Помощ и съвети всякакви

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Помощ и съвети всякакви

Мнение от FloWersOfEviL »

Даже ти си писал последно - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... =8&t=14190
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

някой да е ползвал или да познава някого притежаващ/ползващ action camerа
аз ще си поровя из нета де ама някой знае ще съм благодарен да ме насочи към модели/марки :)
Изображение
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Така. В момента съм на ръба на нервна криза заради следния проблем: ТРЯБВА да копирам част от текста на един pdf документ, но му е сложена защита и съответно не мога. Инсталирах разни програми, които би трябвало да са справят с проблема, но не се получава. Или конвертират само половината от документе, което не ми върши работа, или въобще нищо не могат да свършат.
Та. Молбата ми е, ако някой има работешо чудо на компютъра си, да ми каже кое е и откъде да си го изтегля, или още по-добре направо да ми даде мейл, на който да му пратя файла и той да ми го върне готов :lol:
В замяна предлагам почерпка с бира/сладолед/шоколад - според предпочитанията.
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Такаааа, аз вече ти изпратих готовия файл, но нищо не пречи да напиша тук как точно направих магийката, на някого може и да е полезно.

Най-популярната програма в интернет за конвертиране на защитени пдф-и е AnyBizSoft PDF to Word. Естествено, е платена. Но, докато човек се рови из рапидшеър за кракната версия, понякога вади по-голям късмет, отколкото е очаквал.

На ето този линк: http://rapidlibrary.com/download_file_i ... z.org+.rar има версия на програмата, която е била пусната заедно с някакво компютърно списание като безплатен подарък за читателите му. Лицензът на програмата вече е изтекъл някъде средата на 2010-а, но програмата автоматично ще ви отведе към линк, където можете да 1. ъпдейтнете програмата до последната версия и 2. да получите безплатен регистрационен код срещу имейл адрес. Данните ви се изпращат на посочения мейл в рамките на минутка-две; с тях регистрирате програмата си безпроблемно и на практика използвате лицензиран софтуер.

Ако случайно на някакъв етап посоченият от мен линк се окаже невалиден, аз си пазя свалените инсталационни файлове на програми и винаги мога да го изпратя при нужда.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Имам много спешна молба!

Необходим ми е външен хард-диск с 40GB свободно пространство на него за утре сутринта!
Връщам го на следващата сутрин.

Ако някой може да ми направи услугата, ще съм ужасно благодарна. Нужно ми е да знам до края на тази вечер.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Някой може ли да ми препоръча личен лекар във Втора градска?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Mushmul
Флъдзила

Мнение от Mushmul »

Моят личен е във втора градска. Казва се д-р Желев, сл. тел. 915 85 82. Нямам оплаквания от него. Протеже е на една друга лекарка, която беше също много добра и май беше някаква позната на баща ми.
These are crazy days...

Изображение
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Mushmul написа:Казва се д-р Желев, сл. тел. 915 85 82. Нямам оплаквания от него. Протеже е на една друга лекарка, която беше също много добра и май беше някаква позната на баща ми.
Желев. Светослав Желев 8) А че съм протеже (и пациент в същото време) на една психотерапевтка от форума, е факт всеизвестен.
Facebook
Изображение
Аватар
Mushmul
Флъдзила

Мнение от Mushmul »

Све, знаем те тебе. Може да отвориш кабинет и да лекуваш зайки.

Иначе, Мила, първото му име е Радислав. Бях го забравила, ама сега ми просветна...ако това въобще ще ти трябва де :)
These are crazy days...

Изображение
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Взех си най-обикновена mp3-ка (Diva fx 22), трябваше да я заредя в компютъра за 3 часа първоначално, държа я вече цял ден и пак като си я измъкна, тя се изключва и не мога да я включа повече. Тоя номер го прави само на моя лаптоп, с този на съквартирантката ми, след като я извадя, съвсем нормално си тръгва. Някой да има идея къде може да е проблемът? (Лаптопът ми си разпознава устройството, всичко бачка идеално докато е свързана, даже чрез него си качих музиката.. като я махна обаче :Alvarin_07: )
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Някой да е запознат с тракинг инфото давано от USPS

Дава ми това
Into Foreign Customs, Jun-12-11, 14:20 PM
Into Foreign Customs, Jun-12-11, 14:05 PM
Arrived Abroad, Jun-12-11, 11:59 AM
International Dispatch, Jun-08-11, 20:13 PM, ISC LOS ANGELES CA (USPS)
Arrival
Acceptance, Jun-07-11, 19:11 PM, SANTA ANA, CA, 92799
Processed through Sort Facility, Jun-07-11, 17:47 PM, SANTA ANA, CA, 92799
Electronic Shipping Info Received, Jun-06-11, 00:00 AM
тия Foreign Customs нашите ли са :roll:
Като порових из нета гледам на другите им пише къде са тия митници. Примерно: Into Foreign Customs, January 12, 2009, 1:17 pm, GREAT BRITAIN
Ако вече е в БГ, има ли друга стъпка след това или мога да ходя да си го взема ?
Мога ли да отида да си го търся без да съм получил писмо че ме чакат да отида да си го взема ?
Изображение
Аватар
Гуньо Простия
Пишете, о, братя

Мнение от Гуньо Простия »

През май еволюцията на Скайпа на моя компютър беше стигнала до около 5.0.нещо си.Една вечер се изписа Skype has encountered a problem and needs to close и повече не поиска да се включи.Свалих новата версия от сайта(5.3),но и при нея проблемът беше същият с тази разлика,че горепосоченото съобщение се появяваше не веднага,а при всеки опит да вляза в настройки,пращане на файлове,добавяне на абонати и т.н.Днес си свалих ето тази версия http://zamunda.net/details.php?id=165865&comments=1 ,инсталирах я и всичко си беше наред,но при първия рестарт на компютъра и въпреки отчаяната ми съпротива,програмата се самообнови и отново започна да дава Skype has encountered a problem and needs to close...
Някакви съвети как след като си инсталирам по-остарялата версия да забраня самообновяването или пък евентуално да оправя проблема?
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."
Изображение
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Някъде на тая или предната страница беше обсъждан такъв проблем.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Беше обсъждан, защото беше същия проблем и същото мнение :lol:
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Някой да се е занимавал с обработка на звукови/видео файлове, или да знае кой форумът на занимаващите се :lol:
Проблемът е следният: имам видео файл с кофти звук /от вятър/, който искам да премахна или поне да се пооправи :bounce:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”