[КСК 2011] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Математика
Изпитът ми е на 11 юли, но в сайта пише, че трябва да представя за сверяване оригиналната диплома за средно образование в Учебен отдел на Ректората в периода 01.07. – 14.07.2011 г. Ако не мога да отида до София преди 11-ти, дали ще е проблем да я дам след изпита, естествено пак в посочения срок?
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Дипломата, ако съм разбрал правилно за какво питаш, се иска като оригинал при подаване на документи за класиране. Съответно ако ги подадеш онлайн заедно с документите подаваш сканирано изображение на дипломата, но срокът, който е за сверяването в Инфо центъра не трябва да го изпускаш. Това няма общо с явяването ти на изпита, отнася се за подаването на документи за класиране 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Не няма проблем, щом е в определеният срок и същият ден след изпита да си занесеш дипломатаgam написа:Изпитът ми е на 11 юли, но в сайта пише, че трябва да представя за сверяване оригиналната диплома за средно образование в Учебен отдел на Ректората в периода 01.07. – 14.07.2011 г. Ако не мога да отида до София преди 11-ти, дали ще е проблем да я дам след изпита, естествено пак в посочения срок?
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Кога и къде трябва да окажа по какъв начин да ми се образува бала или се прави директно по този начин с който е най-голям? 
Благодаря! На картончето на СУ за КСК за класирането при "Необходими документи", има "1. Молба (по образец)" това е всъшност молбата, която се дава от СУ и си редиш желанията там, нали?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Доколкото знам, да.YavkaT написа:Благодаря! На картончето на СУ за КСК за класирането при "Необходими документи", има "1. Молба (по образец)" това е всъшност молбата, която се дава от СУ и си редиш желанията там, нали?
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
- Курс: втори
Къде става т'ва нещо за записването за класирането? Четох го тоя правилник и 200 дати са ми в главата и се обърках. За сега само за изпита съм се записал...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Чл. 20. (1) Кандидат-студентите подават лично или чрез други лица документи за класиране от 27 юни до 8 юли (без неделните дни) в сградата на Ректората (на същото място, където си се записал и за изпит).
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... _klasirane
Здравейте кандидати,
да ви питам само на мен ли не ми излиза обновената информация втория изпит като си проверявам с ЕГН-то тук? След като платих за изпита ми показваше новата информация, дори си принтирах картончето, но сега виждам само инфо-то от вече миналия изпит.
Кажете как е при вас, да знам дали ще трябва да се разправям по телефони и т.н.
Мерси много.
да ви питам само на мен ли не ми излиза обновената информация втория изпит като си проверявам с ЕГН-то тук? След като платих за изпита ми показваше новата информация, дори си принтирах картончето, но сега виждам само инфо-то от вече миналия изпит.
Кажете как е при вас, да знам дали ще трябва да се разправям по телефони и т.н.
Мерси много.
Never Back Down!
- thegirl
- Легендарен флуудър
Като наближи изпитът ще се показва и обновената информация
Щом имаш нов входящ и си го принтирал няма проблем
Щом имаш нов входящ и си го принтирал няма проблем
Я кажете дали след като минат различните Национални олимпиади и 100 човека им пишат 6.00, остават ли места за специалностите във ФМИ ?
- thegirl
- Легендарен флуудър
чл. 31(3) Лауреатите на национални и международни олимпиади се класират извън утвърдените места за прием.
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... studentite
А и не е задължително всички 100 човека (които дори са по-малко) да кандидатстват за тези специалности
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... studentite
А и не е задължително всички 100 човека (които дори са по-малко) да кандидатстват за тези специалности
Добре, те хубаво се класират извън нормалния прием, обаче ако има за дадена специалност 100 места и за нея кандидатстват 30 човека от олимпиади, остават само 70 за "нормални" хора. Знаеш ли нещо повече за тази процедура ?