[КСК 2011] Кандидати за Право

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
KnifeParty
В началото бе словото

Re: [КСК 2011] Кандидати за Право

Мнение от KnifeParty »

BlagovestHristov написа:
KnifeParty написа:
BlagovestHristov написа:25,00 редовно
24,00 задочно
------------------
Момчета
Звучи доста добре :reindeer: Твоят колко е?
26,40
Стабилно ! Дано се видим септември :)
Аватар
nanozetka
От дъжд на вятър

Мнение от nanozetka »

E, не беше ли октомври :scratch: :)
Право - II курс, 2-ри поток
Аватар
goblinwfi
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от goblinwfi »

nanozetka написа:E, не беше ли октомври :scratch: :)
те ще си се видят септември :lol:
ох хора успех ви пожелавам , аз изкарах 3,40 на предварителния по История , сега се надявам на 5-ца , дано се предсватя по добре- учил съм (и продължавам да уча) почти всички теми , и както казват хоата колкото повече учиш , толкова повече виждаш пропуските си :? . По БЕЛ мисля , че 4-ка ще ми стигне ,затова ще зазимя ученето по бел и ще наблегна на историята . На матурата имам 6-ца затова се чуствам спокоен .
Не знам за вас , но лятото е най гадното време за мен за учене . Викат те на всякаде , ходи ти се , но знаеш че трябва да четеш и постоянно отказваш :| :pukeright: :pukeleft: Не нзма колко ще е бала тази година но се надявам да е около 25 , а не както се говори 27 :bounce: :bounce: :bounce:
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

goblinwfi написа:
ох хора успех ви пожелавам , аз изкарах 3,40 на предварителния по История , сега се надявам на 5-ца , дано се предсватя по добре- учил съм (и продължавам да уча) почти всички теми , и както казват хоата колкото повече учиш , толкова повече виждаш пропуските си :? . По БЕЛ мисля , че 4-ка ще ми стигне ,затова ще зазимя ученето по бел и ще наблегна на историята . На матурата имам 6-ца затова се чуствам спокоен .
Не знам за вас , но лятото е най гадното време за мен за учене . Викат те на всякаде , ходи ти се , но знаеш че трябва да четеш и постоянно отказваш :| :pukeright: :pukeleft: Не нзма колко ще е бала тази година но се надявам да е около 25 , а не както се говори 27 :bounce: :bounce: :bounce:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
С 40 човека повече приети при момчетата! Увеличението е огромно и няма как да скочи балът с 2 единици, по-вероятно да падне с толкова. :lol:
KnifeParty
В началото бе словото

Мнение от KnifeParty »

Извинявам се за неадекватния въпрос, но попадам на разнородна информация, почерпнана от различни източници. Някой може ли да ми отговори със сигурност какъв е бил минималният бал за Право (момчета) от миналата година ? Благодаря !
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Право(редовно) момчета
25.44 - 1 класиране
25,38 - 2 класиране
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
BlagovestHristov
Драскач

Мнение от BlagovestHristov »

KnifeParty написа:
BlagovestHristov написа:
KnifeParty написа:
24,00 задочно
------------------
Момчета
26,40
:lol: Колко е твоя :?:
BlagovestHristov
Драскач

assault написа:
goblinwfi написа:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
С 40 човека повече приети при момчетата! Увеличението е огромно и няма как да скочи балът с 2 единици, по-вероятно да падне с толкова. :lol:
Тя май е момиче.
KnifeParty
В началото бе словото

Мнение от KnifeParty »

BlagovestHristov написа:
KnifeParty написа:
BlagovestHristov написа:
KnifeParty написа:
24,00 задочно
------------------
Момчета
26,40
26,76 :) Ще ходя и на редовните, защото мамето е абсолютна паника :) Дано ми стигне де.
BlagovestHristov
Драскач

KnifeParty написа:
BlagovestHristov написа:
KnifeParty написа:
BlagovestHristov написа:
KnifeParty написа:
24,00 задочно
------------------
Момчета
26,40
26,76 :) Ще ходя и на редовните, защото мамето е абсолютна паника :) Дано ми стигне де.
Е значи ще се видим,но дали ще се познаем :lol:
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

BlagovestHristov написа: Тя май е момиче.
Е, ако е момиче, надали ще иска балът да е 25, просто няма как да стане. :lol: :lol: Но и при момичетата ще падне, спокойно. :wink:
Аватар
alice.
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от alice. »

Някой настоящ студент по право (и бъдещ мой колега, надявам се :mrgreen: ) би ли могъл да ми разясни каква точно е разликата между редовното и задочно обучение?
Все още се колебая кое да запиша като първо желание, тъй като ми се ще и да работя, докато уча, а не съм убедена дали ще се справя, ако съм редовно..
Та, има ли някаква по-съществена разлика? :bounce:
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Разликите са все съществени :mrgreen:
1. Задочниците не се ползват от нито една от привилегиите, които имат студентите - намаления за карта за градски транспорт, в музеи, ISIC карта и всякакви други преференции, които се сетиш.
2. Нямат право на общежитие ( не знам дали си от София )
3. Нямат право на стипендии
4. Не ми се ще да го казвам, само че си е вярно - преподавателите не ги броят много за хора...
5. Нямат семинарни занятия, или поне не толкова, колкот ние имаме. За лекции няма да говоря - по принцип не съм от много редовно посешаващите ги - ходя, когато преценя, че има полза. Но упражненията са си важно нещо ( в повечето случаи и ако асистенът ти е добър ;) Пък и винаги можеш да ходип на упражнение с друга група ;) )
6. Учат една година повече - т.е. 6
7. Казваш, че искаш да работиш - въобще не е проблем, ако си редовно обучение. Работя на пълен рабтен ден, като имам уговорка с шефа ми да излизам от време на време за някое упражнение/лекция. Всичко е въпрос на организиция - време има ;) За момента не мога да кажа, че ми е тежко, нито пък че ми се отразява по някакъв начин на успеха.
Още повече, че, ще видиш - особено в първи курс заетостта ти в университета няма да надхвърля 3 ( непълни ) дни ;) За моята група е така и във втори курс. ( Всъщност общо взето съм забелязала, че си има групи, които винаги имат хубава програма, без дупки и прочие, и има други, които ходят всеки ден за по два часа... В този ред на мисли - препоръчвам 9та група :mrgreen: Като цяло препоръчвам и 2ри поток.. в горните курсове се разбира защо ;) ) И да - като се записвате ще ви попитат в коя група искате да сте :P

Ако още нещо те интересува конкретно - питай ;)
Аватар
alice.
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от alice. »

Благодаря ти много : )
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

Ще помоля, ако тук има някой, който учи право, НО ЗАДОЧНО да сподели инфо как му се вижда следването в тази форма. Аз първоначално бях решила да уча твърдо задочно и независимо от оценките си да го пиша като първо желание, но нещо започвам да се разколебавам...
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”