[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Christopher
- Пишете, о, братя
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
Има предлог пред ДЕНЯ .. : ) Т.е. кратък член ! : ) Припомнете си вие уроците..btw не се заяждам с никого : )
Public relations and Advertising..
а, тъй става. Аз не погледнах неговия пост добре и си мислех, че ти си му поставил пълен член.
- Christopher
- Пишете, о, братя
Тук сме , за да се допълваме и поправяме : ) Пак казвам - не целя да се заяда : ) На всички искрено пожелавам да бъдем колеги от другата година /учебна/ . Лека и доходна ; )!
Public relations and Advertising..
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Какво мислите са самия факултет, ходихте ли до там вече? Лично на мен ми допадна много, разположен е на най-хубавото място в столицата ни 
I love TraNce
Хах..Толкова сте се напрегнали, че сте почнали и да се поправяте.Judas написа:Де па го измисли тоа пълен членПоне поправяйте правилно, като сте решили да се правите на филолози.
Успех на изпита!
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Аз ходих да си прегледам рецензията и го обърках с факултета по медицинаYordan Enev написа:Какво мислите са самия факултет, ходихте ли до там вече? Лично на мен ми допадна много, разположен е на най-хубавото място в столицата ни
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
искаш да кажеш фармацевтичния факултетBestcho написа:Аз ходих да си прегледам рецензията и го обърках с факултета по медицинаYordan Enev написа:Какво мислите са самия факултет, ходихте ли до там вече? Лично на мен ми допадна много, разположен е на най-хубавото място в столицата ниВлизам и питам портиера къде да ида да си проверя рецензията , той човека се чуди какво става
Иначе няма спор , на прекрасно място е разположен факултета .
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Абсолютно! Няма да се учудя,ако се падне тема "Вулканизатор" или "Гайчен ключ" хахахахахахахахахахахахBestcho написа:Още от първата сесия се убедих , че няма никакъв смисъл от каквито и да било предвиждания , защото в крайна сметка ще измъдрят нещо , което никой няма да очаква .
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Да , точноBorisg написа:искаш да кажеш фармацевтичния факултетBestcho написа:Аз ходих да си прегледам рецензията и го обърках с факултета по медицинаYordan Enev написа:Какво мислите са самия факултет, ходихте ли до там вече? Лично на мен ми допадна много, разположен е на най-хубавото място в столицата ниВлизам и питам портиера къде да ида да си проверя рецензията , той човека се чуди какво става
Иначе няма спор , на прекрасно място е разположен факултета .
-
Darina_Yavorova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз искам да се падне пак някаква подобна тема [като "Ах, този мол!"], да ти е разтоварващо, докато пишеш, да не се чувстваш на изпит, да ти е спокойно, да ти е приятно!!!
Не искам да пиша за политика, не смятам и че ще ни дадат някаква тема, която да е строго ограничена в тази сфера! Няма да го направят, защото има избори на есен...
Не разбирам обаче какво толкова има един човек, кандидат-журналист, да се готви за подобен изпит... Най-удачното, което може да се стори, е да се следят новините, за да сме наясно със заобикалящия ни свят, при всички положения в темата ще е заложен някой актуален проблем, към който ще се очаква да се ориентираме... И да пишете теми...,все тая... Не се знае какво ще се падне... Разчитайте на късмет и бъдете сигурни в себе си, във възможностите си и ще се справите... Аз по този начин на предварителния изпит си изкарах нелоша оценка [5.00], на тази сесия се боря за някакви 25-50 стотни, които да ми гарантират място в ФМКЖ на първо класиране, тъй като на матурата по БЕЛ имам отличен, а оценката ми по история в дипломата обаче е 5... ;]
Успех на всички!!! ;]
Не искам да пиша за политика, не смятам и че ще ни дадат някаква тема, която да е строго ограничена в тази сфера! Няма да го направят, защото има избори на есен...
Не разбирам обаче какво толкова има един човек, кандидат-журналист, да се готви за подобен изпит... Най-удачното, което може да се стори, е да се следят новините, за да сме наясно със заобикалящия ни свят, при всички положения в темата ще е заложен някой актуален проблем, към който ще се очаква да се ориентираме... И да пишете теми...,все тая... Не се знае какво ще се падне... Разчитайте на късмет и бъдете сигурни в себе си, във възможностите си и ще се справите... Аз по този начин на предварителния изпит си изкарах нелоша оценка [5.00], на тази сесия се боря за някакви 25-50 стотни, които да ми гарантират място в ФМКЖ на първо класиране, тъй като на матурата по БЕЛ имам отличен, а оценката ми по история в дипломата обаче е 5... ;]
Успех на всички!!! ;]
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".
Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
Аз дори не съм писал есе скоро ... отивам и каквото стане. Само си следя новините и си чета някое друго списание или книга, като е жега. Ако не ме вземат, дано поне ми стигне балът за Културология, което ще ми бъде второ желание. А и според мен няма какво толкова да те научат в този факултет. Една диплома от ФЖМК просто ще ти помогне при кандидатстване за работа и може би човек би имал предимство по този начин.
-
Philip
- Пишете, о, братя
- Специалност: Книгоиздаване
- Адрес в галерията на СУ: forum.uni-sofia.bg
За първи път да видя някой който ще си подреди специалностите като мене.Евалата пич! Културологията е много интересна специалност и аз мисля да я запиша ако не влезна в ФЖМК.
-
яворов
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
Не съм писал в този весел форум отдавна,хех. Намирам го даже излишно вече,на 27-ми,(ако тогава беше датата),ще е забавно отново.. ФЖМК ми напомняше на фалирала болница в провинцията,съжалявам ако обиждам някого. За мен е огромна недопустимост да няма и устен изпит. Журналистиката, която всъщност е повече призвание,отколкото професия, е комплексен сбор от качества. Начинът по който човек пише неизбежно трябва да върви и с неговото правилно изразяване,богата словесност, отворен мироглед, странични знания и т.н. , и т.н.
Дори ако щете и подходящото облекло и прегледен външен вид действат и влияят , както за самия изпит, така и за цялата всеобхватна професия,все пак се очаква , че ще Ви гледат много хора..
Успех на изпита,отивам да се подстрижа и обръсна , после ще се напия ;д Наздраве ;п
Дори ако щете и подходящото облекло и прегледен външен вид действат и влияят , както за самия изпит, така и за цялата всеобхватна професия,все пак се очаква , че ще Ви гледат много хора..
Успех на изпита,отивам да се подстрижа и обръсна , после ще се напия ;д Наздраве ;п
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
За устния изпит съм напълно съгласен с твоето мнение, писането не е като говоренето, а визията е много важна също така.яворов написа:Не съм писал в този весел форум отдавна,хех. Намирам го даже излишно вече,на 27-ми,(ако тогава беше датата),ще е забавно отново.. ФЖМК ми напомняше на фалирала болница в провинцията,съжалявам ако обиждам някого. За мен е огромна недопустимост да няма и устен изпит. Журналистиката, която всъщност е повече призвание,отколкото професия, е комплексен сбор от качества. Начинът по който човек пише неизбежно трябва да върви и с неговото правилно изразяване,богата словесност, отворен мироглед, странични знания и т.н. , и т.н.
I love TraNce
-
Philip
- Пишете, о, братя
- Специалност: Книгоиздаване
- Адрес в галерията на СУ: forum.uni-sofia.bg
Зависи в каква медия искаш да работиш. Ако искаш да работиш във вестник или списание не е толкова важно говоренето и облеклото.