Откачалниците и аз

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

weres
В началото бе словото
Курс: четвърти

Re: Откачалниците и аз

Мнение от weres »

Тия истории звучат адски добре, някой път ще се пробвам :D
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Разговор между мен и една баба от блока в асансьора:

Тя: Добър ден!
Аз: Здравейте!
Тя(след като ме оглежда от глава до пети): Ма много си хубавка!
Аз: Благодаря. :D
Тя: Я кажи имаш ли си приятел?
Аз: Ами имам.
Тя: Ааа хубаво, хубаво. Ама да внимаваш!!! Да не му даваш много да те пипа нагоре надолу! Чу ли?!
Аз: Ъм... :shock:
Тя: Аз к'ви мъже съм имала едно време... Ма не трябва да им позволяваш! Те мъжете все много искат...
(тук идва моят етаж за щастие)
Аз: Мхм. Ами, довиждане...
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Ех тия мъже бре :!: Аман от тях значи :twisted: :mrgreen:
Изображение
Аватар
Ангел
Летящите Пръсти
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от Ангел »

Слизам до магазина днес, при което ме спира един чичко след светофара. С явно затруднение при изговарянето на думите ме пита: "Младеж, как до пристанището да пристигна?". Аз съм малко :shock: , но презюмирам, че е някакъв чужденец (заради словореда и затруднението при изговарянето) и го моля да уточни, като му предлагам да го направи на руски или английски, ако му е по-удобно. Той клати глава, казвайки: "Съм българин!", и продължава "С пистите пристанище...". Пак съм :shock: , но съобразявам, че вероятно има предвид летището... Обяснявам му как и от къде да си хване транспорт, броя му спирките и го питам, дали му е ясно. Той ми отвъща: "Зле е тука много... Корабът ще ме върне в Орион. Благо!". Примигвам насреща му, осъзнавайки какви ги бръщолеви, измрънквам едно "Няма защо и лек път!" и си потеглям... WTF?! O.O
Последно промяна от Ангел на 27 Юли 2011, 23:17, променено общо 1 път.
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от Scion of balance »

Ангел написа:Слезам до магазина днес, при което ме спира един чичко след светофара. С явно затруднение при изговарянето на думите ме пита: "Младеж, как до пристанището да пристигна?". Аз съм малко :shock: , но презюмирам, че е някакъв чужденец (заради словореда и затруднението при изговарянето) и го моля да уточни, като му предлагам да го направи на руски или английски, ако му е по-удобно. Той клати глава, казвайки: "Съм българин!", и продължава "С пистите пристанище...". Пак съм :shock: , но съобразявам, че вероятно има предвид летището... Обяснявам му как и от къде да си хване транспорт, броя му спирките и го питам, дали му е ясно. Той ми отвъща: "Зле е тука много... Корабът ще ме върне в Орион. Благо!". Примигвам насреща му, осъзнавайки какви ги бръщолеви, измрънквам едно "Няма защо и лек път!" и си потеглям... WTF?! O.O
Тimetravellers,we've all met one
Изображение
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване

Мнение от inc »

На ТARDIS-а явно му се е бъгнала навигацията. :mrgreen: Но пък знае кого да пита. :lol:

По темата: вчера идва един пич в книжарницата и пита "Извиньете, мож еи да съм се объркал, но мисля, че тук по-рано продавахте табелки за тоалетни. Нацелих ли магазина?" :lol: Не знам що за магазин ще да е бил в мола, но току-виж намерил.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология

Мнение от Boleyn »

Разхождам си преди малко кучето,пуша и размишлявам , тъкмо да ме осени мъдрост и от тъмното изскачат някакви типове на възраст 40 + :scratch:
Разпитаха ме каква порода е,ала бала,тралала - нищо необичайно.Бяха леко досадни и приказливи. По едно време :
Номер 1 - А ти каква порода си ?
Аз - Неприятна
Номер 2 - Ние сме пили ракия и изглеждаш приятна
Аз - От ракията ще да е
Номер 1 - А ти каква порода си ?
Номер 2 - Ние обичаме ракията и кучетата,а ти ?
Номер 1 - Ние приятни ли сме ти ?
Аз - Не
Номер 2 - Човек,тя не е пила,затва

