Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Re: Студентски стипендии и награди от Европейския социален ф

Мнение от Zahariev »

Lithium написа:
Zahariev написа:
заповедта на ръководителя на Договарящия орган – Министъра на образованието, младежта и науката да бъде издадена в срок до 6 юни 2011 г. и да започне фактичестото изпълнение на дейностите по кандидатстване за стипендии и награди.
А днес е ... а, да - шести юни. :rabbit:
Няма да е днес 100%
Хахаха то пък взе, че стана :mrgreen:

Направо си е неочаквано ... :mrgreen:

А на какъв принцип се отреждат наградите? Т.е. какво трябва да си направил за да получиш награда, защото те са ми "тъмна Индия"?

The names of the future are stamping of impatience.
Miro_DD
В началото бе словото

Мнение от Miro_DD »

Здравейте!

Някой може ли да помогне с информация какъв документ се попълваше, за да кандидатствам за награда?

Благодаря предварително!
malinka
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от malinka »

Мен ме интересува същия въпрос?Предварително благодаря!
malinka
В началото бе словото

Мнение от malinka »

Открих това,но дали важи за нашия университет или си имаме друга служебна бележка
http://students.uacg.bg/files/audio/Sli ... elejka.pdf
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от Lithium »

Така, за да не сбъркам ще питам. Първи курс за летен или за зимен семестър попълваме? Само на ПИБ ли може :shock:ако да аз колко сметки и в колко различни банки ще откривам :scratch: ? Някъде прочетох, че попълвам,изпращам го и трябва да почакам одобрение и след това да го принтирам и занеса в СУ, такава ли е процедурата?
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Японистика

Мнение от aikaeimin »

Lithium написа:Така, за да не сбъркам ще питам. Първи курс за летен или за зимен семестър попълваме? Само на ПИБ ли може :shock:ако да аз колко сметки и в колко различни банки ще откривам :scratch: ? Някъде прочетох, че попълвам,изпращам го и трябва да почакам одобрение и след това да го принтирам и занеса в СУ, такава ли е процедурата?
За летен. За зимен семестър няма как да ни се формира успех. ;]
За това за ПИБ и аз се чудя..
12. Студентът подписва и подава в определеното за целта звено във висшето училище разпечатания формуляр(и), където служител на висшето училище верифицира успеха и потвърждава формуляра в системата. След като служителят верифицира формуляра, студентът получава уведомление за това по e-mail. Препоръчително е студент, който не е получил уведомление по посочената от него електронна поща в обявения в графика срок, да провери във висшето училище дали е верифициран формуляра му/й, тъй като подаденият, но неверифициран формуляр лишава студента от участие в класирането.
Т.е., принтираш, подписваш се, подаваш в университета и ще получиш имейл за верификацията на формуляра.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
Miro_DD
В началото бе словото

Мнение от Miro_DD »

malinka написа:Открих това,но дали важи за нашия университет или си имаме друга служебна бележка
http://students.uacg.bg/files/audio/Sli ... elejka.pdf
Мисля, че беше същото трябва да я има и на сайта на СУ и за нашия университет. Последно като подавах за награда преди година изглеждаше по подобен начин.
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация

Мнение от Lithium »

aikaeimin написа:
Lithium написа:Така, за да не сбъркам ще питам. Първи курс за летен или за зимен семестър попълваме? Само на ПИБ ли може :shock:ако да аз колко сметки и в колко различни банки ще откривам :scratch: ? Някъде прочетох, че попълвам,изпращам го и трябва да почакам одобрение и след това да го принтирам и занеса в СУ, такава ли е процедурата?
За летен. За зимен семестър няма как да ни се формира успех. ;]
За това за ПИБ и аз се чудя..
12. Студентът подписва и подава в определеното за целта звено във висшето училище разпечатания формуляр(и), където служител на висшето училище верифицира успеха и потвърждава формуляра в системата. След като служителят верифицира формуляра, студентът получава уведомление за това по e-mail. Препоръчително е студент, който не е получил уведомление по посочената от него електронна поща в обявения в графика срок, да провери във висшето училище дали е верифициран формуляра му/й, тъй като подаденият, но неверифициран формуляр лишава студента от участие в класирането.
Т.е., принтираш, подписваш се, подаваш в университета и ще получиш имейл за верификацията на формуляра.
Еми тогава това ,,Изпрати'' за какво е ?
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от aikaeimin »

