Malinka добре ти е обяснила за изследователксата дейностkandidat_studentt написа:malinka , благодаря.
А 2 семестъра назад е за стипендията,за награта е само 1 семестър назад,нали?
Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Re: Студентски стипендии и награди от Европейския социален ф
- white.kitty
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: white.kitty
Въпросът с банката стои по следния начин - всеки ВУЗ работи с определена банка, съответно и вашата сметка трябва да бъде в същата банка и едновременно с това издадена от вашия университет. На сайта на МОМН е пояснено: "Необходимо е банковата сметка да е на ваше име, да е активна (да не е закрита или блокирана), както и да е в посочена от висшето училище банка. При неспазване на тези условия сумата няма да ви бъде изплатена.". С други думи СМЕТКАТА, посочена от вас, може да бъде САМО и ЕДИНСТВЕНО тази, която ви е открита от университета.
п.п. С риск да се повторя, но да подчертая - за всеки ВУЗ банката е различна! Поради тази причина студентите от СУ могат да избират единствено сметка в ПИБ.
п.п. С риск да се повторя, но да подчертая - за всеки ВУЗ банката е различна! Поради тази причина студентите от СУ могат да избират единствено сметка в ПИБ.
"Човек никога не би се примирил да пълзи, ако почувства порив да лети"
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Успеха който се смята за съответния семестър. Ето как става

Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
- niai
- От дъжд на вятър
- Специалност: компютърни науки
Само и единствено, с изключение на всяка друга лична активна сметка в ПИБ, с откриването на която университетът не е имал нищо общоwhite.kitty написа:С други думи СМЕТКАТА, посочена от вас, може да бъде САМО и ЕДИНСТВЕНО тази, която ви е открита от университета.
noli me tangere
- Lithium
- Легендарен флуудър
Е, сега ако излезе, че тази, която си открих днес не става ще умра просто. Последно СУ ли трябва да я е открил?niai написа:Само и единствено, с изключение на всяка друга лична активна сметка в ПИБ, с откриването на която университетът не е имал нищо общоwhite.kitty написа:С други думи СМЕТКАТА, посочена от вас, може да бъде САМО и ЕДИНСТВЕНО тази, която ви е открита от университета.
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Никъде не пише,че СУ ще ми създаде сметка в ПИБ.
По-скоро във формуляра ме питат за ИБАН в ПИБ,което ме навява на мисълта, че аз трябва да имам сметка там.
По-скоро във формуляра ме питат за ИБАН в ПИБ,което ме навява на мисълта, че аз трябва да имам сметка там.
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Естествено, че е така - сметката трябва задължително да е в ПИБ, но няма никакво значение дали вие ще си я откриете, или не. Просто трябва да е на ваше име.
П.П. Още повече, че служебното откриване на сметка от СУ мисля, че вече не е възможно.. поне не съм го виждала в тазгодишните документи като въпрос
П.П. Още повече, че служебното откриване на сметка от СУ мисля, че вече не е възможно.. поне не съм го виждала в тазгодишните документи като въпрос
Последно промяна от _sonrisa_ на 07 Юни 2011, 20:44, променено общо 1 път.
Вижте какво отрких за наградите.Тази година пишат следното:
Yana Dobreva
Здравейте! За награда може ли да се кандидатства с курсова работа и ако "да" - как?
преди 10 часа
Европейски стипендии и награди - СУ С курсова работа за награди не може да се кандидатства. За награди могат да кандидатстват само колеги, които са участвали в различни проекта или разработки.
преди 8 часа
o
Европейски стипендии и награди - СУ И с дипломна работа не можете, защото и тя Ви е по учебния план. Преценява Комисията.
преди 6 часа · 1 човек
Така,че тази година ще минем без награди
Yana Dobreva
Здравейте! За награда може ли да се кандидатства с курсова работа и ако "да" - как?
преди 10 часа
Европейски стипендии и награди - СУ С курсова работа за награди не може да се кандидатства. За награди могат да кандидатстват само колеги, които са участвали в различни проекта или разработки.
преди 8 часа
o
Европейски стипендии и награди - СУ И с дипломна работа не можете, защото и тя Ви е по учебния план. Преценява Комисията.
преди 6 часа · 1 човек
Така,че тази година ще минем без награди
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Уважаеми колеги,
В МОМН са сигнализирани да оправят приложението във формуляра, където се посочва банката. Ще имате възможност да посочвате банкова сметка във всяка една търговска банка.
IBAN-а задължително трябва да е на Ваше име и сметката да е в ЛЕВА.
В МОМН са сигнализирани да оправят приложението във формуляра, където се посочва банката. Ще имате възможност да посочвате банкова сметка във всяка една търговска банка.
IBAN-а задължително трябва да е на Ваше име и сметката да е в ЛЕВА.
Само дето си създадох банкова сметка днес в ПИБ
- Lithium
- Легендарен флуудър
Спокойно не си само тиmalinka написа:Само дето си създадох банкова сметка днес в ПИБ
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Съжеляваме колеги, но не сте попитали нито в официалната Фейсбук страница на Комисията по европейски стипендии и награди на СУ, нито на имейла за връзка с нея, за да Ви кажем как стоят нещата. Можете винаги да се свържете с комисията - ТУК!
П.С. Някой пита, някой друг отговоря грешно и виждате какво се получава.
П.С. Някой пита, някой друг отговоря грешно и виждате какво се получава.
- Ghostbuster
- В началото бе словото
А някаква информация относно наградите?
Ще може ли да се кандидатства от хуманитарните факултети, ще може ли с курсова, или трябва да е разработка, за кой семестър трябва да е въпросната разработка и откъде може да се свали бланката за попълване?
Ще може ли да се кандидатства от хуманитарните факултети, ще може ли с курсова, или трябва да е разработка, за кой семестър трябва да е въпросната разработка и откъде може да се свали бланката за попълване?
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Кандидатставето за награди ще става само с разработки. Универсалната служебна бележка ще бъде качена на сайта - http://students.uni-sofia.bg/ , всеки ще може да я свали и да я попълни и да му я подпишат и подпечатат, защото тя е задължителен реквизит към формуляра за награда.
А относно колегите от кои специалностит ще имат право да кандидастват, ще видите в заповедта на Ректора или вътрешните правила на СУ, относно проекта. Те също ще бъдат качени в най-скоро време на сайта.
А относно колегите от кои специалностит ще имат право да кандидастват, ще видите в заповедта на Ректора или вътрешните правила на СУ, относно проекта. Те също ще бъдат качени в най-скоро време на сайта.
- mazda
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инженерна физика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз работих по един проект в една болница и другия семестър с един преподавател - за какъв печат става въпрос? В болницата от кого печат искате и преподавателя - от къде да го вземе този печат?
The 4th Law of Thermodynamics:
Don't try to explain the first 3 on a blind date.
Гласувайте и Top Gear ще дойде в България
Don't try to explain the first 3 on a blind date.
Гласувайте и Top Gear ще дойде в България