влюбчиви ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Re: влюбчиви ли сте?
Днешните 13 годишни нямат такива проблеми.. те гордо могат да разказват за сексуалния си живот.. и даже да споделят своя опит с подрастващите

Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
- Курс: втори
Бях на концертаalter ego написа:Започваме да анализираме ситуацията и да се тръшкаме по форумите - напр. тийнпроблем има годишнина...
Влюбвал съм се 5 пъти, като 2 от тях отчитам от далечината на времето като засилени емоционални импулси, които всъщност са далеч от любовта.
И е време да ходя да уча, стига спам :с
- Румяна
- В началото бе словото
- Специалност: История
- Курс: първи
Не, ни най-малко, но не е ясно дали това не се дължи на факта, че съм влюбена в един човек от векове. 
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Колко си годишна?Румяна написа:Не, ни най-малко, но не е ясно дали това не се дължи на факта, че съм влюбена в един човек от векове.
само на около 400 съдейки по вековете 
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- Румяна
- В началото бе словото
Кажи-речи на 19, но не виждам връзката. Това е характеристика, която или притежаваш, или не. Или по-скоро зависи от това дали типът, който провокира производството на определени хормони, е често срещан.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Така и предположих. Скоро ще ти мине, готви се за подвизиРумяна написа:Кажи-речи на 19
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не ги слушай. Може да ти мине, може и да не ти.
Иво, не съди всички по себе си, нали? Да, възможно е да се е самонавивала, възможно е и да й "мине". Възможно е и този мъж, за когото говори, да е Човекът за нея.
Това, форумите, са кофти работа. Няк'ви хора си умират да ти разбиват усещанията за света и да ти обясняват как ти не си прав, щото те, видиш ли... Така че, Джеймс, не съди всички от позицията на единствено прав - особено в това отношение. Все пак, всички знаем, че си патологичен случай.
Румяна, аз пък ще ти кажа едно - ако това е Той, дано нещата между вас се получат. Не е невъзможно, помня аз какво съм преживяла на 19. Ако не е, ти желая възможно най-бързо да го осъзнаеш и да го преживееш най-безболезнено.
Иво, не съди всички по себе си, нали? Да, възможно е да се е самонавивала, възможно е и да й "мине". Възможно е и този мъж, за когото говори, да е Човекът за нея.
Това, форумите, са кофти работа. Няк'ви хора си умират да ти разбиват усещанията за света и да ти обясняват как ти не си прав, щото те, видиш ли... Така че, Джеймс, не съди всички от позицията на единствено прав - особено в това отношение. Все пак, всички знаем, че си патологичен случай.
Румяна, аз пък ще ти кажа едно - ако това е Той, дано нещата между вас се получат. Не е невъзможно, помня аз какво съм преживяла на 19. Ако не е, ти желая възможно най-бързо да го осъзнаеш и да го преживееш най-безболезнено.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Едно, че това:
в известна степен си противоречи с това:Търговецът на кристал написа:Иво, не съди всички по себе си
и второ и двете не са верни, а това за патологичния случай дори не съм убеден, че го разбрах.Търговецът на кристал написа:Все пак, всички знаем, че си патологичен случай.
Ели, wtf?
Просто момичето навлиза в такъв етап от живота си, че тепърва ще среща нови хора, ще променя представите си за света, за околните, за мъжете и за себе си. Доста вероятно е и контактите със споменатия многовековен възлюбен да намалеят. Тъй че не ме отписвай веднага
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Иво, отстрани погледнато, мацките при теб са на конвейр, който върви толкова бързо, че се чудя как насмогваш. В което - както веднъж си говорихме в едни Размисли и страсти - няма нищо лошо. Но недей да съдиш хората по себе си. Това, че ти се влюбваш, изживяваш емоцията и приключваш с въпроса по-бързо, отколкото някои хора стигат от Младост до Надежда (примерно, и дори и ако са тръгнали пеша), не означава, че си непременно прав. Не означава и че непременно грешиш, но не бързай да съдиш останалите по себе си. Това ми беше мисълта с най-, ама най-добри чувства.
Отлично знаеш, че ти се радвам и - това не го знаеш, ама аз да ти кажа - се надявам да ми донесеш шоколад от Естония (ама само ако има от синия Фацер, друг не ща).
Отлично знаеш, че ти се радвам и - това не го знаеш, ама аз да ти кажа - се надявам да ми донесеш шоколад от Естония (ама само ако има от синия Фацер, друг не ща).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Румяна
- В началото бе словото
Не искам да навлизам в детайли, тъй като нито съм словоохотлива, нито лирична натура. Общо взето обаче в тази сфера теория и практика нямат много допирни точки, затова мнения и прочее ще има най-различни.
Пък то, че няма да се получи - няма. Най-малкото той заминава. Но не страдам от този факт. Имах векове да свикна с него.
Пък то, че няма да се получи - няма. Най-малкото той заминава. Но не страдам от този факт. Имах векове да свикна с него.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ели, ако помислиш за примери, ще се убедиш колко абсурдно мнение имаш за мен. Не че не е забавно, ама е напълно погрешно
Ти пък не съди за хората по клюките 
Фацер май не съм виждал, но има едни литовски, от които току-що изядох два наведнъж. Зависи как си опаковам багажа, може и да донеса, но по-вероятно е да не го направя, защото между тръгването ми оттук и пристигането ми в София има 4-5 дни.
Румяна, желая ти успех с момчето, но повече - с теб
Фацер май не съм виждал, но има едни литовски, от които току-що изядох два наведнъж. Зависи как си опаковам багажа, може и да донеса, но по-вероятно е да не го направя, защото между тръгването ми оттук и пристигането ми в София има 4-5 дни.
Румяна, желая ти успех с момчето, но повече - с теб
- FightForFreedom
- Паисий
Не се прави за пред другите! Аз те познавам от няма година, за която смени между 500 и 1000 момичета, не съм ги броил. С две-три даже се ожени и още на първите дни от медените месеци се развеждаше, като за тия няколко дни си хващаше по няколко любовници на ден.
Няма какво да спориш и да ми се обясняваш. Ти самият ми сподели, че си намалил момичетата в Естония и сменяш гадже не повече от два пъти дневно, което ти било рекорд! Не се изкарвай монах, ами си признай какъв си всъщност!
Няма какво да спориш и да ми се обясняваш. Ти самият ми сподели, че си намалил момичетата в Естония и сменяш гадже не повече от два пъти дневно, което ти било рекорд! Не се изкарвай монах, ами си признай какъв си всъщност!
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
За първи път да харесам мнение на Търговеца
Влюбчив съм напоследък много, което реално няма никакво значение, защото разлюбвам два пъти по бързо отколкото харесвам някоя девойка. Криза на възрастта предполагам
Влюбчив съм напоследък много, което реално няма никакво значение, защото разлюбвам два пъти по бързо отколкото харесвам някоя девойка. Криза на възрастта предполагам
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Into the endless we ride...