Формулярът ти се запазва в системата и можеш да следиш дали е приет или отказан, да го принтираш и т.н.
malinka
В началото бе словото

Мнение от malinka »

Конкретно за ФМИ ви питам колеги.Каква е процедурата за наградите.Други документи освен бележката трябва ли да носим?Къде се заверява?
Благодаря
Miro_DD
В началото бе словото

Мнение от Miro_DD »

malinka написа:Конкретно за ФМИ ви питам колеги.Каква е процедурата за наградите.Други документи освен бележката трябва ли да носим?Къде се заверява?
Благодаря
От фми съм. Обаче видях, че май има друго за нас. Намерих тук на този адрес: http://www.fmi.uni-sofia.bg/polezni_dokumenti
Последниш линк е за такова удостоверение. Незнам дали важи за всички факултети на СУ или само за ФМИ. Мисля, че това се попълва за да кандидатстваш за награда, но не съм сигурен :) Ако е това после мисля отиваш с него попълнено в 222 подаваш го и чакаш 2 работни дни, за да ти го завери декана и да ти сложат номер на удостоверението и след това попълваш този номер във формуляра за награда, печатав и подаваш двете неща в 111. Някои от ФМИ трябва да потвърди защото не съм убеден:) Дано съм бил полезен!:)
malinka
В началото бе словото

Мнение от malinka »

Благодаря!
А ти миналага година като си подавал,подавал ли си допълнителни документи
Това нещо ново ли е?Не би трябвало да порменят регламента за конкретен факултет.Тези награди се дават на универститета ,не на ФМИ
Приложения, подкрепящи удостоверението:
1. Удостоверения за получени сертификати
2. Копия от публикации
3. Други документи
Miro_DD
В началото бе словото

Мнение от Miro_DD »

malinka написа:Благодаря!
А ти миналага година като си подавал,подавал ли си допълнителни документи
Това нещо ново ли е?Не би трябвало да порменят регламента за конкретен факултет.Тези награди се дават на универститета ,не на ФМИ
Приложения, подкрепящи удостоверението:
1. Удостоверения за получени сертификати
2. Копия от публикации
3. Други документи
Не всичко е както си беше просто съм забравил мина цяла година :) Иначе тези неща не ги гледай не съм подавал нищо от тях. Само предните неща попълваш имената ти, фак. номер, име на проект и дата и вземаш подпис от преподавателя по предмета, за който ти е проекта и това е :)
Аватар
gothwolf
В началото бе словото
Специалност: унгарска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от gothwolf »

aikaeimin написа:Време беше.
Аз имам едно запитване: разгледах формуляра и виждам, че в опциите за банкова сметка при 'Банка' фигурира само ПИБ. Нямам сметка там и не желая да си откривам, какво да правя в такъв случай?
Да, задължително трябва да е на ПИБ според тази информация за често задаваните въпроси.
Въпрос: В падащото меню за избор на банка имам само една възможна. Искам да посоча друга банка.
Отговор: Това означава, че висшето училище работи само с тази банка и сте длъжни да посочите банкова сметка в нея. Причините може да прочетете от горния отговор на въпроса "Защо трябва да посоча IBAN в избрана от висшето училище банка".
Тованакт сунсэгум, сунсэгум и сунсим ат пойтэгум – ам такем эруптэгум, таса латдыл лавуӈкве ат вермегум.
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от aikaeimin »

:roll: Да си открия още 5-6 ненужни сметки в разни други банки не искат ли..
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”