Лятна сесия 2010/2011
Модератори: Methuselah, thegirl
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Лятна сесия 2010/2011
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Re: Лятна сесия 2010/2011
Във връзка с изпитната сесия — някой знае ли какво точно представлява устният по комплексен анализ при проф. Е. Христов? Някои казват, че се падат два въпроса, други — теореми. Кое е вярното? Питам, защото ми се налага да взема изпита по-рано от определената дата (на 1 юни) и искам да съм наясно със ситуацията. Мерси за отговора!
Аз искам да питам някой има ли идея кога долу-горе ще бъде поправителната сесия ?
Чух някакъв слух за юли поправки и септември ликвидация
Чух някакъв слух за юли поправки и септември ликвидация
Преди живях срещу затвора,сега живея срещу нас!
- thegirl
- Легендарен флуудър
Края на август, началото на септември си е поправителната.
- bboydev
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
Точно така, поправки след редовната сесия няма. Директно сепемвриthegirl написа:Края на август, началото на септември си е поправителната.
Боже, колко математика има по този свят, Боже! :s
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тоест поправителна сесия няма в СУ. Имаш редовна сесия след края на семестъра, а септември е направо ликвидационната
Междинна, т.нар. "поправителна" няма.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Ликвидационната не е ли сесията веднага след поправителната (септември), на която се ходи ако са ти съвпаднали дати на изпити? Поне с такова впечатление съм останал относно терминологията.Pisobella написа:Тоест поправителна сесия няма в СУ. Имаш редовна сесия след края на семестъра, а септември е направо ликвидационнатаМеждинна, т.нар. "поправителна" няма.
Segmentation fault
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз доколкото знам има 3 сесии - 2 редовни, които са за зимния и летния семестър. И третата е септември, която се води ликвидационна. Между лятната сесия и ликвидационната няма друга, както в някои университети, на която й казват "поправителна". Тоест ако не се справиш на някой изпит през редовните отиваш директно септември. Също и ако искаш да си поправиш оценката.
За сесия, която е след септемврийската не знам. Поне официално такава не съм чувала да има
Също и дублиране на изпити не би трябвало да има. Графиците се правят предварително - не би трябвало по едно и също време напр. на един курс да има изпити, които да съвпадат. Ако си в две специалности е друго.
На мен лично никога не ми се е случвало да имам съвпадение на дати за изпити - в един и същи час. о.О
Ако съм в грешка значи през цялото време съм била в дълбока заблуда о.О
А може и във ФМИ да си имате някаква по-друга система, знам ли ви ? >.<
За сесия, която е след септемврийската не знам. Поне официално такава не съм чувала да има
На мен лично никога не ми се е случвало да имам съвпадение на дати за изпити - в един и същи час. о.О
Ако съм в грешка значи през цялото време съм била в дълбока заблуда о.О
А може и във ФМИ да си имате някаква по-друга система, знам ли ви ? >.<

Съвпадение може да се получи, когато имаш оставен изпит от предна година.
И септемврийската сесия се води поправителна. Ликвидационна така и не успях да разбера какво значи, но наистина съм я виждала употребена в случай на дублиране на дати.
И септемврийската сесия се води поправителна. Ликвидационна така и не успях да разбера какво значи, но наистина съм я виждала употребена в случай на дублиране на дати.

- thegirl
- Легендарен флуудър
Ликвидационна сесия след септемврийската е една седмица, в която обявяват дати, за тези които не са могли да отидат на някой от изпитите, защото са имали друг.Pisobella написа: За сесия, която е след септемврийската не знам. Поне официално такава не съм чувала да имаСъщо и дублиране на изпити не би трябвало да има. Графиците се правят предварително - не би трябвало по едно и също време напр. на един курс да има изпити, които да съвпадат. Ако си в две специалности е друго.
Не дублират изпити от един курс. Но се случва например дати за изпити през септември от 1 и 2 курс да се дублират и ако си на поправка и на двата, няма как да се явиш
Това е линк към поправителната сесия от 2010г.:
http://www.fmi.uni-sofia.bg/exams/septe ... index_html
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
о.О Аз за такава седмица не съм и чувала. Явно при вас нещата са малко по-нанагорно със взимането на изпитите и си имате допълнителни дати. Или аз просто не знам за такова нещо.
Иначе да - като имаш да взимаш изпити от предни години може и да има дублиране :/
Иначе да - като имаш да взимаш изпити от предни години може и да има дублиране :/

Здравейте, тъй като никъде не намерих информация, реших тук да питам относно ликвидацията-трябва ли да подаваш някакви документи, за да се явиш на изпит от ликвидацията през септември или направо отиваш на датата за изпит??
Ако поправките са ти от 2010/2011 учебна година, автоматично влизаш в протоколите за поправителната сесия. Но ако са ти от предишни години, трябва да подадеш молба и да си платиш 20-те лева.heike написа:Здравейте, тъй като никъде не намерих информация, реших тук да питам относно ликвидацията-трябва ли да подаваш някакви документи, за да се явиш на изпит от ликвидацията през септември или направо отиваш на датата за изпит??
Segmentation fault
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
И ако си оставиш изпит от минали години, съвпаденията стават ужасни. 3 изпита в 1 ден 
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
И принципно май срокът за молбите за изпити за минали години се подаваха преди време, т.е. вече не можеш да го направиш.