После единият се приближи с похотлива усмивка и кучето му скочи отгоре :lol: :cheers: :cheers: :cheers:
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

А ти не каза най-интересното - как ги изгони, избяхага ли, полиция ли дойде, взе ли им номера... скайпа?... фейсбука?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология

Мнение от Boleyn »

Разбира се. Без техните координати закъде съм ?!
Изображение
DarkRow
В началото бе словото
Специалност: Медицина

Мнение от DarkRow »

Честно, аз изобщо не знам защо се оплаквате от такива хора :roll:
На мен са ми страшно забавни, имам хиляди подобни истории и искам още :) :) :)
Все пак, едно е да се разминаваш с бездушно гледащи те хора, които бързат за поредното задължение, друго е да влезеш в странния свят на някой луд...

Както казваше учителката ми по психология преди време - Най-щастливите хора са лудите.
И е права. Тъй де, това, че не живеят по стереотипите на обществото, не ги прави нещастни, дори напротив...
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър

Мнение от Scion of balance »

DarkRow написа:Честно, аз изобщо не знам защо се оплаквате от такива хора :roll:
На мен са ми страшно забавни, имам хиляди подобни истории и искам още :) :) :)
Все пак, едно е да се разминаваш с бездушно гледащи те хора, които бързат за поредното задължение, друго е да влезеш в странния свят на някой луд...

Както казваше учителката ми по психология преди време - Най-щастливите хора са лудите.
И е права. Тъй де, това, че не живеят по стереотипите на обществото, не ги прави нещастни, дори напротив...
You are a wise man,indeed
Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

DarkRow написа:Както казваше учителката ми по психология преди време - Най-щастливите хора са лудите.
Що, бе? И от нещастните има какво да се научи ;)
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Да, тва е иронията на света - аз най-добрите рецепти съм ги научил от наднормени хора....
Да се смея ли, да плача ли?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
jenesais
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от jenesais »

Днес за първи път имах по-близка среща с откачалка. :mrgreen: По-страшното е, че преди да заговори, не изглеждаше луд.

Седим си с следобеда с една приятелка на пейка пред Народния и сме се увлекли в разговор.
Изведнъж се приближава някъв тип - прилично облечен, на около 30, и пита: "Момичета, знаете ли как се стига от тук до Гео Милев". Ние и двете идея си нямаме, казваме му, че е по-добре да пита някой друг. И тук се почва:
"Ми аз много хора питах, никой не ми казва. Знаете ли, днес пристигнах от Враца. Ама вие по принцип в тази ли градинка ходите? Е, да, много е приятно. Борисовата, НДК - ходите ли? А кво учите, студентки ли сте? УНСС, НБУ? Ех, ама пиете водичка. То водата е много приятно нещо, и аз обичам да пия вода. Знаете ли защо тук няма чешмичка? В другите градинки има къде да се пие вода. Да, фонтан има, ама къде му е водата. Я, имаш много хубави кецове, как си ги избра? " (всички тия въпроси зададени бааавно, спокойно, нахално. до този момент ние кимаме учтиво, вмятаме някоя дума и се чудим как да го отпратим. при въпроса за кецовете вече настава луд хилеж от наша страна)
Пробваме да го разкараме с това, че сме седнали да си говорим лични неща. Човекът кляка пред пейката: "Ми аз съм много добър слушател, говорете си". Накрая, след още известно време опити от негова страна да завърже напълно casual разговор с непознати (даже се и представи, не му запомних името :lol: ), ставаме да си ходим. Той: "Ама къде отивате, на кафенце ли?" и тръгва след нас.

За щастие след няколко крачки си намери нови жертви в лицето на други две момичета, седнали на пейка...

А най-ужасното беше как на няколко пъти съвсем свободно си вдигаше ръцете над главата, че да му се оголи корема, докато стои близо до нас. :shock: Не изглеждаше пиян, даже и луд, но определено не беше в ред и действаше отблъскващо.
she'd started smoking poetry
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

темата е тъжна.
цялата.
la douleur exquise
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”