Размисли и страсти '11: Bagatur

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Re: Размисли и страсти '11: Bagatur

Мнение от Mushmul »

Ок, останалите сравнения приемам. Но защо врабче, за бога?! :lol:
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Bagatur написа:
Kristo написа:Аз също ще задам въпроси, ама ще са дълги, отдели време да отговориш:

Сравни рандъм форонци с:

- марка автомобили
- известни футболисти
- български футболни отбори
- знамена на държави/области (ест, с линк или картинка)
- вокалисти на Д2
- селскостопански животни (демек по фермите дето са... или бившите ткзс-та)
Кристо, от автомобили и футбол се интересувам точно толкова, колкото и от това как свършват Листопад и Гюмюш. Демек никак. Това със знамената намирам за прекалено скучно, за да пробуди някакъв интерес у някого, а ако им наизмисля сравнения със селскостопанските животни, ще ми се обидят :mrgreen: По-добре попитай нещо.
Е тогава най-простото - сравни форонци с каквото още не си ги сравнявал... Примерно некви разнообразни неща, каквито се сетиш - един с поговорка, друг с песен, трети с известна софтуерна компания... ще стане интересно...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Врабчетата са едни от най-страхотните птици - социални, сладки, умни и много, много смели :D

А защо шампанско? :) Интересно ми е, тъй като го пия само по Нова година :pirate:

О, опиши форумците с емотиконки! :compress:

Хммм, избери си петима форумци и опиши един типичен според теб техен ден :)

Харесваш ли поезия? Дай някое любимо стихотворение. :cat:

Някой любим текст на песен? :)

Да знаеш, че бих ти задавал още въпроси, но мисля да ме баннат, та да се отдам на учене... Пак благодаря за страхотните отговори, наистина темата се получи страшно интересна!

:salute:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Опиши ми идеалния си дом - с всичките му подробности от това с какво изложение са прозорците до цвета на табуретките (ако изобщо искаш да имаш табуретки.)
Смяташ ли, че някой ден ще можеш да го имаш? А поставяш ли си го за цел?

Какво мислиш, че трябва да постигне човек, за да може в края да погледне назад и да може да заяви, че е имал ползотворен живот? А ти?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от Bagatur »

The Stig #3
Да има нещо и по темата - Багатуре, шофьор ли си (демек книжка имаш ли)?

Имам книжка, изкарах си изпитите още в 12 клас. Като се замисля колко повече пари и нерви щях да потроша, ако бях се записал сега в София, май това беше правилното решение :lol:

black_lady #3
Я да те подпитам... Какво представлява ядливото бельо и виждал ли си такова животно след като толкова ми говори за него в Борисовата ония ден? :P

Ето тук има малко предистория: http://en.wikipedia.org/wiki/Edible_underwear Доколкото знам най-популярният вкус за него бил този на череша... с малко повече търсене сигурно и в София ще може да се намери. :mrgreen:

Мила #3

Кино или домашно "гледане на филм"? Хмм, второто днес е придобило малко по-различно значение :lol: . Да кажем, че избирам киното, защото там шансът да си доизгледаш филма, без да се занимаеш с друго, е много по-голям.

Какво се вижда през прозореца ти в София? А в Свищов? В Свищов се виждат градинката и блоковете на съседите, защото съм на първия етаж. От софийския прозорец се вижда булевардът, блоковете от другата му страна, а над тях имам страхотна панорамна гледка на Витоша. През зимата беше цялата побеляла, а сега се е раззеленила страхотно.

Имаш ли любима марка уреди, например телефони, електроника, перални? От телефоните най-често съм ползвал Sony Еriccson. За лаптопите, главно покрай новата придобивка на баща ми, все повече се убеждавам, че Apple са най-добрият вариант.

В този ред на мисли, кой е най-важният уред в дома ти? Засега това е лаптопът ми Toshiba, както и киндълът, към който успях да попривикна.

