yanislava.kirilova - invisible След толкова събуждания един до друг...
menina.do.mar - Boromir Виж горното ми мнение
FloWersOfEviL - Ангел Защото са Ян и Ин
black_lady - Equilibrium Изглеждаше най-подходящ за нея.
The_Viper - Вечен студент Отново погледни горното мнение.
Плазмодий - inc Изключително земни и непринудени.
MidwinterSun - Smoking Mirror ...мъжка интуиция
Ники - JudyRamone На външен вид най-силно се доближава до сегашната му голяма любов.
Мила - Lord Мъжка интуиция #2
Jamesmagno - Blood countess На събирането за 8-ми декември показаха голяма приятелска близост
Имаш ли алкохолна история? Имал съм случаи, в които ми се развързва устата, но ако питаш за бели петна в паметта/повръщания/пиян секс - не. Бирата не може да ме насвятка чак дотам.
Всъщност, колко най-много си се напивал през живота си? Горният въпрос донякъде отговаря и тук. Консумирал съм алкохол до степен да ме поразвесели и например да започна да крещя с пълно гърло над хълмче пред градски пейзаж. А твърдите алкохоли никога не са ми допадали и така и не се научих да ти пия.
Употребявал ли си други субстанции, различни от алкохол и цигари? А искаш ли/проявяваш ли любопитство към някакви? Само наргиле, с други неща не възнамерявам да рискувам. А цигара дръпнах съвсем наскоро за пръв път от има-няма 16 години под натиск от Диана, когато една нощ бяхме на костенурката в Борисовата
Кой е любимият ти аромат на сладка подправка, например ванилия, канела и прочее? Канела.
А на солена? Хмм, колко пордравки имат солен вкус всъщност?
Коя е любимата ти закуска? Чиния, пълна с резени от киви, ябълки и портокали. Правил съм си го много пъти
Покажи ми някоя или няколко картинки, които са по някакъв начин вълшебни за теб и те докосват на емоционално ниво. Кажи ми и защо.
Открих я преди около година, от Каспар Фридрих e и се казва "Скитник над морето от мъгла" цък Застанал в спокойна, но не разпусната стойка пред сериозно препятствие, достатъчно силно изразено, за да не може да го пренебрегне... и въпреки всичко вперил поглед в извисяващите се на заден фон върхове. Много е силна и ми е любима.
Ако я извадим от религиозния контекст - триумф на висшите човешки ценности над злобата и лошите чувства въобще. цък
Коя от разкрасителните процедури в арсенала на жените би премахнал? Солариума
Какво включва за теб дефиницията "красиво"? Нещо, което провокира зрителните ти и други сетива и поражда положителни емоции в съзнанието ти. Със сигурност знаеш какво е дъхът ти да секне, за момент да не усещаш нищо друго около себе си и единствено да движиш очи, възприемайки всеки един малък детайл на обекта пред теб. Това е най-най-крайното проявление на понятието, но пък е и най-запомнящо се и повлиява най-силно. Връщайки се обратно към нормалното си състояние, си щастлив, че си го изпитал.
А "красива жена"? Жена с баланс от леекично несериозно и зряло излъчване, нещо такова. Разбира се винаги по-добрият вариант е да има какво да пипнеш и обхванеш... също така по-дългата черна/кестенява/червеникава коса е невъобразимо голям плюс.
Какво ти даде и какво ти взе интернет общуването? Още от най-ранни години ми даде възможност да контактувам с хора с всевъзможни интереси, които иначе никога не бих срещнал. Вижданията ми по някои въпроси също се промениха благодарение на него. На периоди ме е лишавало от доста социални контакти, но това е до голяма степен вече в миналото, хахах.
Коя е тази модерна технология, без която не можеш? Без компютрите и интернет, дори и бъдещата професия няма да позволи да се отделя от тях. Така е май при всички ни в днешно време.
Коя е тази модерна технология, без която можеш, но толкова силно я искаш, че усещането е като да не можеш без нея? Автоматичната четка за зъби с батерии.
Кое беше последното нещо, към което се "пристрасти"? Последното ми е залитане към vampire fiction игрите и книгите. Поначало имам няколко "страсти", които се проявяват на отделни периоди, последвани от кратко затишие, само за да избуят пак с нова сила след това. Две седмици може да посветя на българската и световна история, след това ще се занимавам усилено с оригами, а после ще си изтегля няколко анимета за гледане.