Подаване на документи

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

^PrincessA^ написа:
Elektra написа:
А можеш ли да ми кажеш,в кой кабинет,за да може по-лесно да го открия?
255 и 256- Северно крило, 2 етаж
Май имаше и още един, ама не съм сигурна за номера.

Ей,мерси много за инфото :D
Може да вървя бавно, но никога назад!
Аватар
cloud_9
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от cloud_9 »

Някой има ли представа какво им е работното време, защото не го открих из сайта :roll:
Alis
В началото бе словото

су

Мнение от Alis »

така и не ми стана ясно, ако съм се явявала на предварителен , сега за следващите изпити по 10 лв ли да се плаща
Аватар
Victoria
Писаружяк

Re: су

Мнение от Victoria »

Alis написа:така и не ми стана ясно, ако съм се явявала на предварителен , сега за следващите изпити по 10 лв ли да се плаща
Ако ще се явяваш на един - 15, ако на два или повече - 15 за първия+10 за всеки следващ.
Изображение
Alis
В началото бе словото

су

Мнение от Alis »

значи предварителния не се ли счита за първи-15 лв и сега редовните по 10 лв?
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

Alis написа:значи предварителния не се ли счита за първи-15 лв и сега редовните по 10 лв?
предполагам ще трябва да платите 15 лв. за първи изпит от редовната кандидатстудентска сесия, независимо, че сте се явявали на предварителни изпити...

не виждам проблем да разберете това и на самото плащане, ако го извършите в ректората - просто попитайте...
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

а много ли се чака? :D
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Alis написа:значи предварителния не се ли счита за първи-15 лв и сега редовните по 10 лв?
И аз така мислих, но http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... si+bg.html

За чакането, аз отидох първия ден и минах веднага, но може би следващите дни ще е по-натоварено.
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

предполагам, че е и същата процедура както при предварителния :roll:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Tesa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Tesa »

Еееееееееех, какво се учудвате за УНСС. Там всичко е прекрасно, поне като база. И преподавателите са мн добри. То и нещата, които се учат за различни от СУ, така че незнам защо трябва да се сравняват. Пък и не виждам какво му е по-доброто на Су- то, ама айде :roll: Аз си харесвам университета, качеството на обучение също е на ниво. Ти маймунке, какво точно искаш да учиш и ти е най на душата?
Изображение
Не ме питай защо те обикнах още първия ден, питай ме ако те изгубя какво ще остане от мен!
Аватар
Tesa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Tesa »

Забравих да ви кажа,че можете във всяка банка ад си платите всички такси, А малко по-нагоре по същия булевард, където е главния вход на УНСС има едно Фантастико. Като питате , те ще ви кажат. Та там става бързо плащането и не е мн далече от УНСС, та няма да чакате на толкова големи опашки и са любезни :)
Изображение
Не ме питай защо те обикнах още първия ден, питай ме ако те изгубя какво ще остане от мен!
Аватар
Tesa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Tesa »

Дата: 19.06.2006 В УНСС е открит първият в страната център за целогодишен прием на кандидатстудентски документи

В УНСС бе открит първият в страната център за целогодишен прием на документи на кандидат-студенти. Трикольорната лента пред голямата просторна зала преряза ректорът на университета проф. д-р Борислав Борисов, който поздрави преподаватели и студенти с новата съвременна придобивка.

Центърът е на площ от 150 кв.м. и в него има 37 компютъризирани работни места. Компютрите са свързани в единна система, което ще даде възможност на всеки студент от висшето училище да получи пълна информация за обучението си - от записването до дипломирането си - след като въведе своя факултетен номер.

Новият център е с работно време от 8 до 17 ч. Край на опашките, на които родители и бъдещи студенти чакат с часове, подчерта и ректорът на университета. Кампанийният момент вече ще е много по-кратък и той ще е свързан единствено с кандидатстването на випускниците, които получават дипломите си в края на май.

Две от гишета в центъра - “особени случаи” - са заради онези кандидати, които са сбъркали нещо в попълването на документите и се нуждаят от компетентна помощ.

Телефоните на новия център са 962 3879, 819 55 35 и 819 53 63.

Радвайте се бъдещи колеги, радвайте се :) :hello1: :wav:
Изображение
Аватар
Edno_momi4e
В началото бе словото

Мнение от Edno_momi4e »

Аз завърших средно образование тази година. В сайта на УНСС пише, че тези които са завършили средно в годината на кандидатстване трябва да подават документи от 29 юни. Сега....това значи ли, че мога да подам документи преди този срок? Нещо малко логиката...ми убягва.
Аватар
Tesa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Tesa »

Aaaaaaaaaaa, не съм казала,че има логика :) Всичко друго ,но не и това :) Можеш да пишеш мейл- ще ти отговорят 100% :)
Изображение
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Tesa написа:Еееееееееех, какво се учудвате за УНСС. Там всичко е прекрасно, поне като база. И преподавателите са мн добри. То и нещата, които се учат за различни от СУ, така че незнам защо трябва да се сравняват. Пък и не виждам какво му е по-доброто на Су- то, ама айде :roll: Аз си харесвам университета, качеството на обучение също е на ниво. Ти маймунке, какво точно искаш да учиш и ти е най на душата?
Най ми е на душата индологията но нямам никакъв шанс да уча това, защото не знам английски и няма как да кандидатствам това. ДИСКРИМИНАЦИЯ. Друго, което искам да уча е БГ филология, но какво ще се работи после не се знае, защото учител не ми се става освен ако заплатите не им станат като на европейските преподаватели. А за УНСС - Стопанско управление съм писала на първо желание.
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”