Опиши перфектната салата! Какво съдържа, как е нарязана, какъв е дресинга, с какво питие върви? Риба тон се оставя на сравнително големи късчета и се добавя към нарязани марули. После се добавят червен лук, огромен смилянски боб и крутони, като в зависимост от предпочитанията последните може или да са поомекнали, или да се сложат хрупкави. Добавят се зехтин и прясно изстискан сок от лимон, а на върха - три-четири шайбички варено яйце и/или маслини. Предлага идеална комбинация от засищащи и все пак не особено тежки съставки и върви най-вече със Загорка или друга бира по избор.

Ако беше писател и трябваше да напишеш роман за форума, посвещавайки по една глава на всеки форумец, който се споменава в него, как щеше да ги озаглавиш и каква роля щяха да имат те в сюжета?

Кратко резюме:
Глава I "Приятели" започва с историята на Пороа - френски кръстоносец, който избягва от плен при арабите в Дамаск и се запознава с Георгеос, гръцки търговец и бивш византийски катафракт. Двамата си намират място в орден ловци на свръхестествени същества, който се ръководи от върховните жрици Силвана и Нооран ал Хариб. Бидейки опитни бойци, бързо се издигат в йерархията и биват повишени в ранг инквизитор.

Глава II "Ново начало" Изпращат ги на лов за върколаци в покрайнините на Барселона, там виждат как двама от зверовете нахлуват във висока кула и скоро чуват викове. Убиват съществата и заедно с това спасяват магьосника Лордьонез - безкрайно начетен мъдрец, прекарал стотици години над книгите. В знак на благодарност той приключва дългогодишното заседяване и се присъединява към групичката, като символично си обръсва дългата брада.

Глава III "Изкушение" Тримата отиват на Кримския полуостров, за да убият демон, който тероризира местното население. В Севастопол лягат да спят в една тясна уличка. Внезапно вратата се отваря с гръм и трясък и оттам с бясна скорост изхвърча малък гремлин, преследван от надаващ яростни викове човек със сива роба. След време последният се връща с празни ръце и се заговарят - представя се като Ангелин, по професия алхимик. Отказва на предложението да дойде с тях, но Лордьонез прави магия за тортичка и квартетът отплава обратно у дома.

Глава IV "Ода за героя" Силвана и Нооран ал Хариб свикват дружината за най-тежката мисия до момента - вампирският клан Цимици е отвлякъл в леговищата си в Прага и Виена две принцеси - Валезка и Милхилде фон Бухенщауфен. Групичката тръгва с кораб нагоре по Дунав и спира край Будапеща за провизии. На пристанището ги напада малка група от мъже с мъртвешки лица, надвиват ги и от дрехите на един от тях изваждат писмо, според което и двете принцеси са отведени в замъка в покрайнините на Будапеща. Там щели да бъдат използвани в тъмен ритуал по призоваване на древният вампирски лорд Вукодлак. Пътьом към мястото срещат храбрия паладин в чистобели доспехи на име Ивано Магнис, родом от Италия и с прадядо-естонец. Намират замъка и започват да проправят пътя си през вампири и адски кучета, докато не стигат в ритуалната зала при лорд Цимици. Само с едно махване на ръка последният предизвиква шокуейв, с който изхвърля всички от групата извън замъка под дъжд камънаци и греди... на място остава само непоклатимият Магнис, който със със сетни сили отсича главата на чудовището. Когато останалите се свестяват и отварят очи, Магнис стои изправен пред тях, държейки живите и здрави Валезка и Милхилде фон Бухенщауфен във всяка ръка. :albino:
Последно промяна от Bagatur на 04 Юни 2011, 19:39, променено общо 8 пъти.
Strength and honor.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Неее, Бобии, нее, нее, нееее :lol:

"но Лордьонез прави магия за тортичка"

хахахаххухаухухахаххахахахахаха
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

inc #3
inc написа: Поздрав ^^
Уикеда ми бяха любимци в 4-5 клас. Знаех им повечето текстове в албума Революция, от който е и горната песен. Данке :salute:

