Размисли и страст '11: Menina.do.mar

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Размисли и страст '11: Menina.do.mar

Мнение от svetlio.varna »

menina.do.mar написа:Светльо, обзалагам се, че ме мислеше за мрачно създание, чиято единствена мисъл и цел в живота е събарянето на Паметника на Съветската армия и публичен разстрел за всички комунисти. :lol: Да, ама не. :Р
Всъщност напротив, антикомунистическите ти настроения бяха от малкото положителни черти, които забелязвах в теб, докато не се пусна тази тема :lol: Това е присъщо не на мрачните същества, а на всеки истински българин :wink: (въпреки, че то май българинът по дефиниция си е мрачно същество :lol: )

Много актуален въпрос, очаквам отговор преди края на мача :P :
Манчестър Юнайтед или Барселона? :mrgreen:
Facebook
Изображение
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

MidwinterSun

1. Ако имаше възможност да избереш как да се казваш, какво име би си избрала? (с оглед на това да съответства на характера и излъчването ти най-добре и като цяло да ти пасва) Много обичам името си и ако трябваше да избирам, пак бих се казвала така. :D

2. Домашни любимци? Ако да, какви? Ако не, защо? Познавам хора, които споделят мнението, че животните трябва да са на свобода в природата, а не "затворени" в домовете на хората - какво мислиш по въпроса? Вече отговорих, но нищо. :D В момента нямам, но преди имах декоративно зайче (вкъщи) и куче (на вилата). По принцип съм на мнение, че куче в апартамент не бива да се гледа, защото е мъчение както за животното, така и за хората.

2.1. Ако нямаш домашен любимец поради обективни обстоятелства, а не поради липса на желание, какво животно би си избрала за другарче? Мечтата ми е да си взема сладка, пухкава и слабоподвижна котарана, която да гушкам и мачкам.

3. Неотдавна станах свидетел на следната случка: вървях по Ботев и срещу мен идваше млад мъж, който водеше куче на повод. Кучето изглеждаше дружелюбно и проявяваше интерес към едно друго куче на улицата, опитваше се да стигне до него и да го подуши, докато стопанинът му настойчиво го дърпаше в обратната посока. Само няколко секунди по късно дръпна кучето рязко към себе си и направи движение сякаш ще го изрита много силно, при което то се сви, изскимтя, подви опашка и тръгна след него.
На какви размисли би те навело горното, ако ти беше станала свидетел на него, както ти го описах? Че кучето не е добре гледано и че често е бито. Винаги съм била на мнение, че човек, който няма усет към животните, е по-добре да няма такова.

4. Как се определяш - като повече оптимист или повече песимист? Голяма борба се води в мен. Май по-често съм настроена песимистично, но не мисля, че това е вредно, защото съм подготвена за най-лошото и ако то ми се случи, приемам нещата по-леко. От друга страна дълбоко в себе си сякаш знам, че нищо не е толкова лошо, колкото изглежда. Може би съм някакъв особен вид оптимистичен песимист. :Р

Smoking Mirror

Измисли си един въпрос, задай си го и си отговори на него. Не е нужно да пишеш нито отговора нито въпроса. След като не е нужно да го пиша, ще се наложи да приемеш на доверие, че съм изпълнила искането ти. :mrgreen:
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от Bagatur »

Менинааа Изображение

1. Прави впечатление, че в някои теми демонстрираш патриотични възгледи. Кой/какво според теб ти е повлиял/о за формирането им?
2. Смяташ ли кавалерското отношение към жените за отживелица?
3. Ако ти предложат безплатен едномесечен престой в 3 произволни страни по света, кои ще избереш? (без Португалия) :geek:
Strength and honor.
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

menina.do.mar написа: Maeve и Noctis - също, макар неговите ръкавици да не отиват на шапката й. :lol:
Да ми имаш и проблемите направо :idea: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари

Ура, най-сетне отговорих на всичко. :lol:

Pisobella

1.Какъв е човекът,който е в сърцето ти? ( без имена и подробности....просто ми го опиши така както го чувстваш :") Той е всичко. Добър и лош, нежен и груб, кара ме да се усмихвам и да плача, приличаме си много и се различаваме много. То и затова отношенията ни са толкова сложни, но както и да е. :D

2.Какви книги обичаш да четеш ? Главно исторически. Но налитам и на доста други неща.

3.Кой ти е любимия автор? А негово любимо произведение и защо? Много са, наистина. Май изброявах, не помня вече. :lol:

4.Ако можеше да се превръщаш в животно,в кое би избралa? И защо? Домашна котка. Цял живот да се грижат за мен, да ме глезят, да ме галят, да ми се радват, а всичко, което ще се изисква от мен, е да съм сладка и пухкава и да мъркам.

5.Комикси четеш ли? Вече не.

6.Анимации обичаш ли? Мда. Особено тия старите на Дисни много ме радват. И днес си пускам с кеф я "Спящата красавица", я "Красавицата и Звяра". :D

7.Белотче цъкаш ли? Ауу, обожавам! Ако трима човека дойдат и ме събудят в 3 посреднощ с предложение за белот, моментално скачам и почваме. :lol:

8.Рисуваш ли? А можеш ли да рисуваш? Преди рисувах. Но нямам този талант, за съжаление.

