влюбчиви ли сте?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Re: влюбчиви ли сте?

Мнение от Noctis »

Днешните 13 годишни нямат такива проблеми.. те гордо могат да разказват за сексуалния си живот.. и даже да споделят своя опит с подрастващите :idea: :lol:
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
Equilibrium
Танцуващия с клавиатури
Специалност: МО
Курс: втори

Мнение от Equilibrium »

alter ego написа:Започваме да анализираме ситуацията и да се тръшкаме по форумите - напр. тийнпроблем има годишнина... :scratch:
Бях на концерта :mrgreen:

Влюбвал съм се 5 пъти, като 2 от тях отчитам от далечината на времето като засилени емоционални импулси, които всъщност са далеч от любовта.

И е време да ходя да уча, стига спам :с
Аватар
Румяна
В началото бе словото
Специалност: История
Курс: първи

Мнение от Румяна »

Не, ни най-малко, но не е ясно дали това не се дължи на факта, че съм влюбена в един човек от векове. :shock:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Румяна написа:Не, ни най-малко, но не е ясно дали това не се дължи на факта, че съм влюбена в един човек от векове. :shock:
Колко си годишна?
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

само на около 400 съдейки по вековете 8)
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
Румяна
В началото бе словото

Мнение от Румяна »

Кажи-речи на 19, но не виждам връзката. Това е характеристика, която или притежаваш, или не. Или по-скоро зависи от това дали типът, който провокира производството на определени хормони, е често срещан.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Румяна написа:Кажи-речи на 19
Така и предположих. Скоро ще ти мине, готви се за подвизи ;)
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Според мен те лъже, няма да ти мине! :P
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Не ги слушай. Може да ти мине, може и да не ти.
Иво, не съди всички по себе си, нали? Да, възможно е да се е самонавивала, възможно е и да й "мине". Възможно е и този мъж, за когото говори, да е Човекът за нея.

Това, форумите, са кофти работа. Няк'ви хора си умират да ти разбиват усещанията за света и да ти обясняват как ти не си прав, щото те, видиш ли... Така че, Джеймс, не съди всички от позицията на единствено прав - особено в това отношение. Все пак, всички знаем, че си патологичен случай.

Румяна, аз пък ще ти кажа едно - ако това е Той, дано нещата между вас се получат. Не е невъзможно, помня аз какво съм преживяла на 19. Ако не е, ти желая възможно най-бързо да го осъзнаеш и да го преживееш най-безболезнено. :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

:shock:

Едно, че това:
Търговецът на кристал написа:Иво, не съди всички по себе си
в известна степен си противоречи с това:
Търговецът на кристал написа:Все пак, всички знаем, че си патологичен случай.
и второ и двете не са верни, а това за патологичния случай дори не съм убеден, че го разбрах.

Ели, wtf? :lol:

Просто момичето навлиза в такъв етап от живота си, че тепърва ще среща нови хора, ще променя представите си за света, за околните, за мъжете и за себе си. Доста вероятно е и контактите със споменатия многовековен възлюбен да намалеят. Тъй че не ме отписвай веднага ;)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Иво, отстрани погледнато, мацките при теб са на конвейр, който върви толкова бързо, че се чудя как насмогваш. В което - както веднъж си говорихме в едни Размисли и страсти - няма нищо лошо. Но недей да съдиш хората по себе си. Това, че ти се влюбваш, изживяваш емоцията и приключваш с въпроса по-бързо, отколкото някои хора стигат от Младост до Надежда (примерно, и дори и ако са тръгнали пеша), не означава, че си непременно прав. Не означава и че непременно грешиш, но не бързай да съдиш останалите по себе си. Това ми беше мисълта с най-, ама най-добри чувства.
Отлично знаеш, че ти се радвам и - това не го знаеш, ама аз да ти кажа - се надявам да ми донесеш шоколад от Естония (ама само ако има от синия Фацер, друг не ща).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Румяна
В началото бе словото

Мнение от Румяна »

Не искам да навлизам в детайли, тъй като нито съм словоохотлива, нито лирична натура. Общо взето обаче в тази сфера теория и практика нямат много допирни точки, затова мнения и прочее ще има най-различни.
Пък то, че няма да се получи - няма. Най-малкото той заминава. Но не страдам от този факт. Имах векове да свикна с него. :)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Ели, ако помислиш за примери, ще се убедиш колко абсурдно мнение имаш за мен. Не че не е забавно, ама е напълно погрешно :) Ти пък не съди за хората по клюките ;)

Фацер май не съм виждал, но има едни литовски, от които току-що изядох два наведнъж. Зависи как си опаковам багажа, може и да донеса, но по-вероятно е да не го направя, защото между тръгването ми оттук и пристигането ми в София има 4-5 дни.

Румяна, желая ти успех с момчето, но повече - с теб ;)
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

Не се прави за пред другите! Аз те познавам от няма година, за която смени между 500 и 1000 момичета, не съм ги броил. С две-три даже се ожени и още на първите дни от медените месеци се развеждаше, като за тия няколко дни си хващаше по няколко любовници на ден.
Няма какво да спориш и да ми се обясняваш. Ти самият ми сподели, че си намалил момичетата в Естония и сменяш гадже не повече от два пъти дневно, което ти било рекорд! Не се изкарвай монах, ами си признай какъв си всъщност!
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

За първи път да харесам мнение на Търговеца :wink:

Влюбчив съм напоследък много, което реално няма никакво значение, защото разлюбвам два пъти по бързо отколкото харесвам някоя девойка. Криза на възрастта предполагам
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”