[КСК 2011] Психология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2011] Психология
Моят бал след пресмятането на оценките е 25.615 . Горе долу една единица по-нисък от миналогодишния минимален на 2-ро класиране . Надявам се да имам късмет и да е достатъчен 
- BeeJuis
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Моят бал с оценките от матурите е 26.845.
Надявам се на поне между 5.10 и 5.25 на изпита по език, за да имам по-висок състезателен бал... А иначе съм много доволна от оценките от матурите - 5.88 и 5.99 <3
Да си стискаме палци, бъдещи колеги!
Надявам се на поне между 5.10 и 5.25 на изпита по език, за да имам по-висок състезателен бал... А иначе съм много доволна от оценките от матурите - 5.88 и 5.99 <3
Да си стискаме палци, бъдещи колеги!
Психология, I курс
^ надявам се, че си момиче.
На мен ми трябва около 5.45 на състезателния, за да надвиша миналогодишния минимален бал.
На мен ми трябва около 5.45 на състезателния, за да надвиша миналогодишния минимален бал.
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Бал само от матурата по БЕЛ и оценки от дипломата - 27.00 (максимален бал с оценка от матурата
) Жалко, че нямам мерак да ставам психолог ^^
Бтв нз усетихте ли но момичетата изобщо не ги грее факта, че могат да кандидатстват с матура - дори да имат 6.00 по БЕЛ пак не им стига за минималния бал на 1во класиране миналата година - 27 и нещо...
Бтв нз усетихте ли но момичетата изобщо не ги грее факта, че могат да кандидатстват с матура - дори да имат 6.00 по БЕЛ пак не им стига за минималния бал на 1во класиране миналата година - 27 и нещо...
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- BeeJuis
- В началото бе словото
Ами да... не ни стига, трябва да имаме над 27, за да сме конкуренция. 
Аз затова и казах, че се надявам на еди-каква си оценка от изпита, защото с 5.25, например, балът ми става 27.62... с което, предполагам, съм влязла директно.
Аз затова и казах, че се надявам на еди-каква си оценка от изпита, защото с 5.25, например, балът ми става 27.62... с което, предполагам, съм влязла директно.
Психология, I курс
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Да, но доста трябва да се постараеш за такава оценка, особено по БЕЛ (след като напоследък има тенденция по история оценките да се изкарват по-лесно). Беше ли на предварителната и колко имаше? 
- BeeJuis
- В началото бе словото
Аз няма да държа по БЕЛ, а по испански и по английски език 
Психология, I курс
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Значи ти пожелавам успех
-
cerbera
- От дъжд на вятър
Герасимов, аз пък все още се чудя - журналистика, ПР, психология, българска филология или нещо друго... Моят бал по психология от матурата по БЕЛ ми е 26,95... Предполагам, че и за тук ми стига, но... знам ли, лесно ти е на тебе, като си имаш ясната представа какво точно искаш да учиш ;Рр

- BeeJuis
- В началото бе словото
@Георги Герасимов, мерси, подобно!
@cerbera, извинявай, че се меся, но имай предвид, че ако избереш филологията, също можеш да работиш като журналист някой ден. Даже доста от журналистите в БГ са български филолози.
Ако пък избереш психология, винаги можеш после да караш магистратура по PR или по журналистика. Същото може да се случи и ако си вземеш филологията - после пак можеш да си караш магистратура по PR, примерно. Така си ги подбрал, че имаш възможност да си поиграеш малко. Успех.
@cerbera, извинявай, че се меся, но имай предвид, че ако избереш филологията, също можеш да работиш като журналист някой ден. Даже доста от журналистите в БГ са български филолози.
Ако пък избереш психология, винаги можеш после да караш магистратура по PR или по журналистика. Същото може да се случи и ако си вземеш филологията - после пак можеш да си караш магистратура по PR, примерно. Така си ги подбрал, че имаш възможност да си поиграеш малко. Успех.
Психология, I курс
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Cerbera, като за начало реши журналистика или PR. Постави едното от двете на първо място, сложи другото на второ, психология на трето и филология за резервен вариант
В PR има много психология, във филологията има много неща, които ще ти трябват за журналистика, но и много, които на пръв поглед са излишни... Така че се цели най-високо, пък каквото сабя покаже
-
Мел
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
Балът ми с оценка от матура (5.92) е 26.72...имам ли шансове, хора, или трябва да залягам здраво над учебниците до изпита...?
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
На първо класиране е бил-27,15, на второ-26,72Мел написа:Балът ми с оценка от матура (5.92) е 26.72...имам ли шансове, хора, или трябва да залягам здраво над учебниците до изпита...?
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Къде го намери за второ класиране? Аз гледам ето тук: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 64&t=17884Lithium написа:На първо класиране е бил-27,15, на второ-26,72Мел написа:Балът ми с оценка от матура (5.92) е 26.72...имам ли шансове, хора, или трябва да залягам здраво над учебниците до изпита...?. Според мен няма да е зле да отидеш на един изпит за по-сигурно.
и пише, че е минимален бал за второ класиране - 27, 15 ? Явно аз нещо съм в грешка, но наистина така пише във въпросната тема...