9.Боровинки обичаш ли ? ( а да береш? ) А за гъбки ходиш ли? :) Горе-долу. Не помня дали съм брала. :lol: А за гъби много обичам да ходя, но отдавна не съм го правила. Да намериш хубава манатарка е една от най-големите удоволствия в тоя живот. :lol:

10.Фантазираш ли? Като всеки човек. :D

inc

С какъв прах переш? А с какъв омекотител? А калгон ползваш ли? :lol: REX Almond Milk, течен, препоръчвам го горещо. :lol: Омекотител - не. А Калгон не ползвам и усещам как някой ден ще дойде оня чичка от рекламата и ще ме порицае за това.

svetlio.varna

Манчестър Юнайтед или Барселона? :mrgreen: Не съм за нито един от двата отбора, но ще подкрепя Юнайтед заради нашето момче, което вероятно няма да играе. :mrgreen:

Bagatur

1. Прави впечатление, че в някои теми демонстрираш патриотични възгледи. Кой/какво според теб ти е повлиял/о за формирането им? От малка у мен е насаждано чувството да обичам родината си и да се гордея с корените си. Ако човек не тачи и уважава тези неща, не уважава и себе си и не може да очаква и от другите да го уважават. Между другото съм роднина на Гоце Делчев. За моя радост, нямам неговите мустаци. :lol:

2. Смяташ ли кавалерското отношение към жените за отживелица? То НИКОГА не може да бъде отживелица.

3. Ако ти предложат безплатен едномесечен престой в 3 произволни страни по света, кои ще избереш? (без Португалия) :geek: Италия, Бразилия и Франция.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Едни от най-интересните Р&С.. евър! Честно.

П.П. Захариев?! (с още по-учуден тон ) :arrow: Захариев? Захи!?!?!??! Бе ти си луда ве! :lol:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Как би пътувала до Бразилия? Значи, градски, хващам 14-ката от ЛК "Тракия" и директно потеглям. Тя и без това ходи навсякъде, колко му е да ме хвърли до Бразилия.
Damn, това беше автобусът, който ходи до Зл. Пясъци .. науи? А освен с него - самолет, кораб, лодка и пр. ? Т.е. с какво обичаш да пътуваш? :D

The names of the future are stamping of impatience.
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари

FloWersOfEviL написа:Едни от най-интересните Р&С.. евър! Честно.

П.П. Захариев?! (с още по-учуден тон ) :arrow: Захариев? Захи!?!?!??! Бе ти си луда ве! :lol:
Що, бе, човек, какво не му харесваш на градския? :lol: Пък и виж, че на Бала на цветята ще те води.
Zahariev написа:Damn, това беше автобусът, който ходи до Зл. Пясъци .. науи? А освен с него - самолет, кораб, лодка и пр. ? Т.е. с какво обичаш да пътуваш? :D
Разбира се, нали ти казах, че 14-ката ходи навсякъде. :lol: С кораб и лодка не съм пътувала, като че ли за по-далечни дестинации най-добре е самолет, а за по-близки - кола. Стига да не карам аз, разбира се.
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

Архангел Михаил идва и ти казва, че е дошло време, обаче не можеш да вземеш цялата себе си в Рая. Трябва да избереш най-доброто от себе си, но нямаш време да размишляваш дълго. Какво решаваш, кои са онези твои спомени, качества и умения, които най-вече искаш да запазиш?
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари

FightForFreedom

Архангел Михаил идва и ти казва, че е дошло време, обаче не можеш да вземеш цялата себе си в Рая. Трябва да избереш най-доброто от себе си, но нямаш време да размишляваш дълго. Какво решаваш, кои са онези твои спомени, качества и умения, които най-вече искаш да запазиш?
Спомените с любимите ми хора, усмивките и смехa, чувството, което съм изпитвала като дете, когато люлката е достигала максималната си височина, близостта на обичания мъж, непоколебимата ми вярност и чувство за справедливост.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Ако имаш МНОГО, ама безбожно МНОГО да учиш, а си от изключително непритеснителните люде, как би се стимулирала да си седнеш на задника и да си свършиш работата? :|
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари

Jamesmagno

Ако имаш МНОГО, ама безбожно МНОГО да учиш, а си от изключително непритеснителните люде, как би се стимулирала да си седнеш на задника и да си свършиш работата? :|
Когато зверски ме домързи да уча, се стимулирам с награди. Например, ако уча 2 часа сериозно, после ще изляза за 2 часа да пия един коктейл. :lol: Иначе не става работата...
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Уф... Кажи някаква по-привлекателна награда :lol: :lol: :lol:
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари

Хубаво тогава, учи цял ден, пък вечерта излез и се напий в компанията на прелестни брюнетка, блондинка и червенокоска, всяка от които с по 3 висши образования и склонност към перверзии. :Р
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Ама... тези неща мога да ги правя и без да уча :| Трябва ми... катализатор.
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”