[КСК 2011] Испански език

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
martina_teodorova
Пишете, о, братя

Re: [КСК 2011] Испански език

Мнение от martina_teodorova »

el_encantadorche написа:Не знам, аз си мислех, че е това: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 64&t=17884 Обаче не съм сигурен, де...
Ми този линк е за 2 класиране,а моя е за 1во.темата е пусната на 25.07.2010 и пише,че мин.бал за жени Испанска филолофия-17.71
а моя е 19.17 ! Няма как да не ми стигне!!! ВСЕ пак тези 34 момичета,които са с по-висок оценка от моята,не всички искат Испанска филология.Някои искат Психология,Философия, Политология, Културология ит.н. ,а и местата за жени за Исп.Ф. тази година са 30,а за момчета 10
Аватар
el_encantadorche
В началото бе словото

Мнение от el_encantadorche »

Амиии... Стискам палци тогава и тази година минималния бал да е приблизително същия!... И скоро да можем да се наречем колеги! :):):)
Аватар
martina_teodorova
Пишете, о, братя

el_encantadorche написа:Амиии... Стискам палци тогава и тази година минималния бал да е приблизително същия!... И скоро да можем да се наречем колеги! :):):)
да! Ти колко имаш на изпита
mario grigorov
В началото бе словото

Мнение от mario grigorov »

Някои може ли да ми помогне знам си оценката но не знам дали са ме приели. Как мога да резбера? Поне кажете каде мога да видя... Мерси предварително
Аватар
martina_teodorova
Пишете, о, братя

mario grigorov написа:Някои може ли да ми помогне знам си оценката но не знам дали са ме приели. Как мога да резбера? Поне кажете каде мога да видя... Мерси предварително
Колко имаш? Каква специалност искаш да влезнеш?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

mario grigorov написа:Някои може ли да ми помогне знам си оценката но не знам дали са ме приели. Как мога да резбера? Поне кажете каде мога да видя... Мерси предварително
Първо трябва да си подадеш документите за класиране и в края на юли ще разбереш дали си приет.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
mario grigorov
В началото бе словото

martina_teodorova написа:
имам 4.00 и искам да уча испанска фиология
Аватар
martina_teodorova
Пишете, о, братя

mario grigorov написа:
имам 4.00 и искам да уча испанска фиология
Колко имаш на матурата? абе влезнал си бе с 4 споко
mario grigorov
В началото бе словото

Колко имаш на матурата? абе влезнал си бе с 4 споко[/quote]

нямам матура не сам ходил на матура само тоя изпит.... начи сега тряба да си пусна документите и да чакам .. а тия документи от кога могат да се пускат??
Аватар
el_encantadorche
В началото бе словото

el_encantadorche написа:Амиии... Стискам палци тогава и тази година минималния бал да е приблизително същия!... И скоро да можем да се наречем колеги! :):):)
да! Ти колко имаш на изпита

Хах... не питай... разочаворан съм от себе си, нисичка ми е оценката, въпреки лесния изпит... Очаквах над 5.50, а пък тя е под... :lol: :lol: Ноо... имам само четирима души конкуренция, тъй че... вече се приех за приет :lol:
Аватар
martina_teodorova
Пишете, о, братя

А миналата година с матура по испански,кандидатсваше ли се Испанска филология? Има шанс наесен да бъдем колеги,ако не ме приемат журналистика :d
Аватар
el_encantadorche
В началото бе словото

martina_teodorova написа:А миналата година с матура по испански,кандидатсваше ли се Испанска филология? Има шанс наесен да бъдем колеги,ако не ме приемат журналистика :d

Да, мисля... Ама не съм сигурен, де... Обаче е шансът да те приемат с матура ми се струва съвсем малък... заради ниския коефициент...
Аватар
el_encantadorche
В началото бе словото

mario grigorov написа:Колко имаш на матурата? абе влезнал си бе с 4 споко
нямам матура не сам ходил на матура само тоя изпит.... начи сега тряба да си пусна документите и да чакам .. а тия документи от кога могат да се пускат??[/quote]

Чл. 20. (1) Кандидат-студентите подават лично или чрез други лица документи за класиране от 27 юни до 8 юли (без неделните дни) в сградата на Ректората.

:wink:
Аватар
martina_teodorova
Пишете, о, братя

Сега като се замисля,ако на матурата по Испански имаш 6.00 ,то балът ти за испанска филология ще е 6х2 + 6=18 ,което значи,че балът няма как да е по-висок от 18! Защото с матура може да се влиза Испанска филология. :)
mario grigorov
В началото бе словото

На 28 отивам да си пускам документите у дано ме приемат . Ако това стане с някои от вас може да сме колеги ... Мерси за цялата информасия и успех
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”