Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
абе верно ли листовете,от които се изтегли темата за предварителния са били 12 ?!? Значи при все това има отсяване на теми..а някой да има информация кои теми не са били включени в жребия ?
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
hamann написа:С бал около 25 само от географията за кое мислите че ще ми стигне (изключваме туризъм)?
Ми бате..само с география няма много варианти,НО с хубави оценки от дипломата по химия и география-ГЕОЛОГИЯ,география и бълг. език-за ГЕОГРАФИЯ смятам,че за ГГФ стига..очаквам минималния бал за тях да не пада под 24-25.Абе пак зависи от много неща.
А стига де не ме отчайвай Имам 4.75 на изпита и бала ми за географията е 25.25 а за геологията към 25.40. Няма ли да мистигне това за тия две спецялности?
Ще умрат всички с изключение на Лили Иванова и Дънкан Маклауд!!!
Edno_momi4e написа:Айс кафето на якобс обаче е страшна зарибявка. Тц тц без химиците за къде сме....
хахахахаха тфа с кафето ме изкефи!Точно по темата ..наистина е яко обаче
Кво се мрънкате аз на предварителния имам 4.63 и ако не успея да я повиша тази оценка бала ми с изпита по английски(където о4аквам около 4) ще е 29.15 а искам най-много туризъм бахти
hamann написа:А стига де не ме отчайвай Имам 4.75 на изпита и бала ми за географията е 25.25 а за геологията към 25.40. Няма ли да мистигне това за тия две спецялности?
Миналата година за двете минимален бал беше 24 за момчета.Така като гледам си вътре,честито..география или геология ще пишеш по- напред ? Пък ако не влеза в туризма и колеги може да станем и моя бал е същия като твоя
абе я си кажете мнението с 4,25 имам ли шанс за някоя паралелка (без значение е за момента точно коя) ?
едни ми казват,че е достатъчно, други - че не е !!!
Направо ви се чудя...."да ми стигне за каквото и да е". Много сте зле, ако си мислите, че приемането в Уни ще ви спаси живота. Най-страшно и досадно е да следвате нещо, които изобщо не ви харесва - няма никакъв смисъл (защо? е друг въпрос).
hamann написа:А стига де не ме отчайвай Имам 4.75 на изпита и бала ми за географията е 25.25 а за геологията към 25.40. Няма ли да мистигне това за тия две спецялности?
Миналата година за двете минимален бал беше 24 за момчета.Така като гледам си вътре,честито..география или геология ще пишеш по- напред ? Пък ако не влеза в туризма и колеги може да станем и моя бал е същия като твоя
Първо география щото от ееей такъв си обичам география
А за миналата година минималния бал май е бил 23 за географията и геологията...така пишеше в сайта.
Ще умрат всички с изключение на Лили Иванова и Дънкан Маклауд!!!