да ходиш на редовен, но (като мен) се явяваш на още един (примерно литература), пак плащаш 15 лв. (само за изпита, на който ще ходиш). Не ме питай защо е така, идея си нямам.... :roll:
Alis
В началото бе словото

су

Мнение от Alis »

интересно :? благодаря за отговора :)
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

Абе ... събота и неделя нали си работят ... щото смятам в събота да ходя да се запиша ?
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
Alis
В началото бе словото

су

Мнение от Alis »

Да, работят от 9 до 14 :)
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

Alis написа:Да, работят от 9 до 14 :)

мерси за инфото :)
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
Аватар
cloud_9
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от cloud_9 »

dkny написа:
Alis написа:Да, работят от 9 до 14 :)

мерси за инфото :)
Ама само в събота. Да не се излъже някой да отиде и в неделя :?
Alis
В началото бе словото

су

Мнение от Alis »

пише, че в съботните и неделните дни работят от 9 до 14 в кандидатстудентска информация :wink:
Аватар
ici
В началото бе словото

Мнение от ici »

Един въпрос и от мен :D Кога излиза разпределението по зали и дали ще ги побликуват в сайта на СУ :roll:
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

ici написа:Един въпрос и от мен :D Кога излиза разпределението по зали и дали ще ги побликуват в сайта на СУ :roll:
по принцип няколко дни преди изпита, ето защо има указание ден преди него да отидете и да проверите къде сте разпределени... предполагам и тази година ще се помести информация за разпределението в интернет...
Аватар
love_delight
От дъжд на вятър
Специалност: Социални дейности
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от love_delight »

Ако личната карта е с изтекъл срок на валидност (вече една седмица) ще има ли проблем при записването?
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.:twisted:
Изображение
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

love_delight написа:Ако личната карта е с изтекъл срок на валидност (вече една седмица) ще има ли проблем при записването?
Мисля,че е важно в деня на изпита да ти е валидна.
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”