1. След толкова спойлъри за Игра на тронове, не те ли дразни вече лекинко цялото това перпеникане? Хмм, не особено. Сериалът изглежда интересен, но ще изчакам да свърши поне 1 сезон, за да не трябва да чакам всеки епизод.
2. Най-антипатичен форумец? (без да се измъкваш) Boromir. Тук е... :| иначе на живо може да е пич.
3. Любима тема? А раздел? Раздел - Мнения. Тема - Петиция за демонтиране на паметника на съветската армия :mrgreen:
4. Къде не пишеши и/или не четеш? Не пиша и не чета в Спорт, Купувам-Продавам, Административни въпроси, КСК-тата.
5. Ти си човек с познания и потенциал - защо не ръчкаш и пишеш повече в скрития раздел? :mrgreen: Защото разделът е отдавна умрял и един човек не може да го съживи... което обаче не пречи редовно да си чета теми в него :mrgreen:
6. Коя книга (може и повече от една) не си дочитал и защо? Без да броим кошмарна академична литература. Солунският чудотворец, нещо ме изкефи. Също така две исторически книги за Първата световна война и кръстоносните походи.
7. Какви емоции буди у теб латино културата? Имаш ли някакви по-задълбочени познания? Симпатии? Кои са първите ти 5 асоциации? Пробужда само положителни емоции. Най-върлият фен не съм, но я обичам достатъчно, за да ме радва. Това че харесвам испанския език може би също допринася за мнението ми по въпроса. Колкото до познанията ми за онзи регион, те са главно в исторически аспект.
Асоциации:
1. емоция
2. танци
3. конквистадори
4. католицизъм
5. безгрижие
8. Пускал ли си дълга коса някога?
Не съм, няма да ми отива. С оглед бъдещата работа също не е добра идея да пускам :cyclopsani:
9. Имаш интерес към всякакви изкуства... Направи нещо като класация. Към кое имаш най-голям афинитет, и оттам - надолу.
1. музика
2. литература
3. киното
4. живопис
5. скулптура и архитектура
10. Попълвал ли си "лексиконските" теми?
Досега не, но май вече няма и нужда. Размислите и страстите ги изместиха.
11. Сподели 3 много любими български парчета - независимо от жанра.
Любими български имам колкото искаш :) , но най-най са:

1. Щурците - Вчера
2. Дони и Момчил - Малкият принц
3. PIF - Приказка

12. В миналите Размисли те бяха питали за хорА. Напредна ли оттогава в умението да танцуваш? С хората съм си на старото ниво, а безразборното диско си го танцувам вкъщи за тренинг. :mrgreen:
13. А какви други танци си пробвал? (индъстриал движенията не се броят) Thriller танцът брои ли се? Преди време заучавах движенията пред монитора :compress:
14. На какво отдаваш живия интерес към теб? Запознанството ти с повече форумци, чисто и просто времето и затвърждаването във форумната активност, модераторстването или друго? Главно на почти редовното идване по форумни срещи, излизания с някои форумци отделно от срещите и някъде чак след това на активността във форума.
15. Книги с меки или с твърди корици? Може да са по-скъпи, но твърди винаги е по-добре.
16. Кой е най-ощастливяващият подарък, който си получавал. Материален и нематериален. Материален - две прасенца-касички с големината на около две яйца. Имат четирилистна детелина отстрани и надпис Viel Glück (много късмет/щастие). Нематериален - едно пожелание от последния ми рожден ден.
17. Посочи ни 3 предмета, които си донесъл от къщи не заради необходимост, а заради сантиментална стойност/уют/нещо от тоя сорт? Никаква идея :scratch:
18. Кога за последно си се изтупвал в по-официално облекло? По какъв повод? Като цяло (ако е удачно в ситуацията, естествено) комфортно ли ти е да си издокаран в костюм? В официално облекло за последно бях преди няколко дни, когато ходих на интервю за работа. Не е най-комфортното, но го нося, когато се наложи.
19. Дай своя снимка от аби...абитуру... аборигентския си бал, мооля. :drunken: Това ще трябва да поизчака, сега ги нямам на новия лаптоп.
20. Има ли момчешки плюшени играчки? Или вАжат само патлаци, камиончета и конструктори? При по-малките не е проблем. Аз самият като съвсем дребосъчест имах едно мече Теди, което говореше, когато му натискаш лапите. По-късно се вманиачих по Леготата.
21. Къща или апартамент? Къща. С оглед условията в София обаче - просторен апартамент.
22. Как се разбираш с колегите си? Колко често излизате? (форумните колеги не се зачитат) С колегите не съм излизал почти никога, като изключим тези, които идват на форумни срещи :mrgreen: Независимо от това с тях се разбираме много добре и си услужваме редовно, ако някой има нужда от нещо.
23. Обмислял ли си татус за себе си? Какъв би бил и къде? Както и с косата - не мисля, че ще ми отива. При други обстоятелства бих си направил обаче, харесвам ги много. Сега като се сетя, майка ми наскоро си направи един много сполучлив на гърба :geek:
24. Какво смяташ за интимните пиърсинги? :mrgreen: Прекрасно стоят, одобрявам напълно :cyclopsani:
25. Колко е допустимият максимум на бижута за един средностатистически мъж? Нещо дребно на врата и дотам, но дори и това не отива на всеки.
26. Колко женска плът на показ е секси, а колко - пошлост? М, не харесвам прозиращи дрехи, които незнайно защо изобщо са сложени. Така се губи интересът от евентуалното мислено разсъбличане. Иначе от значение е и стилът на облеклото. Може мацката да е много красива и да показва повечко плът, което само по себе си не е особен проблем, но да е с лъщящи кифленски дрехи например, което пък ще съсипва удоволствието.
27. Пердета или щори? И двете поравно. Само с щори е прекалено постно, а само с пердета не може да се спасиш от летния пек. Откакто се прибрах на Свищов не съм вдигал щорите и ми е перманентна вечер/нощ :drunken:
28. Какво мислиш за разни неща с реално приложение, които са ръчна изработка: ценителски глезотии или е прекалено ангажиращо да ги пазиш и по-добре да седят и да събират прах? Ако се срещат сравнително често, може и да се ползват по предназначение. По-рядко срещаните предмети от този тип е по-добре да си стоят като сувенири.
29. Какво ти липсва към момента? тийнейджърската свобода и безгрижност. Искам пак да правя глупости :mrgreen:
30. Изреди ни 5-10 сайта, които посещаваш всеки ден и редовно следиш. Wikipedia, Youtube, Facebook, форума, Zamunda.net, arenabg, gmail.com
31. Четеш ли блогове? Рядко, а ако попадна на такъв, най-често чета литературните произведения на блогъра.
32. А би ли писал в такъв? Личен. По-скоро не, не виждам с какво ще са полезни на мен самия. Иначе който иска, нека си води.
33. В коя част от денонощието се чувстваш най-активен? А най-спокоен? А най-изтормозен? Най-активен от 13:00 до 19:00, за най-изтормозен не мога да определя точен диапазон, а най-спокоен - през нощта. Тя ми е и любимото време на денонощието.
34. Коя типично българска манджа не обичаш? Може и повече от една. Пача и тиквички с ориз.
35. Кога ще дойде краят на света? :mrgreen: Никога няма да дойде, всичко ще е наред. Nankuranaisa :cheers:
Последно промяна от Bagatur на 05 Юни 2011, 10:05, променено общо 1 път.
Strength and honor.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

