[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2

Мнение от Borisg »

foreveryours написа:Народе, какви са тези балове където праскате тука.. нещо аз ли греша или това са си баловете от второ класиране миналата година ... и те далеч не са толкова високи, като тези, които давате :X има някакво момиче с бал 22 и нещо.... 0o http://uni-sofia.bg/index.php/bul/conte ... _priem.pdf
Това са баловете от допълнителния прием.
Това не е второ класиране, а приемът след второ класиране, който се води допълнителен.
Там имаха право да участват само некласирани студенти, които заемаха местата на отказали се такива(имам една пзоната която се записа журналистика и след седмица си изтегли парите, отписа се от СУ и записа в УНСС МИО.).
90% от студентите пишат по 2456985 желани специалности и заради тези грешка отпаднаха от допълнителния прием. Класираха се само неприетите (тоест щом са неприети е повече от логично балът им да не е от най-високите) :lol:
Което е пълна простотия от страна на СУ, разбира се.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
foreveryours
В началото бе словото
Специалност: още няма

Мнение от foreveryours »

Аaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... охх.. объркано ми е :D
90% от студентите пишат по 2456985 желани специалности и заради тези грешка отпаднаха от допълнителния прием.
защо са отпадали от допълнителния прием, какво значение има, че са писали много специалности ? нищо не разбирамммм :salute: :salute: :salute:
More than yesterday, less than tomorrow... !!
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Приели са ги нещо по-нежелано вместо да останат до допълнителния прием в специалностите, където са искали ;) Малко безсмислено ми се струва... Идеята на колегата е, че са писали много специалности вместо да си напишат 2-3 ама само истински желани. И вместо да ги приемат журналистика като 1во желание но на допълнително класиране (на мястото на отказалите се, ако има такива) са влезли на 1во класиране (или 2ро) БГ филология и с това са си останали...
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Да допълня, че тази година допълнителни класирания няма да има.
Трето класиране ще е окончателно, според Чл. 37.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
foreveryours
В началото бе словото
Специалност: още няма

Мнение от foreveryours »

Ох... стана ми по- ясно, мерси ! :D
More than yesterday, less than tomorrow... !!
Аватар
Elmas
В началото бе словото

Мнение от Elmas »

Здравейте!
Аз искам да ви попитам за мнения за Книгоиздаване. Четох в какво се изразява същността на специалността, но ми си ще да чуя какво мислят хора, които го изучават или такива, които имат някакви наблюдения.

''Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.''
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Elmas написа:Здравейте!
Аз искам да ви попитам за мнения за Книгоиздаване. Четох в какво се изразява същността на специалността, но ми си ще да чуя какво мислят хора, които го изучават или такива, които имат някакви наблюдения.
Ето ТУК съм сигурен , че ще намериш всичко , което те интересува :)
Аватар
Elmas
В началото бе словото

Мнение от Elmas »

Bestcho написа:
Elmas написа:Здравейте!
Ето ТУК съм сигурен , че ще намериш всичко , което те интересува :)
Мерси! Уж разглеждах всичко, но тази тема съм я пропуснала. От това, което прочетох са доволни от избора си. Естествено зависи и от самия човек. Аз лично имам мераци за ВО, но с оценката от предварителния и матурите балът ми е достатъчен за Книгоиздаване. Та се чудя, ако на редовния нямам късмета да си повиша оценката, да запиша ли Книгоиздаване или да мисля за друго.
Не знам за вас, но аз вече съм тотално объркана и доста притеснена относно кандидатстването и приема. Блазе им на тези, които вече са спокойни, защото от това, което четох доста от вас са вече студенти, поздравления за което.

''Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.''
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Преди всичко - не губи надежда! :) Щом балът ти стига за КИ по баловете до сега значи имаш една стабилна база, от която само да надграждаше нагоре. Щом има очаквания тази година балът да падне значи всеки има реални шансове да изкара повече и да влезе доста над предварителните си очаквания. Моят съвет - не мисли за алтернативи, насочи се към ФЖМК. Щом си изкарала достатъчна оценка за да те приемат КИ значи имаш наистина добра оценка (все пак си момиче) -> имаш реални шансове за повече. Успех! :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
Elmas
В началото бе словото

Мнение от Elmas »

Георги Герасимов написа:Преди всичко - не губи надежда! :) Щом балът ти стига за КИ по баловете до сега значи имаш една стабилна база, от която само да надграждаше нагоре. Щом има очаквания тази година балът да падне значи всеки има реални шансове да изкара повече и да влезе доста над предварителните си очаквания. Моят съвет - не мисли за алтернативи, насочи се към ФЖМК. Щом си изкарала достатъчна оценка за да те приемат КИ значи имаш наистина добра оценка (все пак си момиче) -> имаш реални шансове за повече. Успех! :)
Благодаря ти!
По принцип съм от хората, които много рядко губят надежда, но ме е обхванала известна паника. В крайна сметка ще стане това, което е трябвало да стане и което ми е писано.
Желая успех на всички кандидати за ФЖМК, а и като цяло за СУ. :)

Аватар
Yordan Enev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Yordan Enev »

А пишете ли сега често, две седмици преди изпита ни? :)
I love TraNce
Аватар
Christopher
Пишете, о, братя

Мнение от Christopher »

Ужас е направо../поне при мен/ Яко писане .. Ти ? Упражняваш ли се ? : )
Public relations and Advertising..
Аватар
Yordan Enev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Yordan Enev »

Не, смятам последната седмица преди изпита да напиша 2-3 работи, но като цяло съм доста спокоен :)
I love TraNce
Аватар
Christopher
Пишете, о, братя

Мнение от Christopher »

Хаххаа : ) И аз бях така на предварителния ,спокоен ,уверен, но се получи лека засечка и ми разказаха играта..И за това сега се надявам по - добре да се получат нещата / за това се упражнявам толкова .. :Х/ : )
Public relations and Advertising..
Аватар
Yordan Enev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Yordan Enev »

След толкова много подготовка, прочетени статии и написани есета, накрая стигаш до извода, че нещата опират до късмет : )
Е, и не само, но този живот е странен :)
I love TraNce
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”