[КСК 2011] География (Туризъм)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- zen
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Кандидатстване с География (Туризъм)
oo и още нещо....в събота и неделя работят ли в университета ...някой ?
be yourself
facebook - Zen Leviant Alforo
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Първо ще те помоля да си едитваш мненията за да не се получават няколко едно след друго
За втория ти въпрос (че е по-лесен и разбираем) - събота и неделя администрацията не работи (или поне тази с която до момента ми се е налагало да взаимодействам), но за утре конкретно нищо не мога да кажа - би трябвало да се отработва 23 май.
По първия ти въпрос... Ако имаш предвид това, че едната оценка искаш да ти е от кандидатстудентски изпит а другата от ДЗИ, като отидеш да се запишеш за изпити се записваш само за тези, които ще полагаш в СУ. За вс други оценки, които са от ДЗИ си казваш при записването за класиране - от 27 юни. Тогава се плаща и 30 лв еднократна такса за класиране, която покрива участието с оценки от ДЗИ
За втория ти въпрос (че е по-лесен и разбираем) - събота и неделя администрацията не работи (или поне тази с която до момента ми се е налагало да взаимодействам), но за утре конкретно нищо не мога да кажа - би трябвало да се отработва 23 май.
По първия ти въпрос... Ако имаш предвид това, че едната оценка искаш да ти е от кандидатстудентски изпит а другата от ДЗИ, като отидеш да се запишеш за изпити се записваш само за тези, които ще полагаш в СУ. За вс други оценки, които са от ДЗИ си казваш при записването за класиране - от 27 юни. Тогава се плаща и 30 лв еднократна такса за класиране, която покрива участието с оценки от ДЗИ
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Последно с два изпита ли ще кандидатстваш или с един изпит и оценка от матура?zen написа:Проблем!!!!
Искам да кандидатствам с един изпит и една оценка от матура...
...и опитвайки се да и обясня на служителката ,че ще кандидатствам с 2 изпита...
- zen
- В началото бе словото
svetlio.varna написа:Последно с два изпита ли ще кандидатстваш или с един изпит и оценка от матура?zen написа:Проблем!!!!
Искам да кандидатствам с един изпит и една оценка от матура...
...и опитвайки се да и обясня на служителката ,че ще кандидатствам с 2 изпита...Ако ще кандидатстваш с два изпита, трябва да се запишеш в понеделник и за двата. Ако ще кандидатстваш с един и с оценката от матурата - за изпита се записваш в понеделник, а оценката от матурата си я декларираш през юни/юли, когато е срокът за записване за класиране.
С един изпит по география и оценка от матура по АЕ...искаш да кажеш , че не трябва да споменавам абсолютно нищо за кандидатстването с матурата....тоест да не стане нещо и да кажат като ида вторият път : "Да беше заявил по рано , за да го имаме в предвид!" ?
За плащането и за документите разбрах , че ще трябва отделно , но за това дали трябва нещо да се заяви преди това по въпроса , ми е мисълта ?
be yourself
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Не е нужно да казваш, че ще използваш оценката от матурата си. Записваш си се само по география за изпит и толкова. После като се записваш за класирането вече си има графа, където отбелязваш, че и матура ще използваш
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Само да вметна, че СУ никога не отработва.Георги Герасимов написа:би трябвало да се отработва 23 май.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Никога не отучва, щото имаме 6 дневна учебна седмица и технически няма как, но не съм сигурен дали администрацията не отработва
- zen
- В началото бе словото
Благодаря на всички за отговорите и желанието да помогнат!!! (Нещо не мога да се ореантирам къде се намира бутона 'благодари' в тази новата тема, която сложих :$)
Имам последен въпрос за сега.
Дали върши работа ОНЛАЙН кандидатстването??? Изглежда изключително лесно, но дали ще го вземат на сериозно , или няма да обърнат внимание и ще забутат данните ми?
Имам последен въпрос за сега.
Дали върши работа ОНЛАЙН кандидатстването??? Изглежда изключително лесно, но дали ще го вземат на сериозно , или няма да обърнат внимание и ще забутат данните ми?
be yourself
-
cerbera
- От дъжд на вятър
При успешно записване получаваш входящ номер плюс лична информация, което е абсолютно същото и като на тези кандидати, записали се по стандартния начин. За първата изпитна сесия се записах в офис и документа, който получих е сходен 1:1 с онлайн документа, който снощи успях да си принтирам. Така че не би трябвало да се притесняваш или поне не повече, отколкото останалите желаещи да се явят на изпит/и в СУ.zen написа: Имам последен въпрос за сега.
Освен, че не губиш време в обикаляне на банки, центрове за записвания, попълване на множество формуляри, при онлайн записването плащаш само два лева отгоре, за таксата, и нищо повече... А инак аз примерно трябваше да дам на вятъра още 32 лева (28 лв. за обработката на документите и 4/6 лв. за услугата за банковия превод)..

- zen
- В началото бе словото
Мерси на вси4ки отново....отидох сутринта на 6ега, а те работят и пред мен няма никой 
Като се записах , на излизане - 20 4овека 4акат
Ще се видим на изпита ....с някои от вас
Като се записах , на излизане - 20 4овека 4акат
Ще се видим на изпита ....с някои от вас
be yourself
-
fabsss
- В началото бе словото
На матурата по АЕ имам 5.92, при 6.00 на матурата оценката за туризъм става 4,80, а при 5.92 респективно 4,72 ... дали това ще е достатъчно при оценка 5,88 по география?
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: първи
fabsss написа:На матурата по АЕ имам 5.92, при 6.00 на матурата оценката за туризъм става 4,80, а при 5.92 респективно 4,72 ... дали това ще е достатъчно при оценка 5,88 по география?
Според мене няма от какво да се притесняваш,определено ще стигне и си вътре!
Нека и другите споделят оценките си от матурата
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
-
saviiinceto
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аз имам 5.85 по испански,което е 4.68,изчислено като приемна оценка.Въпросът ми е следният.Записала съм се на изпит по испански на 12.06,но не смятам,че ще успея да изкарам толкова висока оценка,та ако не се явя или ако имам 2-ка ще има ли проблем да си кандидатсвам с оценката от матурата 
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Има си тема за матуритеwhite_cat написа:....Нека и другите споделят оценките си от матурата
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 35&t=19732
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- michelle.supertramp
- От дъжд на вятър
Ама ти продължаваш да питашfabsss написа:На матурата по АЕ имам 5.92, при 6.00 на матурата оценката за туризъм става 4,80, а при 5.92 респективно 4,72 ... дали това ще е достатъчно при оценка 5,88 по география?