[2:12:58 AM] Jamesmagno™ says: би ли ми направила услуга?
[2:13:03 AM] - Tifa Lockheart - says: сподели?
[2:13:11 AM] Jamesmagno™ says: влез в темата на Боби
[2:13:18 AM] Jamesmagno™ says: и му дай следната задача от мое име
[2:13:26 AM] Jamesmagno™ says: понеже вече съм баннат
[2:13:31 AM] - Tifa Lockheart - says: дам?
[2:14:10 AM] Jamesmagno™ says: да се върне в началото на темата и да отговори отново на всички въпроси със сравнения на форумци с разни неща и асоциации, само че за себе си
[2:14:35 AM] Jamesmagno™ says: т.е. да опише себе си с песен, картинка, материя, животно - всичко, което са го питали за другите
[2:15:02 AM] Jamesmagno™ says: и накрая да се включи във фентъзи- историята, която описа
[2:15:04 AM] Jamesmagno™ says: :)
[2:15:11 AM] Jamesmagno™ says: ще ти бъда благодарен ;)
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Окей, много важен въпрос : Обичаш ли шкембе? :roll:
Кое би предпочел: Просторен апартамент в центъра на София или огромна къща в покрайнините на града?
В какво се изразява интереса ти към архитектурата ?
Направи класация на 5те най-красиви сгради, които си виждал.
А най-любимите ти градове по света и у нас ?

Добавям и още един важен въпрос - това ли е жената на мечтите?
http://www.youtube.com/watch?v=kYNupvQy ... 362584EB2F
:mrgreen:

The names of the future are stamping of impatience.
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

R u ready. Za. Edin forumen relationship :p
Q kaji
Kakvo mislish za bon jovi?
Vqrvash li v lubofffta?

Koe te pravi po silen. .. lubovta ili omrazata? :)

thegirl:
Kирилица :!: :!: :!:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

Smoking Mirror
За да не е офтопик: Ако крашнем форума според тебе дали ще ни пратят да ядем БАНани за известно време?

Надали. Писи-сенпай и Силвия са добродушни и сигурно ще ни го простят :mrgreen:

Kristo написа: Е тогава най-простото - сравни форонци с каквото още не си ги сравнявал... Примерно некви разнообразни неща, каквито се сетиш - един с поговорка, друг с песен, трети с известна софтуерна компания... ще стане интересно...
Като компромисен вариант изпълнявам както твоя request, така и този на Нора за сравненията с материи:

Ели - пластмаса
Иво - кристал
Мила - коприна
Силвия - кадифе
Нора - нефрит
Евтим - канап
Ангел - живак
Валя - дантели

Jamesmagno #4

А защо шампанско? :) Интересно ми е, тъй като го пия само по Нова година Представих си те как ме гледаш и следващата асоциация беше бутилка от питието. :lol:

О, опиши форумците с емотиконки! С тези неща официално приключвам, отнемат ми прекалено много време, за да ги измисля и след това за да търся картинките, а трябва да сядам и да чета.

Хммм, избери си петима форумци и опиши един типичен според теб техен ден :)
Силвия - става, отмества Ерос, Маца и Рамзес от себе си, прави си мляко с какао или нещо подобно. Измива се, слага ябълка и банан в чантичката си за обяд и отива на работа. Вечерта се връща поизморена и излиза с някого навън/чете нещо/гледа филм. Преди да си легне обикновено гледа през прозореца, държейки Ерос/Рамзи/Маца в ръце.

Валя - става, измива се в банята и след това проверява новостите във facebook и форума. После отива в кухнята и сготвя нещо за нея и Стефани, а в останалото време чете фентъзи книга или гледа филми на лаптопа. Вечерта обикновено прекарва по разходки или в метъл заведения, връща се вкъщи към 2:00-3:00 и ляга да спи.

Ти - събуждаш се в 5:00 и си казваш, че трябва да се научиш да спиш. След известно време се разсънваш и се надигаш, измиваш се и веднага сядаш пред компютъра, където се включваш на Валя и Стефани по Skype и написваш нещо в Любов и романтика. После прочиташ две-три страници от учебника си за наближаващия изпит, казваш си "стига толкова" и след малко се събирате със съкилийниците за поредната доза волна еразъмска простотия, вървяща с традиционния вечерен запой. :lol: По някое време се добираш до леглото си и лягаш да спиш.

