Балообразуване за общежитие

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
BlagovestHristov
Драскач

Re: Балообразуване за общежитие

Мнение от BlagovestHristov »

Да питам дали има информация покрай приема за общежитие ? Нали имаше идея всички първокурсници да бъдат настанявани ?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Все още не :roll:
Проверявай тук: http://uni-campus.net/documents.php
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

В следващите две седмици надали ще има новини, все още не е избрана Комисия по настаняването.
Facebook
Изображение
BlagovestHristov
Драскач

Мнение от BlagovestHristov »

svetlio.varna написа:В следващите две седмици надали ще има новини, все още не е избрана Комисия по настаняването.
Мерси.
Пиши когато има новини :)
gotthelife
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от gotthelife »

и последно, ако не съм от настанените мога ли да съм в общежитие на друг университет?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

По принцип от СУ гледат да настанят всички. След 1 класиране има и 3 - социално (2 класиране за 1 курс няма), за което се подават на ново документи и е с други критерии (братя, сестри учащи извън населено място на родителите, доход и други).

Ако си си подавала документи за общежитие към СУ и от другия университет обявят свободни места за общежитията, може да си вземеш разменно писмо и да те настанят там.

П.П. Но както и Светльо написа тази година ще има нов правилник :!:
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

А под всички кои всички се разбира? От втори курс също ли настаняват всички? :lol:
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

Рано или късно настаняват някъде всички подали документи. А кога зависи и дали има свободни легла и от успехът.
Но тази година дори има свободни легла в общежитията на СУ, т.е. все още има места за тази учебна година.

Но това е друг въпрос, има си цял раздел за общежитията, тук е само тема за първокурсниците.
Въпреки, че и от тях има, които питат и в раздела, а и може да получат отговор и ако се поразровят там.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

The_Viper написа:А под всички кои всички се разбира? От втори курс също ли настаняват всички? :lol:
Прочети предната страница.
Facebook
Изображение
Аватар
stasinka
Драскач
Специалност: Туризъм
Курс: втори

Мнение от stasinka »

Не знам дали тук е правилното място, но все пак ще попитам. Интересува ме какви са условията в общежитията на СУ? Познати от други университети ме наплашиха, че било много мизерно, повечето стаи не са ремонтирани от години, рядко има топла вода и има адски много хлебарки :cry: Наистина ли е толкова ужасно :scratch:
И още един въпрос: Възможно ли да съм в една стая с приятелка, която учи в УНСС :?:
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)
Изображение
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

'Айде, 'айде тия приказки че стаите са като извадени от тъмница от Средните векове, много моля- Както си го направиш- ако те мързи да си измиеш чиниите и в края на седмицата си имаш купчинка от мазнотии , всякакви животинки ще завъдиш и хлебарките ще са ти най-малкия проблем.Всяка стая смятам, че е прилична , или поне що годе за парите които плащаме месечно.Не, не може от УНСС и аз исках , ама почнаха да ми развиват теории , е двата университета нещо не се долюбват особено и такива схеми са невъзможни.

Друг е големият въпрос: Ако приемат всички зайци , това няма ли да ощетява по някакъв начин нас, по-горните курсове?Така бала за тях ще падна, а за нас ще скочи- правилно ли разсъждавам?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
stasinka
Драскач

Мнение от stasinka »

Аз си мисля, че ако блока ти гъмжи от гадинки, колкото и чисто и подредено да ти е, ще идват от другите стаи... Как стои въпроса с водата :?:
Долу горе колко се плаща на месец (наем + сметки)?
А относно последното не ми се вярва да приемат всички първокурсници (не че са и много де) :lol:
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)
Изображение
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Ами не е така.И до съквартирантки е работата.Ако те са мърли(повярвай ми от личен опит ти го казвам) ще има хлебарки.Ние долу горе държахме чисто, и имаше една две, на месец се появяваха и то повече в банята.С топлата вода.. Ми.. като влезеш след 21:00 да се окъпеш и ще свикнеш да не се къпеш с топла вода- общо взето - след 20:00 при нас се забелязваше сериозната липса на топла вода.
За сметките- при мен основния наем е 17 лева + сметки бла бла, зимните месеци, най-много платих 52 лева и стотинки.Приемливо е , да ти кажа.
А за първокурсниците- абе, доста сте си , за ограничената база на СУ със легла и прочие...
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Аватар
stasinka
Драскач

Мнение от stasinka »

Да, наистина не е много. А възможно ли е ако не те кефи стаята ти или хората да се преместиш в друга?
Благодаря ти за бързите отговори. :)
Надявам се ако съм в общежитие да попадна на нормална стая и съквартирантки :P
Изображение
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Да, може да се преместиш с други хора.Имам една позната, дето все не може да се нагоди със съквартирантки и на всеки две седмици е в нова стая :) То не е много за смях де.. :roll: И аз се надявам зайците дето ще ми тръснат да са някакви сносни...

И тук да спомена за обявата си: търся си съквартирантки :D

Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”