Тема за КС въпроси от различно естество vol.2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: трети

Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.2

Мнение от Scion of balance »

МОН?

Предната година май е било тук
Изображение
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

aman написа:Какъв нов правилник? Нали си има вече такъв, по който тече КСК?
Ти кажи по-добре за разгърнатия план-прием, кога ще се публикуват местата?
Има предвид правилник за преместването в друга специалност (който благодаря, че издири). Разгърнат план прием миналата година някъде края на юни, началото на юли се е появил но няма как да се знае от кандидат-студентите или повечето студенти как и къде ще се появи.
BeeJuis написа:Не знам дали въпросът ми е за тази тема, но знаете ли къде можем да следим за евентуални резултати от матурите? Знам, че казаха до 06.06., но все пак ДО, така че може на някои да им излязат и по-рано.
Би трябвало и в училището ти (освен на сайта на МОМН) да се появи инфо накрая :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Онлайн регистрирането става ли всеки ден и след 17;00, или само на 30ти остана? :roll:
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Не се сещам причина, поради която да не можеш да се регистрираш онлайн в един след полунощ. Все пак системата затова е измислена - всеки да може да кандидатства без значение къде по света е и в колко часа има възможност да си попълни формуляра :)
Facebook
Изображение
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

svetlio.varna написа:Не се сещам причина, поради която да не можеш да се регистрираш онлайн в един след полунощ. Все пак системата затова е измислена - всеки да може да кандидатства без значение къде по света е и в колко часа има възможност да си попълни формуляра :)
Дано е вярно! :) Аз не питам за себе си, при мен мога и да се запиша и да не се, но при другия човек е важно. :D :lol:
Мерси за бързия отговор! :)
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Георги Герасимов написа:
aman написа:Какъв нов правилник? Нали си има вече такъв, по който тече КСК?
Ти кажи по-добре за разгърнатия план-прием, кога ще се публикуват местата?
Има предвид правилник за преместването в друга специалност (който благодаря, че издири). Разгърнат план прием миналата година някъде края на юни, началото на юли се е появил но няма как да се знае от кандидат-студентите или повечето студенти как и къде ще се появи.
Да, това имам предвид. Правилникът, към който дадох линк на предната страница е за миналото лято той действа в момента, но след два месеца ще приемат нов, който ще бъде достъпен отново през същия линк.

Разгърнатият план ще го качат тук: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... aniya_2011 Миналата година това се случи на 18 юни, вероятно и тази година ще бъде някъде по същото време.
Facebook
Изображение
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Светльо, я кажи плащането как точно става при това онлайн записване? :roll:
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Както всяко друго онлай плащане в Интернет :) Няма разлика.
Facebook
Изображение
wilde
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от wilde »

Прекарах цял ден в опити да се запиша за изпитите онлайн....или нямам късмет и при мен не се случват нещата или просто тази система не функционира правилно!?
Ще помоля,ако все пак някой успешно се е записал за изпитите онлайн за каже каква карта е ползвал? Опитах с 2 различни карти и все нещо не е както трябва?! Започвам да губя надежда и все повече да мисля как утре ще си хвана един влак и ще се запиша.И все пак,чакам някой,който е успял да го направи без това излишно разкарване.
cerbera
От дъжд на вятър

Мнение от cerbera »

wilde написа:Прекарах цял ден в опити да се запиша за изпитите онлайн....или нямам късмет и при мен не се случват нещата или просто тази система не функционира правилно!?
Ще помоля,ако все пак някой успешно се е записал за изпитите онлайн за каже каква карта е ползвал? Опитах с 2 различни карти и все нещо не е както трябва?! Започвам да губя надежда и все повече да мисля как утре ще си хвана един влак и ще се запиша.И все пак,чакам някой,който е успял да го направи без това излишно разкарване.
Ако искаш на лично може да споделиш къде ти възникват проблеми, за да се опитам да ти помогна, без да оспамим темата, а аз току-що си свърших работата със записването и мисля, че успешно...
Изображение
Аватар
Monkey D. Luffy
Драскач
Специалност: Висящ по дърветата

Мнение от Monkey D. Luffy »

Абе днес платих и получих картона с входящия номер. Жената от касата ми каза че трябва да се запиша за класиране от 27 юни до 8 юли, а пък изпитът ми е на 3 юли. Правилно ли съм чул, защото си мисля че трябва първо резултатите да излязат пък тогава се подават документи за класиране о.О Говорим за втора изпитна сесия.
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

Изображение
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Правилно си разбрал, документи за класиране се подават преди изпитите :)
Facebook
Изображение
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

svetlio.varna написа:Не се сещам причина, поради която да не можеш да се регистрираш онлайн в един след полунощ. Все пак системата затова е измислена - всеки да може да кандидатства без значение къде по света е и в колко часа има възможност да си попълни формуляра :)
Освен, че на сайта на СУ пише, че системата е отворена за регистрации всеки ден до 17:00 часа.. :P
cerbera
От дъжд на вятър

Мнение от cerbera »

_sonrisa_ написа:
Освен, че на сайта на СУ пише, че системата е отворена за регистрации всеки ден до 17:00 часа.. :P
Всъщност пише, че срока за записванията онлайн изтича в 17.00 часа на 30-ти май, а записванията в центровете в различните градове изтече вчера и пак по същото време...
Изображение
Аватар
Monkey D. Luffy
Драскач
Специалност: Висящ по дърветата

Мнение от Monkey D. Luffy »

svetlio.varna написа:Правилно си разбрал, документи за класиране се подават преди изпитите :)
А дали ще мога да ги подам в деня на изпита? След като го приключа да кажем. Защото не ми се разкарва до София по 50 пъти. А това подаване на документи за класиране пак ли се заплаща ?
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”