^PrincessA^ написа:255 и 256- Северно крило, 2 етажElektra написа:
А можеш ли да ми кажеш,в кой кабинет,за да може по-лесно да го открия?
Май имаше и още един, ама не съм сигурна за номера.
Ей,мерси много за инфото
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Ако ще се явяваш на един - 15, ако на два или повече - 15 за първия+10 за всеки следващ.Alis написа:така и не ми стана ясно, ако съм се явявала на предварителен , сега за следващите изпити по 10 лв ли да се плаща

предполагам ще трябва да платите 15 лв. за първи изпит от редовната кандидатстудентска сесия, независимо, че сте се явявали на предварителни изпити...Alis написа:значи предварителния не се ли счита за първи-15 лв и сега редовните по 10 лв?
И аз така мислих, но http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... si+bg.htmlAlis написа:значи предварителния не се ли счита за първи-15 лв и сега редовните по 10 лв?

Най ми е на душата индологията но нямам никакъв шанс да уча това, защото не знам английски и няма как да кандидатствам това. ДИСКРИМИНАЦИЯ. Друго, което искам да уча е БГ филология, но какво ще се работи после не се знае, защото учител не ми се става освен ако заплатите не им станат като на европейските преподаватели. А за УНСС - Стопанско управление съм писала на първо желание.Tesa написа:Еееееееееех, какво се учудвате за УНСС. Там всичко е прекрасно, поне като база. И преподавателите са мн добри. То и нещата, които се учат за различни от СУ, така че незнам защо трябва да се сравняват. Пък и не виждам какво му е по-доброто на Су- то, ама айдеАз си харесвам университета, качеството на обучение също е на ниво. Ти маймунке, какво точно искаш да учиш и ти е най на душата?