mixxx написа:Здравейте, искам да попитам, как стоят нещата с общежитията през лятото. Мисълта ми е да не си местя всичкия багаж, а да си стои там, и после евентуално ако съм в друга стая да си ги преместя тогава, ако не съм пак в същата(ако ме приемат на общежитие пак де)
Това се отнася и за багажа ти, тъй като нямаш право да го оставяш в стаята, ако напуснеш стаята.thegirl написа: Ако те класират на 1 класиране (юли) може директно да си оправиш документите и си оставаш и лятото и следващият курс в стаята.
Ако не си класиран на 1, но си в класираните на междинна класиция, тогава имаш право да си запазиш стаята за лятото, но не е сигурно 100%, че ще останеш в нея и след това, защото първо трябва да те класират на 2 класация.
Информацията е стара, има нова наредба за настаняването !
А иначе може, ако някой от съквартирантите остане в стаята за лятото да оставиш багажа си при него, но имай на идея, че ако не си сред класираните на 1 класация, може да настанят друг на твоето място и той да няма къде да си остави своя багаж.
ЗаповядайJudas написа:Ще може ли някой да ми постне инфо с минималните балове за общежития в последните години?
http://uni-campus.net/klasaciq_2010.php