Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
thegirl написа:149ти, но 1) има още един изпит, 2) може да има и желаещи с матури, 3) има и други специалности, освен тези 2-те
Е, как ме офука на бързо
1) да бе, говорех без него :Р
2) бала ми сега е по висок от максималния който можеш да вземеш с матура (матурата = 4 на изпита )
3) права си
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Имам въпрос.
Не мога да отида да София за подреждане на желания. Записвам се тук в Бургас - 30 лева за това че участвам в класирането + 30 лева за фирмата при която се записвам = 60 лева. Сканират ми на място дипломата. Имам ли някакви ангажименти повече относно подреждане на желанията или дипломата? Благодаря ви предварително...
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
thegirl написа:Да се явиш на изпит и да чакаш класиранията
Хах, да и това. Въпросът ми бе като си подавам така докумените от Бургас, трябва ли да ходя след това да си сверявам дипломата , както при електронното?
КН правеж
Vladdalv написа:Ех, аз изпуснах сроковете за записване....жалко........
За всички, които са изпуснали сроковете за записване за изпита по математика:
По изключение заявленията на желаещите да се явят на кандидат-студентския изпит по математика, който ще се проведе на 11 юли ще се приемат в Учебния отдел на СУ - Ректората до 7 юли включително. http://www.fmi.uni-sofia.bg/news_html/ksk_11_uli
Знам, че тук не е агенция за запознанства към СУ, но няма да е лошо всеки които иска да влиза КН да остави FB или скайп за да обменяма задачи или опит по задачи...
КН правеж
Аз имам 6.00 на матурата (18.00 бал). Мен борбата ми е СИ и съм чувал за хора влезнали само с матурата от 2-ро класиране. Но ми се ще да изкарам по-готина оценка на 11-ти за личното удовлетворение
Опааа, сесията завърши кажи речи за мен, та чак сега намерих време да седна и почета кво става във форума. Някой ако има въпроси за специалностите във ФМИ или за предмети и т.н. да пита. Абе всякакви въпроси задавайте, ще се опитам да ви отговоря.
Ако имаш въпроси по задачи, пиши тук . Ще се опитам да помогна. Идните дни ще "пререша" темите от минали години....
КН правеж
Въй, въй, то момиче ли било. Тц, гц... Веднага го пращам.
КН правеж