MidwinterSun
1. Ако имаше възможност да избереш как да се казваш, какво име би си избрала? (с оглед на това да съответства на характера и излъчването ти най-добре и като цяло да ти пасва)
Много обичам името си и ако трябваше да избирам, пак бих се казвала така.
2. Домашни любимци? Ако да, какви? Ако не, защо? Познавам хора, които споделят мнението, че животните трябва да са на свобода в природата, а не "затворени" в домовете на хората - какво мислиш по въпроса?
Вече отговорих, но нищо.
В момента нямам, но преди имах декоративно зайче (вкъщи) и куче (на вилата). По принцип съм на мнение, че куче в апартамент не бива да се гледа, защото е мъчение както за животното, така и за хората.
2.1. Ако нямаш домашен любимец поради обективни обстоятелства, а не поради липса на желание, какво животно би си избрала за другарче?
Мечтата ми е да си взема сладка, пухкава и слабоподвижна котарана, която да гушкам и мачкам.
3. Неотдавна станах свидетел на следната случка: вървях по Ботев и срещу мен идваше млад мъж, който водеше куче на повод. Кучето изглеждаше дружелюбно и проявяваше интерес към едно друго куче на улицата, опитваше се да стигне до него и да го подуши, докато стопанинът му настойчиво го дърпаше в обратната посока. Само няколко секунди по късно дръпна кучето рязко към себе си и направи движение сякаш ще го изрита много силно, при което то се сви, изскимтя, подви опашка и тръгна след него.
На какви размисли би те навело горното, ако ти беше станала свидетел на него, както ти го описах?
Че кучето не е добре гледано и че често е бито. Винаги съм била на мнение, че човек, който няма усет към животните, е по-добре да няма такова.
4. Как се определяш - като повече оптимист или повече песимист?
Голяма борба се води в мен. Май по-често съм настроена песимистично, но не мисля, че това е вредно, защото съм подготвена за най-лошото и ако то ми се случи, приемам нещата по-леко. От друга страна дълбоко в себе си сякаш знам, че нищо не е толкова лошо, колкото изглежда. Може би съм някакъв особен вид оптимистичен песимист. :Р
Smoking Mirror
Измисли си един въпрос, задай си го и си отговори на него. Не е нужно да пишеш нито отговора нито въпроса.
След като не е нужно да го пиша, ще се наложи да приемеш на доверие, че съм изпълнила искането ти.