Ангел - събужда се и се изправя отстрани на леглото, като с това краката му удрят и събарят пълното с ракия бидонче от минерална вода. Изправя го и препъвайки се отива в банята. Връща се, отваря книга по психология, чете към 2-3 часа, след което сяда пред компютъра и играе или Portal, или World of goo. Ако има някое упражнение, отива и бързо след това се връща. Вечерта приключва с разглеждане на форума и на Twitter, след което ляга да спи.

За пети не се сещам.

Харесваш ли поезия? Дай някое любимо стихотворение. :cat:

На немски е и няма да го разбереш, но :arrow: Heidenröslein на Гьоте

Някой любим текст на песен? :)
Neil Young - Don't let it bring you down
Strength and honor.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

"Силвия - става, отмества Ерос, Маца и Рамзес от себе си"
Съвършено точно :lol:

Е, сега през лятото не е така, защото на котките им е жега и бягат от всякакви меки мебели, но през зимата е точно, ама ТОЧНО така. :lol:

Аз смятам по неделно да ти пусна финална порция въпроси.
Кой е любимият ти десерт?
А любимата ти торта?
Кой е милият жест, който би искал жената до теб да направи за теб?
Разбрахме, че твърд алкохол не харесваш, но какво ти е мнението за коктейлите? Все пак, те обикновено съдържат твърд алкохол, но в такава форма, че да не го усещаш :lol:
Някога замислял ли си се за това на какъв принцип подбираш приятелите си и като цяло хората около себе си?
Харесваш ли натурални сокове и какви?
Как предпочиташ портокалите - да ги ядеш или на сок?
Разполагаш с 2500лв сега, които да похарчиш абсолютно безвъзмездно. Утре трябва да излезеш и да ги оползотвориш. За какво?
И понеже съм сигурна, че част от тях ще бъдат дадени в нечия чужда полза, следващият въпрос поставя условие на горния - как би ги изхарчил, ако трябва да е само за теб?
Изображение
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

MidwinterSun #5 Опиши ми идеалния си дом - с всичките му подробности от това с какво изложение са прозорците до цвета на табуретките (ако изобщо искаш да имаш табуретки.)
Смяташ ли, че някой ден ще можеш да го имаш? А поставяш ли си го за цел?

Къща с хубава голяма градина, в която задължително има беседка и красиво изваяна чешмичка. Отзад - панорамна гледка към планина. Прозорците - средно големи и с тежки, дърпащи се щори, защото не понасям да силният пек. Задължително ще има няколко обособени стаи, които оформят отделен апартамент за гости. Мебелировката в спалните и холовете ще е почти изцяло в старинен и аристократичен вид. Обезателно ще има камина, също оформена в стар стил. Столовете - тапицирани с черно и от сравнително тъмно дърво, библиотеките и масите - също. Навсякъде ще има картини, фигурки, тук-таме бюстове и прочее. Общо взето не обичам модернистичните залитания и всичко вътре ще бъде по-старомодно, но с тежест. За другия ти въпрос - към момента вероятността за нещо такова клони към нулата, но с нужната мотивация и много, много нерви и труд може да стане, дори и в нашата страна.

Какво мислиш, че трябва да постигне човек, за да може в края да погледне назад и да може да заяви, че е имал ползотворен живот? А ти?
Склонен съм да приема, че животът на всеки се осмисля само дотолкова, доколкото е допринесъл с нещо продуктивно за всички около него, както с работата си така и с личността си. Трябва с професията си да е бил полезен, макар и с малко, на цялото общество, от което е част. Наред с това обаче е абсолютно задължително да е имал/има и определено число хора, които е успял да направи щастливи и на част от които силно да държи. Човешките отношения, съответно постиженията в личен план са по-важните.

Jamesmagno #5

Песен:

Закон: Закон за защита от шума в околната среда
Дума: емоция
животно
метал - сребро
В разказа щях да съм главен инквизитор в ордена, който стои в сенките и не се набива на очи, но е назначен да ръководи охраната на покоите на жриците, както и за защитата на цялата сграда на ордена при нападения от различни същества. :mrgreen:
Strength and honor.
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

Zahariev #2

Окей, много важен въпрос : Обичаш ли шкембе?
Да, обожавам го :drunken:
Кое би предпочел: Просторен апартамент в центъра на София или огромна къща в покрайнините на града?
Лошото при избора с къщата ще е разстоянието и това, че редовно ще попадам на задръствания... все пак бих избрал нея, ако ми е дадена като реална възможност.
В какво се изразява интереса ти към архитектурата ? Изразява се в това да си търся снимков материал за eye candy, както и да разглеждам красиви сгради на живо, ако ми се отдаде възможността. От време на време попрочитам по нещо за отделните архитектурни стилове.
Направи класация на 5те най-красиви сгради, които си виждал.
Които съм виждал на живо:
1. Новото кметство в Мюнхен
2. Катедралата "Св. Петър и Мария" в Кьолн
3. Deutsches Museum, Мюнхен
4. Александър Невски
5. Замъците над Залцбург и Пасау, на които не откривам по-хубава снимка.

Eдин ден бих искал да посетя и Ангкор Ват.

А най-любимите ти градове по света и у нас ?
У нас любими са ми Велико Търново и Варна. По света на първо време бих желал да посетя Виена, Прага, Будапеща, Санкт Петербург, Амстердам. Не бих отказал обаче пътуване до който и да е друг известен с нещо град.
Добавям и още един важен въпрос - това ли е жената на мечтите?
http://www.youtube.com/watch?v=kYNupvQy ... 362584EB2F
:mrgreen:
ААА, ОЧИТЕ МИ :lol: :lol: :lol:

camel #2 (дали не си на градус? :mrgreen: )

R u ready. Za. Edin forumen relationship :p
Мм, не мога да отговоря.
Kakvo mislish za bon jovi? Талантлив изпълнител, слушам му някои песни.
Vqrvash li v lubofffta? Вярвам, че съществува, да.
Koe te pravi po silen. .. lubovta ili omrazata? Първото. Омразата е безполезна, също както гневът и завистта. Ако се направи равносметка, ще се види, че накрая от тях не произтича нищо продуктивно както за другите, така и за теб самия.
Strength and honor.
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

MidwinterSun #6

Е, сега през лятото не е така, защото на котките им е жега и бягат от всякакви меки мебели, но през зимата е точно, ама ТОЧНО така.
Бързо да погалиш от мен най-близо лежащата :mrgreen: :bounce:

Аз смятам по неделно да ти пусна финална порция въпроси.

Кой е любимият ти десерт?
Ух, много са. Може би крем карамел или нещо шоколадово.
А любимата ти торта? Бяла Неделя
Кой е милият жест, който би искал жената до теб да направи за теб? Често да излиза с мен на кратки вечерни разходки, изпълнени със small talk.
Разбрахме, че твърд алкохол не харесваш, но какво ти е мнението за коктейлите? Все пак, те обикновено съдържат твърд алкохол, но в такава форма, че да не го усещаш :lol: Нищо против тях, пия и такива от време на време.
Някога замислял ли си се за това на какъв принцип подбираш приятелите си и като цяло хората около себе си? Eдинственото ми изискване е да са образовани хора, с които да има какво да си кажеш. За всичко останало съм доста либерален.
Харесваш ли натурални сокове и какви? Капи портокал, класика :) Като че ли Капитата пия най-често.
Как предпочиташ портокалите - да ги ядеш или на сок? На сок. Лошото е, че свършва изключително бързо :lol:
Разполагаш с 2500лв сега, които да похарчиш абсолютно безвъзмездно. Утре трябва да излезеш и да ги оползотвориш. За какво?
И понеже съм сигурна, че част от тях ще бъдат дадени в нечия чужда полза, следващият въпрос поставя условие на горния - как би ги изхарчил, ако трябва да е само за теб?
Ще си купя нови очила, лаптоп, още един официален костюм, доста набелязани книги. Май само за това ще стигнат, но в дългосрочен план всичките покупки ще са добра инвестиция :cyclopsani:
Strength and honor.
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”